Placute de frana, parere daca trebuie schimbate
![]() ![]() ![]() |
Placute de frana, parere daca trebuie schimbate
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.397 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 18 Oct 2010, 19:46) 1. Nu conteaza cat aveau noi, conteaza ca nu trebuia sa fie sub 6 mm parca cu tot cu suport. 2. Eu asa zic 1. Grosime placute cu suport inclus 18 mm Grosime minima placute cu suport inclus: 6 mm (zice lumea pe net). Acum, cat are doar suportul? Ca sa nu mai desfac iar roata?! 2. Poti sa fii putin mai explicit? Ca eu am aberat o gramada de chestii acolo ... Danke! |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.052 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Suportul de fier are vreo 4 mm, grosime minima 6 mm, deci cam 2 mm de ferodou trebuie sa ramana pe ele. Dar, din ce am observat practic, pe la vreo 8 mm grosime burduful etrierului este intins la maxim, ar fi si aici o discutie.
Cand ai masurat discurile ai masurat cu buza sau fara? Ca e cam dubios 20 mm. Daca scrie pe ele min 17,7 mm noi au 20,6 mm. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.397 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
2. Se masoara grosimea de pe o fata pe alta, insa sa nu atinga sublerul buza.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Bun. Am decis azi sa imi respect ideea, si sa schimb placutele la revizia de 50k.
Masurarea a fost pe cat posibil de pe fata pe fata, fara atingerea buzei respective. Uzura e vizibila, dar nu semnificativa. De ce sa fie dubios daca au 20 mm? E dubios pozitiv sau negativ? :-D eu zic ca ar fi bine sa aibe 20 :-D |
--------------------
OOOO
A3
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.052 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
E dubios de pozitiv....
![]() Dupa un set de placute consumat ma asteptam la uzura mai mare de 0,6 mm, sa fie pe la vreun 19 mm. Dar poate sunt mai bune discurile ventilate decat cele pline. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Lord Hades |
![]()
|
o sa incerc o masuratoare mai profi la revizie
![]() adevarul e ca stilul nostru de condus (ca suntem mai multi soferi) e destul de calm si civilizat, cu mici exceptii. prefer sa merg in frana de motor cat e posibil ![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 03:37 |