FIA GT, La Bucuresti???
![]() ![]() ![]() |
FIA GT, La Bucuresti???
Arhimede |
![]()
|
||
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|||
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Foarte ciudat!
Ar fi pe 1 octombrie! Poate e cineva care stie mai multe! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista sanse sa fiu unul dintre comisarii de traseu la acea cursa. Fingers crossed!
Sansele sa avem acea cursa sunt destul de mari. Au fost facute aranjamente pentru aducerea de arbitri si sef de traseu straini. Omologarea circuitului stradal nu cred sa fie o problema prea grava. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 9 May 2006, 01:43) Exista sanse sa fiu unul dintre comisarii de traseu la acea cursa. Fingers crossed! Sansele sa avem acea cursa sunt destul de mari. Au fost facute aranjamente pentru aducerea de arbitri si sef de traseu straini. Omologarea circuitului stradal nu cred sa fie o problema prea grava. mie mi se pare..fantomatic.... ![]() Nu stiu cum se va descurca f430 gt2 p strazile de langa casa poporului. ![]() Doamne ajuta!! ![]() This post has been edited by Arhimede: 8 May 2006, 20:52 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Arhimede |
![]()
|
Observ ca interesul pentru asta e minim...nimeni nu stie nimic?Probabil prezinta mai mult interes un concert de camin:P
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Eu tin minte ca am vazut acum ceva timp vreo 2 emisiuni in care spuneau ca sunt 90% sanse sa se organizeze o cursa din asta in Bucuresti.
S-ar parea ca au reusit. Totusi ma mir ca nu au mai facut o emisiune cu amanunte si laude (ca pana la urma au cu ce). |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
Arhimede |
![]()
|
intrebarea e ..cine?Stiu ca se ambala odata cineva care avea sa candideze parca la primaria capitalei.
Si vor sami spuna mie ca desi acum nu e nimic, peste noapte(asta insemnand si cateva luni) va aparea un circuit stradal? |
--------------------
dacia
lgn
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai de aia e stradal, se organizeaza joi si marti deja redevine strada! Altfel, daca dura 2 luni sa-l faca, devenea circuit permanent.
Oricum, daca sunt bani in 2 saptamani asfalteaza baietii tot, pana si gurile de canal! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Arhimede |
![]()
|
Da,de parca e asa simplu,acum ceva vreme in DTM parca la circuiul din Shang Hai(scuze daca gresesc) o masina a luat o gura de canal in plin.
Treaba cu <<se organizeaza joi si marti deja redevine strada>> se aplica in cazuri exceptionale ...cum e Monaco, unde se desfasoara curse de cand nici tata nu nascuse. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
stuiberv |
![]()
|
Tocmai am trimis mail lunuia de pe siteul respectiv cerand ceva clarificari despre cursa.
Sper sa primesc raspuns repede si va anunt ce si cum. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
einstein1984 |
![]()
|
Bai arhimede, si cam ce ai vrea sa faca? Sa toarne, 4-5 kilometri de drum lat de 18m pe un teren de langa Bucuresti, sa construiasca tribune si boxe ? Sari tu cu 200-300 milioane de euro?
La Shanghai in cat timp crezi ca au organizat circuitul? Oricum circuite stradale/temporare se mai gasesc si la Laong Beach sau Adelaide, iar acolo alearga monoposturi, nu masini GT. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Stirea e destul de veche, initial s-a vrut organizarea etapei la inceputul campionatului FIA GT, dar s-a renuntat, si se pare ca va fii organizata in octombrie. Problema este ca organizatorul este ACR care a dovedit de-a lungul timpului ca nu poate organiza calumea nici macar o cursa de VTM.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Arhimede |
![]()
|
QUOTE(MihaiD @ 10 May 2006, 21:09) Stirea e destul de veche, initial s-a vrut organizarea etapei la inceputul campionatului FIA GT, dar s-a renuntat, si se pare ca va fii organizata in octombrie. Problema este ca organizatorul este ACR care a dovedit de-a lungul timpului ca nu poate organiza calumea nici macar o cursa de VTM. pai vezi ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
stuiberv |
![]()
|
Nu am primit raaspuns la mail.
Om trai si om vedea. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
acu vreo 3-4 ani s-a vrut sa fie cam asa ceva intre venus si mangalia.nu mai stiu cum se numea dar pana la urma nimik.isi mai aduce cineva aminte./?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ydaniel- atunci cursa nu s-a mai tinut, pt ca masinile nu aveau asigurare din cit mai i-mi amintesc eu sau cel putin asa acirculat zvonul, atunci doar ne-am uitat la ele, erau parcate la un peco.
This post has been edited by bobo77: 16 May 2006, 11:30 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asa sa vb ca erau la vama.unde la ce peco?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Din pacate cursa nu va mai avea loc si a fost reprogramata la ..Hungaroring.
"Anularea cursei are loc independent de voința FIA, după cum se arată într-un comunicat al promotorului SRO. Responsabil de eșecul proiectului ar fi un om de afaceri român, al cărui nume nu apare în comunicat, care a depus la OSIM o cerere de înregistrare în nume propriu a configurației circuitului, deși aceasta a fost realizată de renumitul arhitect german Hermann Tilke. Fără a face nici un fel de verificări, OSIM a publicat în Monitorul Oficial cererea omului de afaceri, astfel că acesta a devenit deținătorul legal al drepturilor. Bucharest Ring a făcut apel împotriva înregistrării de către omul de afaceri a configurației circuitului, însă, cum românul este protejat de lege, cursa de la București a fost anulată pentru 2006, urmînd să se desfășoare la Budapesta." citat din AutoF1.ro |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
stuiberv |
![]()
|
Si uite asa se face treaba.
Chiar is curios ce a castigat ala care are patentul acu. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
|
einstein1984 |
![]()
|
Daca tineau astia cu tot diandinsul sa o tina la Bucresti, primea ceva bani. Dar sa iei drepturi pe munca altiua e cam ciudat, cum a doveit el la OSIM ca a proiectat circuitul. Nu de alta , dar poate cer si eu drepturi pe Hungaroring, ca poate eu am gandit configuratia.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Arhimede |
![]()
|
MINCIUNI!
CUM naiba...nu stiam ca la OSIM se inregistreaza circuite !!! Poate cineva sa ma lamureasca si ce a inregistrat? |
--------------------
dacia
lgn
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
"Promotorii etapei de FIA GT care urma sa se desfasoare in octombrie la Bucuresti au anuntat ca au fost fortati sa anuleze evenimentul. Desi contractul dintre promotorii FIA SRO (Stephane Ratel Organisation) si firma organizatoare Bucharest Ring SRL, condusa de Hartmut Beyer, fusese deja semnat, fiind depusa inclusiv o garantie in bani, evenimentul nu va mai avea loc, etapa FIA GT de la Bucuresti urmind a se desfasura la Budapesta pe circuitul Hungaroring. Licenta germana a fost contestata de Nic Serbu, fostul partener al lui Beyer, care a inregistrat la OSIM configuratia circuitului, realizata de celebrul designer Hermann Tilke, astfel ca Federatia Interantionala nu a riscat un proces."
Dupa cate am inteles mr. Nic Serbu a cerut 50.000 euro la SRO ca sa-i lase sa tina cursa. ![]() This post has been edited by MihaiD: 13 Jul 2006, 20:44 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
drifter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 14 December 04 ![]() |
chit ca imi pare rau ca nu se tine cursa imi pare bine ca FIA nu i-a dat banii pt. ca asa un jeg de om nu merita nimic in afara de biletul ala cu o singura calatorie spre Polul Nord.
Sper sa isi ia rasplata cu varf si indesat de la comunitatea automobilistica din Romania. |
--------------------
Dacia
1310
'98
-
|
|
stuiberv |
![]()
|
|
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
Am citit si eu articolul. Marfa, ce sa zic.....si totusi, tin sa va aduc aminte ca azi e 1 Noiembrie......nu 1 Aprilie
![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
linkul oficial FIA-GT:
http://www.fiagt.com/eventdetail.php?season=2007&event=3 site oficial circuit: http://www.bucharest-ring.com/BR_home.html This post has been edited by rotuning: 1 Nov 2006, 19:36 Attached thumbnail(s) BR_race_2_circuit_1_04.gif ( Size: 30.75k ) Number of downloads: 201 |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Einstein la 22 de ani cred ca te pun aia de la FIA responsabil cu hidratarea concurentilor si igenizarea PIT-urilor
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Puneti niste poze daca va duceti duminica. Ma oftic ca nu pot ajunge si eu in B ca sa vad demonstratia, asa ca voi urmari stirile de la TV si daca va fi cazul, voi vedea ceva poze pe forum.
Sper sa nu se intample nimic nedorit si sa fie luate toate masurile de siguranta. Off-topic (si nu are sens sa dezvoltam aici): apropos de masuri de siguranta. Dupa incidentul de la GL, de la festivalul Motorock, in care o fetita a murit nevinovata, de-abia acum procurorii vor incepe urmarirea penala impotriva a 4 persoane. N-au dat nume si repet, urmeaza sa inceapa. Sper ca dintre cele 4 persoane, una dintre ele sa nu fie fetita moarta (pentru ca, nu-i asa, mortul e de vina), iar celelalte trei sa fie parintii, bunicii, prietenii etc. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Schatten |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 06 ![]() |
Citesc in Compactu' de azi " Lamborghini, Porsche, Ferrari, dar si Dacia Logan sunt cateva dintre automobilele care vor face spectacol la Bucharest Ring Show, duminica in Piata Constitutiei" Ummm...de care Logan sa fie vb??
![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic 1.6 16v
2004 Dacia Logan Prestige 1.6 16v 2006
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Fac eu poze dar sper sa nu imi tremure mana pe aparat de frig. Daca e zapada fac drifturi?
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:54 |