MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Inseamna ca au modificat astia sticla de cand m-am chiorat eu ultima oara la ele. Nu mai bausem de mult, am avut vreo doua sticle d-alea, una si una, adica una arata smecher dar avea gust de rahat, alta arata ordinar dar era ok, de pe vremuri, de prin anii '90.
Baubil mi s-a parut si mie, si eu nu prea beau tarii, baubila era si votca aia da' v-ati culcat toti si n-am mai avut cu cine. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 16 Sep 2010, 12:03) Cam putine tarii si vinuri, dar per ansamblu cam aia e, te duce undeva pe la 100 Euroi de cap de invitat hranit baut si distrat. Pai si nu iese cam pe minus o nunta la care un cuplu lasa dar 150 de euro? QUOTE(Shush @ 16 Sep 2010, 12:51) Mai, depinde: eu unul nu suport alde Jack, mai repede mi se face rau decat sa ma imbat de la el, la fel ginurile sau mai stiu eu ce. Dar in schimb nu refuz o vodka (am baut intr-o noapte aproape 1 litru si a doua zi n-am avut nici pe dracu'), o tuica trasa de 2-3 ori, o visinata, etc, si muulta bere. Dupa vinuri nu ma dau prea tare in vant, mai mult prefer berea. QUOTE(Filip @ 16 Sep 2010, 13:05) Eu daca as avea de ales sa merg la o nunta d-asta, as prefera sa merg la "nunta babalacilor" desi nu fac parte din categoria de varsta 50+. E bine, gasesti vreo baba vaduva, aia spala, calca, face o mancare de te lingi pe degete. |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ideea e ca de cand cu UE, preturile la spirtoasele de import au scazut bine. un uiski "comercial" (sau ieftinake, cum zice marty) era înainte pe la 80-90 de lei, acum e 45-50. chestie de taxe.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba da' serios acu', eu n-am vazut vreodata bere pe masa la nunta. Am cerut la vreo doua nunti, la una eram cu masina si ziceam macar o bere sa beau si eu ceva slab care sa nu mai iasa la fiola cand ma intorc acasa, si mi-au ras aia in nas.
La alta nunta a unei verisoare am cerut o lada ca furasem [din nou] mireasa. Mi s-au dat niste sticle de vin in schimb. In general sunt cu masina cand merg la nunti, asa ca beau doua sprituri foarte slabe si aia e. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca bautor de bere, intrebarea asta mi-am pus-o si eu. Si mi s-a raspuns ca berea e destul de scumpa ca sa se imbete nuntasii si ca merg prea des la WC.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ciudat, la absolut toate nuntile la care am fost erau sticle de bere pe masa. La fel si cu vinul. Singurele diferente pe care le-am observat au fost la bauturile "spirtoase".
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
W.C.-ul era și ăla cu taxă?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Depinde de zona. N-auzi ca prin vest dau sarmalele dupa tort?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Lostboy |
![]()
|
Nu te prinde.
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Lostboy |
![]()
|
Să înțeleg că ai mânca și tort cu ... cremă de carne tocată?
|
--------------------
.
.
.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
eu prefer Teachers... da' taranii (
![]() Legat de costum, cam astea-s scorurile la un costum normal de bun simt (cu care pot merge si la biserica duminica). Nu vreau lucios sau strict de mire. Si in magazinul Victoria de ex. (chinezarii facute la Apaca) costa intre 3.5 si 5 milioane. @MantaB - ori a luat nevasta-mea legatura cu tine? deja vrea sa scape? ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(skija @ 16 Sep 2010, 20:43) Pana sa fie "Parfum de femeie" in voga, n-am auzit ca lumea sa pomeneasca de Jack Daniels... pe urma fiecare romanas vroia sa fie un colonel in retragere cu succes la femei ![]() Pana sa apara whisky-ul pe piata romaneasca, eu deja ma lasasem de tarie, insa a adus un prieten care venide de pe vas de croaziera, un Teachers la 1.4 litri din care am baut singur mai mult de un litru. Nu m-a durut foarte tare capu' dar mi-a fost rau de la stomac. Ce v-o place la posirca aia, n-am sa-nteleg... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Sep 2010, 19:46) Prima oara ne-am intilnit la botezu' lu' Sdreantsa, ca l-am luat la pachet, neavind cum sa beau atunci ca eram cu masina. Du-te ma daici ca tu nici nuerai nascut la botezu lu Sdreantsa. Si in plus ala pare cam nedus la biserica, parerea mea. Adica, de dus, cred ca s-a dus, da' n-a intrat. This post has been edited by cristianco2002: 16 Sep 2010, 19:57 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind m-au chemat la recrutare, prin clasa a 11-a m-am pilit cu un Dimple. L-am pierdut din vedere si dupa aia n-am mai vazut. Nu stiu daca-i de gindaci, a fost primul visichi cu care m-am luptat, eram pufarin in ocupatie.
Da' marci de lapte va pot recomanda profesional. This post has been edited by corbex: 16 Sep 2010, 20:08 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 16 Sep 2010, 20:56) Du-te ma daici ca tu nici nuerai nascut la botezu lu Sdreantsa. asa zic si io ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 16 Sep 2010, 19:56) QUOTE(Markos @ 16 Sep 2010, 20:11) Da, deci doi fraeri, asta sunteti! Normal ca n-a calcat ala-n biserica in viata lui, d-aia-l si botezara acu' 2 ani abia. L-au pacalit sa mearga la circiuma si popa (un jucator versat de CS, membru marcant in clanul BOR) la asteptat dupa usa cu o d-asta plina cu apa sfintita si i-a facut bucuria. S-a zvircolit Streantsa pe jos cit s-a zvircolit da' cind a vazut ca nu convinge pe nimeni s-a ridicat, a zis "Saru' mina, parinte", dupa care, coplesit de emotia momentului urlat cit l-au tinut bojocii "NUNTA BAAAAAAAAAAAAAA!!!". Si a venit tancurile sovietice. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
de autostivuitor n-a zis nimic???
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bautura universala, nunti, botezuri, inmormintari, care omoara gindaci, tintari si pasaretu tinar.
Se serveste numai nasului, popii si mirelui, ultimul, ca sa uite de ce se afla acolo. http://www.tuicadeprune.ro/tuica_colectie/...948+-+0.5+litri Ca sa nu ne mai deprime Marty cu uischiu' ala de 12 ani ! Pe ala il beau zilerii exegeti la coasa si prasila. This post has been edited by corbex: 17 Sep 2010, 09:37 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
CEEEMAAAAAA?
600 roni pe o spuma de drojdie? ![]() ![]() Are you fuckin'nuts? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
E din `48 de-aia costa atat. Vorba aia: "bai frate, m-am abtinut atatia ani sa-l beau, acum cand nu mai pot bea, merit si eu o recompensa baneasca!". Asta ar fi o explicatie, sau a doua explicatie: in pretul sticlei este inclusa chiria pe 62 de ani din beci.
![]() This post has been edited by Filip: 17 Sep 2010, 09:26 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
600RON...mai mult ca sigur costa asa din cauza vechimii. Cu cat e mai vechi, cu atat e mai bun si mai scump. Acum, fireste, sticla aia nu se adreseaza unora mai tineri, care dau pe palniuta de argint continutul si gata. E o sticla pentru cunoscatori.
@Filip, tu daca te-ai abtine pana la sfarsitul vietii, oare vei costa mai mult? ![]() This post has been edited by Manta B: 17 Sep 2010, 09:47 |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
N-ai o pivnita sa te apuci de inchiriat rasteluri? Sau poti sa incepi sa le pastrezi lapticul cald la copiii din cartier
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.598 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 16 Sep 2010, 20:50) Pana sa fie "Parfum de femeie" in voga, n-am auzit ca lumea sa pomeneasca de Jack Daniels... pe urma fiecare romanas vroia sa fie un colonel in retragere cu succes la femei ![]() Pana sa apara whisky-ul pe piata romaneasca, eu deja ma lasasem de tarie, insa a adus un prieten care venide de pe vas de croaziera, un Teachers la 1.4 litri din care am baut singur mai mult de un litru. Nu m-a durut foarte tare capu' dar mi-a fost rau de la stomac. Ce v-o place la posirca aia, n-am sa-nteleg... Apai gusta si tu un single malt de 12 ani (glenfiddich special reserve de exemplu) sau hai un Johnie Walker blue label si vedem daca zici ca nu e bun. Ma rog, pentru pilitori de cursa lunga poate exista si alegeri mai bune. Eu personal prefer la degustari asa ceva: http://www.luding.ru/media/catalog/drink/k...snel_12_big.jpg (merge si mai tanar, la vreo 5 ani de exemplu) dar nu cred ca serveste vreun local prin bucuresti asa ceva. Dar la nunta promit sa pun pe masa 6 sticle. ![]() This post has been edited by einstein1984: 17 Sep 2010, 09:58 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 23:17 |