Le vizitati des site-ul?, E vorba de www.Dacia.ro
![]() ![]() ![]() |
Le vizitati des site-ul?, E vorba de www.Dacia.ro
Dragos |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Tare oferta "verificare placute si discurilor de frina";
Pai asta o poate face si tanti Aglaie daca-i dau o lanterna si-i spun unde sa se uite... Bine ca nu oferit verificare presiunii in pneuri si stersul de praf al bordului ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
La mine pe home scrie GOOGLE.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Pai eu doar ce-am schimbat placutele si nu mi-au spus nimic , oricum m-au taxat ca lumea
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
VERIFICAREA ? AAAAAAAahahahahahaha..
Iti dai seama: "Te verificam pe gratis si daca placutele nu sunt perfecte, iti luam banii mult mai mult decat ti-ar lua orice particular sa ti le schimbe. Ne lasi, e doar spre binele TAU !!?" This post has been edited by viulian: 13 May 2005, 10:46 |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Cat despre site nu intru , doar pe DaciaClub
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Extra oferta, n-am ce zice. Eu le-as sugera sa completeze pachetul cu verificare grad curatenie exterioara si interioara a autoturismului, asa ar fi o promotie de toata cinstea
![]() Nu puteau sa bage si ei un test gratuit pentru uzura amortizoarelor? Nu ca ala se face la banc si costa ! Dacia, deh... Pe site-ul lor intru foarte rar, cam de doua ori pe an, statistic vorbind, sau echivalent, din an in paste ![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
mai repede intru pe
http://www.daciagroup.com |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine nici unul ...
Le-am vizitat pt ca mi-a trebuit adresa de e-mail de la VC ca sa le scriu reclamatii ... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 06:33 |