probleme chilometraj, merge acu in marsalier
![]() ![]() ![]() |
probleme chilometraj, merge acu in marsalier
fsilviu86 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 12 April 10 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
clio
2005
- BZ 05 LDT
|
|||
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
se potrivesc ceasurile alea si la un model cn4 din '99??? daca da nu mi-le donezi
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
fsilviu86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 12 April 10 From: Buzau ![]() |
da sunt la fel, am cutrie in 5 trepete are 180 in bord, sunt la fel, problema este ca nu mai sunt bune... daca se da acu peste cap deja nu mai indica bine..
![]() |
--------------------
Renault
clio
2005
- BZ 05 LDT
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Christine
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
2003
- b55fux
|
|
fsilviu86 |
![]() ![]()
|
chiar nu stie nimeni sa raspunda la problema asta ??
![]() ![]() |
--------------------
Renault
clio
2005
- BZ 05 LDT
|
|
Alexxxino |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 17 October 09 ![]() |
Aceeasi problema o am si eu cand merg cu spatele merge si acul pe minus
![]() Am vazut la masinile straine merge bine adica indica viteza chiar daca mergi cu spatele, la ele cum functioneaza sistemul...? |
--------------------
Dacia
1310 Li + GPL
2000
|
|
mecanick_maverick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 462 Joined: 10 April 09 From: Madrid ![]() |
QUOTE(Alexxxino @ 17 Sep 2010, 13:29) ... Am vazut la masinile straine merge bine adica indica viteza chiar daca mergi cu spatele, la ele cum functioneaza sistemul...? Semnalul de rotatie este preluat de un senzor care-l transmite sub formä de impulsuri la ECU , acesta îl afisazä ca vitezä crescätoare indiferent de sens , se bazeazä doar pe frecventa impulsurilor . |
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona
'97, '96, '04, '03, '11
- 47__CFS Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime ! |
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e o problema faptul ca in marsarier si acul o ia inapoi. Toate Daciile (vreo 6) pe care le-am condus faceau asta, si tind sa cred ca pur si simplu asa is construite. Decalibrarile ceasurilor au alte motive, ce tin ce calitatea slaba a pieselor, nu faptul ca se duce acul 0.5 cm in jos cand dai inapoi.
Pinioanele cutiei se invart intotdeauna cand dai inapoi - se insereaza doar un pinion suplimentar in circuit, pentru a schimba sensul rotatiei. Ca urmare, si cablul de kilometraj se invarte invers. |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:51 |