MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' io... L@u
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poate scrie Filip pe-aici
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si mie imi e putin frica sa scriu pe topicul asta
![]() This post has been edited by Shush: 9 Feb 2012, 23:47 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
am ajuns pe ultima suta de metri... Termenul este 26.03. Se pare ca aia mica nu e de acord cu acest termen si vrea mai devreme afara. Sotia are contractii neregulate dar rezista cu stoicism. Incercam sa respectam termenul.
1. am decis ca motanul sa fie transferat la soacra vreo 3 luni 2. am luat adeverinta cum ca as fi facut cursurile de puericultura si am in total 15 zile de concediu de la stat 3. nu stiu daca sa o invat cu suzeta sau fara 4. nu stiu ce biberoane sa iau (plastic/stica) si nu stiu cand imi trebuiesc (adica... si in timpul alaptarii naturale sau numai dupa) 5. cati bani sa dau la doctori? 6, 7, 8 - 345 - altele. Acuma... tatici cu experienta, am nevoie de sfaturi practice. |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca mai exista de sticla, ia de sticla. Nu-i da suzeta daca te descurci si fara. Isi face obicei di asta, isi va suge degetul, chestie care-i deformeaza valul palatin.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(skija @ 20 Mar 2012, 11:01) 4. nu stiu ce biberoane sa iau (plastic/stica) si nu stiu cand imi trebuiesc (adica... si in timpul alaptarii naturale sau numai dupa) Biberoanele de la Philips sunt cele mai calitative. Foarte rezistente, iar tetina are o forma care nu deformeaza nimic prin gura micutului. Mai bine sa cumperi biberoanele din timp deoarece exista riscul ca sotia ta sa nu poata alapta deloc/suficient. Alea oricum nu se strica/invechesc. Neaparat sa cumperi si sterilizator. E bun si destul de acceptabil ca pret ala pentru cuptorul cu microunde tot de la Philips. This post has been edited by Shush: 20 Mar 2012, 11:08 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
exista de sticla, da...
legat de suzeta, asa m-am gandit si eu, dar cand o face concurenta CD-ului cu Judas Priest ce ma fac? @Sush - e vorba de biberoanele Avent? Am sterilizator Chicco... This post has been edited by skija: 20 Mar 2012, 11:10 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Shush |
![]()
|
Eu l-as invata cu suzeta pana la un an.
Mai bine suge din suzeta aia decat sa bage toate prostiile pe care le poate apuca in gura. Trebuie doar sa cauti o suzeta cu aceasi forma cu tetina de la biberon. LE : da Avent. LLE : unchi si naș cu experienta ![]() This post has been edited by Shush: 20 Mar 2012, 11:12 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Skijo, lasa grija suzetei, acolo o sa va convinga urletele copchilei ce sa-i dati.
Sa te uiti la fundul fetii, daca are vreo cuta asimetrica, zbori de urgenta cu ea la Budimex pentru o investigatie. Incidenta displaziilor/luxatiilor de sold la fete e destul de mare. Chiar daca nu vezi nimic suspect, iti recomand un control din asta la iesirea din spital. Doamne-ajuta sa nu aiba nimic. Dar daca are, cu cat se intervine mai repede, cu atat vindecarea e mai aproape de 100%. Nu glumesc. Si sper sa nici nu se-apuce vreunul de glume pe tema asta. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
skija |
![]()
|
complicat cu suzeta..
acu'.... biberoanele Avent oare se potrivesc cu sterilizatorul Chicco? Ma gandesc ca le bag acolo la gramada, intra.. dar nu stiu daca tre sa intre in orificiile alea speciale... @DannyY - chestiile astea apar si la cezariana? Noi nastem la Municipal si din cate am inteles exista neonatologi buni. Nu ei sunt cei care tre' sa vada chestiile astea? PS: lasa-i sa faca glume acum.. sa nu faca peste 15-16 ani ca atunci rup capete... ![]() This post has been edited by skija: 20 Mar 2012, 11:18 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Shush |
![]()
|
Aburul care circula prin sterilizator le curata. Deci e irelevant daca intra sau nu exact in orificiile alea.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(skija @ 20 Mar 2012, 11:15) 1. @DannyY - chestiile astea apar si la cezariana? Noi nastem la Municipal si din cate am inteles exista neonatologi buni. Nu ei sunt cei care tre' sa vada chestiile astea? 2. PS: lasa-i sa faca glume acum.. sa nu faca peste 15-16 ani ca atunci rup capete... ![]() 1. Din pacate, da ![]() 2. Crezi ca te primesc cu carje la Bamboo?? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
skija,nu cred ca are legatura cu modul nasterii..asta tine de dezvoltarea intrauterina..nu-i obligatoriu sa aiba asa ceva..ortopedu-i cel recomandat..plus ca nu stiu daca se poate diagnostica,cu acuratete,pana la vreo 3-4 luni..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
skija |
![]()
|
phh... cate probleme pentru alea 20 de secunde...
mda.. merci de sfaturi.. habar nu aveam.. o sa consult medicii. inca o intrebare... primul vaccin cand se face? Recomandati un pediatru bun/ieftin in Bucuresti? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
primele vaccinuri se fac in maternitate, la cateva ore.
o sa primesti un carnet de vaccinari, trebuie sa fii atent si sa urmaresti. pune-ti reminder pe telefon, sau prin alt calendar. cica cele de la GSK ar fi de folosit, dar nu stiu exact care ar fi motivul si daca e real sau nu. si in general, vei primi cam 2% sfaturi utile ![]() ![]() sa fie intr-un ceas bun ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
skija |
![]()
|
asta cu dormitul am auzit-o mai des decat: esti idiot, du-te dracu', terminatule... etc
![]() merci! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(DannyY @ 20 Mar 2012, 12:15) Skijo, lasa grija suzetei, acolo o sa va convinga urletele copchilei ce sa-i dati. Confirm afirmativ. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
skija |
![]()
|
nu prea ma incurajati..
astept de la voi vorbe ca: stai linistit ca nu o sa fie nevoie de suzeta, o sa fie cuminte, nu va plange, va asculta de tine, nu va umbla cu pankisti, nu o sa vina beata acasa, o sa imparta iarba cu tine, o sa invete... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
lumea rea...
nu uita sa o trezesti o data la 12 ore sa-si bea lapticul... |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aia cu impartitul ierbii .....
ma da de unde au aparut atatea probleme la nou nascuti? cand ne-au produs pe noi nici ecograf nu era, jumatate din populatie nastea cu moasa, etc. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
daca altii au reusit si suntem vreo 7 miliarde de bipezi pe pamantul asta, tu de ce nu ai reusi?
nu spune nimeni ca va fi usor, dar cum altii pot, poti si tu ![]() bafta. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(skija @ 20 Mar 2012, 12:59) nu prea ma incurajati.. astept de la voi vorbe ca: stai linistit ca nu o sa fie nevoie de suzeta, Io am incercat cu TOATE felurile/modelele/culorile de suzete si tot nu a acceptat suzeta, a ramas fidel degetelului. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Atunci eu pot să mă consider norocos: nici suzetă, nici deget. Dar adoarme legănat.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
In brate sau in parc? sau il dai lui Catalin.
This post has been edited by tribunul: 20 Mar 2012, 12:15 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ia perna'n brațe iar unul dintre noi îl legănă cu pernă cu tot.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 01:31 |