Partidul Poporului- variantele Cojocaru si OTV, (topicuri comasate)
![]() ![]() ![]() |
Partidul Poporului- variantele Cojocaru si OTV, (topicuri comasate)
ionutctn |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|||
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Asta. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Si mai ziceau de altii ca ar cumpara voturile cu bani !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
Multi tembeli in Romania asta
![]() |
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
DOMNU' DAN... sunteti salvatorul natiunii. Va respet si va urmaresc in fiecare seara pe toate posturile. URA DOMNU' DAN!
Si Mugur Mihaiescu Prim-Ministru! URA, URA, URA! de 3,14 ori URA! sanatate!... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
roaga-l sa-ti fie nas
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
chiar! as putea...
(pe nasul meu tot Dan in cheama... soarta frate...) |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca se duce sa se spinzure, lu' Dan ala ii dau 10.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Din motive tehnice mesajul original s-a imbarligat in bitii forumului. S-a recuperat de pe server ce s-a putut si ce nu s-a phutut. Cu scuzele de rigoare, echipa tehnica.
This post has been edited by Ake: 17 Sep 2010, 16:43 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ma speriasem, credeam ca s-a-nchis...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
nota moderator:
Intrucat se bateau campii (parere personala) pe doua topicuri diferite despre acelasi subiect, le-am comasat. Aici se poate discuta in continuare pe tema Partidului Poporului - ambele variante - si despre teoriile domnului Cojocaru. Din pacate, initiatorul topicului a fost suspendat din cauza insistentei in a incalca regulamentul. This post has been edited by Ake: 18 Sep 2010, 15:49 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Nu mai bine îl închideai? Și așa e pierdere de vreme.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Ake |
![]()
|
Poate vrea poporu sa combata.
Daca astia sustin ca au un milion de sustinatori, proportional ar trebui sa avem si noi aici fo cateva sute. Nu vreau sa fim acuzati de intransigenta din motive politice. Nu am suficient suport in regulament pentru a inchide un topic doar pentru ca mi se pare mie (si altora) o aberatie de partid. PS plus ca unde mai avem noi loc sa facem misto de DDD? ![]() This post has been edited by Ake: 18 Sep 2010, 18:26 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ba deci nu pot sa cred ... mor aici.
![]() Cum de nu am intrat pe topicul asta pana acum? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Dragos, mai nesanatosi sunt aia care au deschis "poza" pusa de tine.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Ake |
![]()
|
ce are poza pusa de dragos?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Sa-mi dau palme ce minunatie de topic am pierdut. Intreb si eu ca un neinitiat "care este": PP=Partidul Prostilor?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Pielea pu*ii
This post has been edited by Cris_Kgs: 19 Sep 2010, 00:57 |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Ake - cum de ai reparut pe forum? Ca stiu ca erai pe vremea cand m-am inscris si eu, dar dupa nu te-am mai vazut.. Nu de alta, dar recunosc avatarul.
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Ake |
![]()
|
Serviciu, bata-l vina.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(DragosP @ 17 Sep 2010, 18:19) Attached thumbnail(s) qrcode.png ( Size: 641bytes ) Number of downloads: 116 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(DragosP @ 17 Sep 2010, 17:19) QUOTE(tatabobu @ 20 Sep 2010, 10:23) Imi explica si mie cineva? Va rog frumos! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
E vorba de fumuri.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tatabobu |
![]()
|
Basini de posesori de telefoane cu camera, pe care au instalat un code reader care desifreaza si de-astea. Traducerea:
QUOTE(DragosP) Nu esti sanatos! (scris cu diacritice) QUOTE(C@talin) bre invata sa pui qr calumea ca lai pus ca numar de contact ![]() (obs: ortografia respectata) QUOTE(io) Hai ma, Cataline, si-n qr-urile astea tot asa scrii? ![]() |
--------------------
DACIA
1300
|
|
skija |
![]()
|
o sa ajungem sa facem topicuri cu QR-uri daca iese Domnu' Dan presedinte....
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 06:24 |