MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
zanzie |
![]()
|
||
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
||
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|||
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bioane.. de data asta am ales un nume viking. Data viitoare poate o sa fie un nume dacic (dacian/daciana/andrada/bendis/deceneu/decebal/viezure/manz/barza)... sa vedem, ne mai gandim...
![]() daca citeste doamna imi da ultimata de raman pe intuneric... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Oricum de azi esti pe locul trei
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Sanatate, felicitari!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Să vă trăiască, să vă cinstească și să vă mulțumească!
Usor cu beuturica! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.505 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
io nu stiu cum proaspetii tatici pot bea in ziua in care li se naste copilul. La cate emotii am avut dimineata, de ma uitam la ceas si vedeam ca-i ora marti, dupa ce a trecut totul si am vazut ca e ok, m-am taiat grav. Daca beau un pahar cu apa acu' ma fac chacat... nici pe dinti nu ma spal de frica sa nu ma imbat...
Da' maine o trozensc rau.. mai am o sticla de Absinth... o consum responsabil! @bion - locul 3? gandeste-te ca mai am si un motan... deci mai sapa ca sa dai de mine... This post has been edited by skija: 26 Mar 2012, 19:05 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa va traiasca fata, sa-i traiasca parintii!
Sexul copilului e pedeapsa pentru tatuaj. Zice in scriptura ca sa nu-ti faci chip. Da-i buna si fata, nu se bate in curtea scolii. S-ar fi cuvenit s-o botezi Zamolxa. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
skijule, sa traiti sanatosi si fericiti natural! Adica sa fiti fericiti si cu si fara iarba!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
aprob pozitiv!
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
skija |
![]()
|
saru' mana pentru urari...
Azi am reusit sa o inmatriculez, destul de rapid, la Starea Civila Sect. 5.. tot azi am schimbat primul scutec cu deseuri radioactive, si am facut prima baita la chiuveta.. dar noi 2... tata si fiica... totul in maternitate... ![]() Sunt un semi-zeu daca am reusit astea sau doar un super-tata? sau sunt ambele? astept opinii si pareri (numai PRO) de la cei mai avansati savanti in domeniu de pe acest forum... peste o ora ar cam fi ziua mea, deci m-ati ajuta putin cu ceva incurajari, dar sunt constient ca in momentele astea a cam uitat si mama de ziua mea... si ma bucur ca le-am oferit acesta posibilitate ![]() PS: e o dulceata de fata! stiu ca zic asta pentru ca e a mea, dar nu ma pot abtine... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Esti zeu, nu semi-zeu
![]() |
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cu intarziere (dar sper sa fie bine primite) cele mai calde felicitari!
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce mișto e ăsta
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
Preț: 4529 RON
apai ce sa zic.....esti un scump bre markos ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
o fată are..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
si numai doi rinichi..
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
felicitari,skija! sa-ti traiasca sanatoase amandoua! o rozalie frumusica pt un ,chiar,nou nascut..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ca tot veni vorba de caricioare, Stokke Xplory rupe oltenescu' pe gratar! Recomand!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Cam tarziu am ajuns pe aici. Sa va traiasca sa va bucurati de Erica si sa-i mai faceti un fratior sau o surioara. Ca fata am facut si eu (cred ca eu, nevasta-mea sigur) si cand am vrut sa-i mai facem un fratior i-am facut 2 frati odata. Crede-ma ca dupa 1 an jumate e mai usor cu 3 decat cu unul. Nu-mi bat capul cu cine sa se joace
![]() |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Skija obisnuindu-se cu manevrarea produselor copilariei:[attachmentid=1627798140]
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
multumim..
grecule esti de gasca.. ma jur... primul post scris cu Erica in brate ca sa doarma mamica... suntem acasa si e bine... e minunat sa le vad acasa! va pup.. revin peste 16 ani.. pana atunci sunt ocupat... ![]() frumos cado' de ziua mea.. |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Chiar ca frumos. Vezi sa ai grija si de mamica zilele astea, ca probabil e rupta. Si limitati pe cat puteti vizitele prietenilor/cunostintelor/rudelor ca trebuie sa se odihneasca.
Bafta multa! |
--------------------
|
skija |
![]()
|
vizite?? momentan nici mama nu intra-n casa... de duminica avem "porti deschise"...
da.. mamica e cam rupta... incerc sa o protejez... acu' serios sunt cu fii-mea in brate... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
Si te pisi pe tine cate un pic de bucurie? (Fara legatura cu glumele tale proaste
![]() |
--------------------
|
skija |
![]()
|
cam da... sunt ud tot...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 16:35 |