MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
te cred ca si noi umpleam un balcon pe zi la un copil dar nu vad in pampersi o problema ci in celelalte enumerate de voi...sincer ma ia cu rasu-plansu-nucred-nupoatefiadevarat.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Asa-i la inceput, arunca banii pe toate porcariile, produsele de la Primii pasi sunt ok, atat sterilizatorul cat si carucioarele.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(Alydor @ 20 Mar 2012, 22:37) merci de sfaturi... o sa aplic unele dintre ele.. QUOTE(l@u @ 20 Mar 2012, 23:06) Acum 19 ani cand s-a nascut fiica-mea mu erau pompe de san,... ee.. noua astora nascuti in Buzau, ne place sa evoluam... ca na.. am auzit ca asa e moda.. sa evoluezi.. ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Prima oara aveti grija de "trusa pt maternitate" (servetele umede, pampersi, 2-3 body-uri, 2-3 caciulite, alifie............etc
Dupa nastere: Biberoane Pompa de muls Sterilizator Patut (incercati sa o culcati in patut, chiar daca doamnei ii va fi greu sa se ridice noaptea dupa operatia de cezariana) Pampersi si servetele umede Alifie - noi folosim Cicatrizin pentru a nu se opari la fund. Body-uri pt prima perioada din alea "cu totul" inclusiv pt maternitate Suzete Ceaiuri pentru colici (la noi a fost ok BabyDrink si suplimentar ceai de tei - altceva nu a dat rezultate). In cazul in care aveti probleme macar in perioada cat ai cele 15 zile concediu incercat sa faceti cu schimbul la leganat (jumatate de noapte /jumatate de noapte). Noi de la o luna ii dam Vigantol (fier picaturi-sau ceva de genul) Daca o bagati pe lapte praf vedeti cu ce merge (noi i-am dat Millupa Milumil fara probleme pana la un an. Unul dintre nepoti a avut alergie la asta si a primit Aptamil pe care l-a tolerat ok..........de la un an am trecut si noi pe Aptamil) Carut Port bebe Hainute pt botez ![]() Nervi de otel si mult somn preventiv ![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
l@u |
![]()
|
se vede !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(l@u @ 20 Mar 2012, 23:06) Ma ia durerea de cap cand citesc pe aici.Acum 19 ani cand s-a nascut fiica-mea mu erau pompe de san,pampersi,sterilizatoare ,umidificatoare,biberoane cu indicator temperatura si alte marketinguri de astea de prostit omul sa scoata banii din buzunar.Scutece din bumbac cu care nevasta-mea umplea cate un balcon pe zi,biberon de ala cu care am crescut si eu nu kkt-uri de care sunt acum(in aceasta categorie intra si mancarurile de plastic cu denumiri pompoase care fac bebelul frumos si sanatos ca Fat-Frumos).Auzi tu masa de schimbat copilul ![]() Sa iti mai zic de salteaua pentru bebelusi cu o parte cu seminte de nu stiu care si o parte din par de lama crescuta la mare altitudine ? De cremele si sampoanele speciale pentru bebelusi ? De betisoarele de urechi speciale pentru bebelusi care sunt de vreo 10 ori mai scumpe decat alea normale ? Dar de detergentul special pentru spalat hainele bebelusului ? Chiar si servetelele umede sunt speciale pentru bebelusi, chiar si apa plata cu care se prepara laptele, chiar si peria cu care se spala biberonul, chiar si piaptanul de par, chiar si forfecuta de unghii ... absolut orice kkt imaginabil exista in varianta "special pentru bebelusi". Si nu prea ai ce face, trebuie sa le cumperi pe toate ... pentru ca daca nu cumperi ceva si se imbolnaveste ala micu o sa te gandesti mereu : "daca ii luam saltea d-aia cu 8 milioane sigur nu se imbolnavea", "daca il ungeam cu crema minune pentru bebelusi nu facea alergia aia" ... Ca naș am avut pretentia sa cumpar eu tot ce este necesar pentru bebelus, si desi am primit o reducere substantiala tot m-a speriat suma finala ![]() This post has been edited by Shush: 20 Mar 2012, 23:33 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Shush @ 21 Mar 2012, 00:29) De betisoarele de urechi speciale pentru bebelusi care sunt de vreo 10 ori mai scumpe decat alea normale ? Sunt interzise cu desavarsire, sa nu bagati betisoare in urechile copiilor ca-i nenorociti timpanul, si nici in ale voastre. Doar un doctor care si-a facut facultatea la Spiru poate sa recomande folosirea betisoarelor pt. urechi. URECHILE SE SPALA NU SE AERISESC. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daca le-ai vedea pe alea speciale pentru bebelusi ti-ai da seama ca nu ai cum sa faci ce ai scris tu acolo
![]() Ah de pompa pentru tras mucii din nas am pomenit ? ![]() Sau de cadita cu forma anatomica pentru facut baie la bebelus ? This post has been edited by Shush: 20 Mar 2012, 23:36 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Masa de schimbat nu am folosit-o niciodata.
Apa plata pt laptele praf. Betisoare de urechi Forfecuta pt taiat unghiile cu varfurile rotunjite (astia mici fac multe miscari neasteptate si nu ar fi ok sa se intepe in forfecuta in momentul in care ii tai unghiile de la maini sau de la picioare) Sampon si ulei pt bebelusi ![]() Nervi de otel si mult somn prevetiv ![]() This post has been edited by catalin-g3: 20 Mar 2012, 23:38 |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
|
l@u |
![]()
|
scrie si pe pachet...doar pentru uz exterior.....trebuie doar sa citesti !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
Daca mai marim listele astea o sa il demoralizam definitiv
![]() This post has been edited by catalin-g3: 20 Mar 2012, 23:40 |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
|
Shush |
![]()
|
Ah si din chestiile care pur si simplu m-au socat :
- lantisor pentru suzeta (adica un snur de plastic cu o capsa) : 18 lei - 2 manere pentru biberoane Avent (de plastic) : 27 de lei - o pereche de sosetute (mici tare) : 8 lei - o pereche de ghetute Nike de cativa centimetri : fix acelasi pret ca si variantele pentru copii mai mari sau chiar pentru adulti - o suma cu 3 cifre ... |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
Bine....Nu e chiar nevoie sa cumperi de la cele mai scumpe magazine....
21 Mar 2012, 00:44: Bine....Nu e chiar nevoie sa cumperi de la cele mai scumpe magazine.... This post has been edited by catalin-g3: 20 Mar 2012, 23:44 |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
crema sa nu se opareasca, e bine sa ai un Bepanthen care sa o folosesti doar daca e oparita rau dar in rest poti sa folosesti cutaden.La fiecare schimbare de scutec o ungi cu Cutaden si nu o sa ai probleme. E aceiasi substanta de baza plus ca e la un 10% din pret..
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
acest marketing are si clientii lui
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 21 Mar 2012, 00:35) Daca le-ai vedea pe alea speciale pentru bebelusi ti-ai da seama ca nu ai cum sa faci ce ai scris tu acolo ![]() Ah de pompa pentru tras mucii din nas am pomenit ? ![]() Sau de cadita cu forma anatomica pentru facut baie la bebelus ? Intreaba un doctor de urechi, si vezi ce-ti zice de folosirea betiosoarelor speciale sau ultra specile pt. urechi. Decat sa dai banii pe tot felul de cadite, mai bine inveti cum se tine copilul cand ii faci baita, si in felul asta nu-ti trebuie nicio cadita specila. Pompa de scos mucii poti sa folosesti una de aia care se monteaza la aspirator, e foarte eficienta impreuna cu tub cu apa de mare care sa-i mai inmoaie. O gasesti pe la 40 lei. QUOTE(catalin-g3 @ 21 Mar 2012, 00:36) Sampon si ulei pt bebelusi ![]() La inceput am folosit si io bepanthen dar apoi am trecut pe ulei de la bunica, fiert si racit, are un efect mai bun ca bepanthenul si nici nu costa 20 lei un tubulet care te tine cateva zile, mai ales ca vine vara. Daca nu face alergie la detergentul folosit pan atunci in casa poti sa-l folosesti linistit in continuare, daca face alergie este unul la persil cu aloe vera, nu te duce la raionul pt. copii ca te rupe la buzunare si nu are rost. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
l@u |
![]()
|
cu ulei la cooor am crescut cam toti ce avem copii mari si nu ne-am oparit !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si cu persil
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
tribunul |
![]()
|
Sunt curios cat o sa dea pe un carucior sau un scaun de masina.
La alea sub sub 2000 lei nici nu se uita. Sa zic ca important la un carut, cred ca cel mai important lucru este manerul sa fie reversibil, si multe carucioare la 2000 nu au acest avantaj. Apropo, am de vanzare, l-am pus la bursa, un scaun de masina, e de ala smecher, nou a costat vreo 250 euro, il dau cu 400 lei. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Skijo, daca vrei sa creasca Erica mare, sanatoasa si frumoasa, musai asa ceva! Hai, nu te calici
![]() This post has been edited by Markos: 21 Mar 2012, 00:14 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Of Doamne, of.
Cand ii vezi p-astia din ziua de azi ce le trece prin cap, ti se face rau. E adevarat ca odata cu trecerea timpului au aparut tot felul de rahaturi care chipurile-ti fac viata mai usoara. Insa prea putine au vreo valoare, au o utilitate reala. Cadita speciala, termometru pentru apa, biberon cu termometru... Rahat. Pe mine ma spalau in caditele alea clasice (mai sunt si acum pe piata), bagau cotul in apa si-i verificau temperatura si iata ca nu m-au oparit niciodata. Cine a fost prin magazinele de specialitate stie cum sar vanzatoarele pe tine si-ti indeasa pe gat tot felul de inutilitati. Daca iei un rahat d-ala inutil si-o intrebi p-aia la ce foloseste iti raspunde "sa stiti ca toata lumea cumpara", dealtfel argumentul suprem cand nu ai niciun argument. Stiu io pe unii care au dezinfectat aerul din casa, au spalat cu spirt tot apartamentul, au taiat pisica-n cada si-au ingropat-o-n gradinita blocului, toate astea ca sa nu ia vreo boala teribila printisorul care urma sa intre-n casa pentru prima oara. N-a avut nimeni voie sa intre-n casa aia timp de 2 luni. Aveau 10 termometre puse pe unde nici nu-ti trecea prin cap. In sfarsit, un circ total si absolut penibil. Si asta in ciuda faptului ca parintii lor incercau sa-i mai tempereze nitel, sa le spuna ca fiinta aia nu e intr-atat de sensibila incat sa mearga cu masca prin casa. E, cand s-a nascut al doilea copil s-au schimbat lucrurile. N-a mai spalat nimeni cu spirt, a venit sa-l vada cine a vrut si cand a vrut, nici nu mai stiau pe unde au pus termometrele, ba chiar se uitau impasibili cum sta-n cur si-i roade pantoful lu' ta-su. E, sa va spun ca primul copil e un friguros si-un palid vesnic bolnavicios, in timp ce al doilea n-are nicio treaba? Dar niciuna? Si atunci pentru ce tevatura asta inutila? Asa se intampla de obicei cu primul copil. Apoi revii cu picioarele pe pamant. PS. Si ma Skijo, ca tot e vorba de nasteri p-aici. Io m-am nascut la Filantropia, la Buzau te-ai nascut tu. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 21 Mar 2012, 07:10 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pompa aia de muci cuplata la aspirator nu cumva ii trage si creierii?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ai sa razi, dar pompa aia e mai utila decat masa de impaturit, termometru si cadita ergonomica la un loc.
Face muci urati si nu stie sa sufle nasul. Dar poate sa-i bage (cu blandete) ta-su-n nas o teava de pix si sa traga cu putere, in caz ca vrea economie. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu contest utilitatea ei, dar mi se pare mult prea puternic un aspirator casnic pentru asa ceva. Debitul unui aspirator e probabil egal cu de cateva ori capacitatea pulmonara a plodului. Face implozie
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu-ti imagina ca trage doar pe gaura aia aer.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 08:16 |