De ce nu stiu romanii sa vanda masini, exemplu concret: RCI Leasing - Renault
![]() ![]() ![]() |
De ce nu stiu romanii sa vanda masini, exemplu concret: RCI Leasing - Renault
balanel |
![]()
|
||
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|||
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
dupa o lecturarea minunatelor discutii care au avut loc, mai mult sau mai putin tehnice si care nu au nici cea mai mica legatura cu zona financiara (discutii despre uleiuri, adiviti, xenoane, tunning si alte lucruri care cu siguranta mi-au scapat), am decis sa sterg tot, mai putin primul post. nu ca postul respectiv ar avea mare legatura cu titlul topicului
totusi las deschis thread-ul, poate vreti sa vorbiti despre cum stie romanul sa vanda masini sau sa faca afaceri pe timp de criza, de data asta LA SUBIECT, va rog multumesc |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
Si daca nu vand vechea ta masina, avand in vedere ca e criza? Sau daca o vand de abia peste un an, sau 2, cand o sa valoreze 4-5000 de euro? Nu ies ei in pierdere? Nu cred ca este ca la companiile de telefonie care se milogesc de tine sa prelungesti contractul. Si ma indoiesc ca nu s-a gandit nimeni la asta. Poate chiar nu se merita.
|
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
sadi, puteai sa il inchizi daca ai sters tot
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca face dealerul buy back la o masina la care ai inchis tu leasingul sau face RCI (adica evalueaza masina pe care tu o ai in folosinta), rezultatul evaluarii ar fi tot un pret mai mic decat ai lua pe piata libera, ca tot acolo o vand si ei. Ar fi neeconomic sa fie altfel.
Singurul mod in care te-ar ajuta ei pe tine ar fi discountul ala de 2000 de euro la care visezi, desi in ziua de azi si la o masina relativ ieftina de 10-12 mii de euro nu cred sa-l vezi. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:51 |