DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Partidul Poporului- variantele Cojocaru si OTV, (topicuri comasate)

Merced
post 15 Sep 2010, 21:46
Post #61

No fear. No limit. No equal.

Group: Members

Cum bre, adica eu sunt deja batran? sad.gif

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GoGu
post 15 Sep 2010, 21:46
Post #62

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

QUOTE(corbex @ 15 Sep 2010, 21:30)

Tot felul de dubiosi incearca sa se foloseasca de mine, de tine, de noi, ca sa faca un pas inainte catre telul lor, futurindu-ti idealuri despre care stiu ca sint importante pentru tine.
*

aplauze.gif Constatarea e valabila 24/7, indiferent ca e vorba de job, politica, TV sau religie... "Reteta succesului" e sa stii cand sa sari din caruta sau sa fii primul care da in cap celorlalti sleep.gif (nu e si punctul meu de vedere si probabil voi avea de suferit din cauza asta, dar macar constientizez situatia).

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
Garett
post 15 Sep 2010, 21:47
Post #63

Membru autentic

From: Galati

@corbex: Pai uite ce ai: o masa amorfa, tembelizata. Dar... ia gandeste-te ce inseamna o masa amorfa, tembelizata dar flamanda

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
corbex
post 15 Sep 2010, 21:49
Post #64

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

QUOTE(Merced @ 15 Sep 2010, 22:46)
Cum bre, adica eu sunt deja batran? sad.gif
*

Daca tineretea inseamna sa ti se scoale, esti tinar ! radmasa.gif Lasa, nu mai plinge, exista o tinerete batrina care tine vreo 20 de ani, urmata de o batrinete tinara care tine alti 20 !
Abia pe urma vine maturitatea batrina si batrinetea matura, in firea ei. Sa traiesti tu sa le apuci ! icon_mrgreen.gif

Tocami asta-i pericolul. Pe asemenea mase s-a catarat si Hitler. Oricine sesizeaza directia curentului si are pirghii la indemina, se poate sui unde vrea.

This post has been edited by corbex: 15 Sep 2010, 22:15

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Marty
post 16 Sep 2010, 06:26
Post #65

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(corbex @ 15 Sep 2010, 21:35)
Cred ca numai Marty l-qa citit, ca prea s-a enervat. Merg pe mina lui.
*

Pai n-am apucat sa citesc nici titlu' ca mi-a sarit in ochi primul rind, mai exact culorile lui, si m-au apucat dracii! blush.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
FLP
post 16 Sep 2010, 07:10
Post #66

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

Eu am vazut ca au inceput sa se deschida iarasi spice shopuri. Asta e efectul.

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
DragosP
post 16 Sep 2010, 07:18
Post #67

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

QUOTE(Ake @ 15 Sep 2010, 21:49)
E o varza generala in toate postarile astea pe net - gagiul a smapat toate forumurile nu numai aici -
*

Poate a smac-at. unsure.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
corbex
post 16 Sep 2010, 09:08
Post #68

Dom' Caraiman! Ai dat tricoul la spalat? Iti venea bine.

This post has been edited by corbex: 16 Sep 2010, 09:09

--------------------
+
radian
post 16 Sep 2010, 09:18
Post #69

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Lasa bre tricoul, da' in mana ce are? Aia e noua papusa Boc la scara 1:1?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Tatanka-Iyotake
post 16 Sep 2010, 10:55
Post #70

QUOTE(Ake @ 15 Sep 2010, 16:58)
Ai scris asa de concis si de frumos ca io te iert de banul pentru link (reclama?). Cumva ai citit regulamentul forumului cand te-ai inscris ca sa ne luminezi?
*

O schimbati ca la Braila, am postat editorialul sa evaluati despre ce-i vorba(mai multe pareri nu strica).

QUOTE(Ake @ 15 Sep 2010, 17:56)
pepealudedede si-a inceput campania.
a mai incercat nea cojocaru asta si nu stiu de ce e asa incapatanat. a mai fost aici odata cu nick-ul Franklin, odata cu nick-ul Massachusetts, la fel debitand tampenii oteviste.
Ii mai acord o zi de gratie sa intre si sa demonstreze ca nu face spam apoi va primi BAN pentru clona.
*

Ma explic:
01) Deontologia de moderator implica anumite aspecte de fond, nu de forma(ati desconspirat faptul ca am mai avut si alte nikname-uri, ce au fost banate, nu-i fain, sper sa nu dati si IP-ul public).
02) Daca am revenit de fiecare data se datoreaza unui singur aspect: am intilnit aici, cei mai reactivi, spontani, hazlii, glumeti, nonconformisti, utilizatori.
03) Pe celelalte 200 de forumuri romanesti, nu au avut loc decit palide reactii(amorfe), vedeti lista(sper ca moderatorul sa o aprobe pentru conformitate):
AICI
03) Voi demonstra ca nu-i spam, dar va fi nevoie sa autorizati, macar temporar linkurile la care fac trimitere, multumesc.

QUOTE(corbex @ 15 Sep 2010, 20:24)
Desi ai nume de sorginte cosmopolita, nu esti la curent cu ierarhiile. In poza poate fi observata o persoana inconjurata de oi. Aceasta nu este un baci. La o stina, baciul este CEO. Nu merge cu oile. Acestea sint scoase la plimbare de Directorul de Zona sau Managerul de Produs, subordonati baciului. Mai exista si un Assistant Manager, care aduce apa si lemne de foc si spala tuciurile. Cam asta-i ierarhia danubiana intr-o firma de consulting pastoral autohtona.
*

Am inteles ierarhia, o ignoram pina acum, totusi(in principiu), ''baciul'' are rolul de a instrui viitorii ciobani, punindu-se in postura de cioban sa-i invete pe ''aspiranti'', multumesc de informatii...

QUOTE(Ake @ 15 Sep 2010, 21:13)
Ma neseriosilor, omu asta vrea sa va umple de bani si voi o dati in misto-uri..
Pai e frumos?

Pentru cine nu s-a prins inca, individu asta care se ocupa cu postatul pe forumuri sub numele de Franklinn, Massachusetts, Tatanka-Iyotake, Kirishhimma, Ghedon, Tunn-27 si altele e strans legat de Partidul popoului si nenea Cojocaru. cum la ora la care s-a postat, Diaconescu era la DNA, iar dl Dr Cojocaru e prea batran sa stie sa faca spam pe net, banuiesc ca ori e vreun fiu/nepot de-al lui, ori chiar Dl Rosca* in persoana care se citeaza singur avand in vedere ca probabil in Franta acu e mare plictiseala.

[*]"cetățean român cu domiciliul in Canada, inginer electronist, matematician, doctor in educație, arhitect de sisteme de tele-instruire cercetător, fondator si președinte al asociației "Dialog Piatra. Neamț", de doua ori grevist al foamei"
*

Explicatii:
1) Pseudonimele sub care m-ati identificat, imi apartin, cum nu caut notorietate, nu candidez pentru nici o functie nicaieri, sunt un simplu cetatean ce cauta sa inteleaga anumite aspecte de fond(de aceea raman sub anonimat), cind intilnesc anumite proiecte, idei, lucrari interesante, le promovez mai departe, fac parte din grupul JDERILOR, clik AICI

2)Treaba Cu Ioan Rosca o puteti intelege studiind scrisorile-post restant : AICI, si explicatia exhausiva, AICI
3) Treaba cu Constantin Cojocaru o puteti intelege prin textul urmator si legaturile adiacente(dezinformarea si manipularea sunt la ordinea zilei in mass-media, acum puteti sa aveti o idee clara): directionare pe varianta ,AICIsi pe precizarea de fond,AICI

ANUNȚ
Stimați cetățeni ai județului……………………………………………
Veniți să construim, împreună, PARTIDUL POPORULUI. Acest partid a fost înființat pe data de 3 iulie, 2010, la București, prin ACTUL CONSTITUTIV aprobat de adunarea generală a reprezentanților celor un milion de susținători ai LEGII COJOCARU. Primul Congres al PARTIDULUI POPORULUI, care a avut loc la București, în data de 21 august, 2010, l-a ales în funcția de Președinte pe domnul Dr. Constantin Cojocaru. Noi nu avem nicio legătură cu partidul a cărui înregistrare a fost solicitată de Mario Diaconescu. Numai având un mare partid al nostru, cu adevărat al poporului, vom putea câștiga viitoarele alegeri parlamentare, vom deține majoritatea în parlament, vom adopta LEGEA COJOCARU și celelalte legi cuprinse în PROIECTUL PENTRU ROMÂNIA și vom forma un guvern care să le pună în aplicare. Rog pe toți românii de bună credință din județul nostru să ma contacteze la tel……………………………………..

QUOTE(Ake @ 15 Sep 2010, 21:49)
D'aia sunt si eu doar partial rezervat. plus ca n-am inteles care-i legatura intre Cojocaru-P.P. si Rosca.

E o varza generala in toate postarile astea pe net - gagiul a smapat toate forumurile nu numai aici - intre disertatiile nationalist-apocaliptice, candidatura lui DD, si elucubratiile economice ale lui cojocaru
*

Iata ce afirma impostorii "Sunt cel mai tânăr deținut politic" , AICI

QUOTE(corbex @ 15 Sep 2010, 22:30)
Comunistii aveau bine definit conceptul "tovarasului de drum". Adica faci ce ai de facut, nu prea conteaza impreuna cu cine, nu prea conteaza mobilurile celorlalti, atita vreme cit drumul duce in directia in vare vrei TU sa mergi. Daca ei, avind un mobil diferit, te duc intr-acolo, te sui in caruta lor, fiind insa pregatit sa le dai la cap imediat ce interesele tind sa nu mai coincida.
E o filozofie practicata de toata lumea, in toate timpurile. Trebuie sa discerni daca tu esti caruta cuiva sau esti in caruta altcuiva. Conteaza cine tine haturile. Iti poate da cu ele peste ochi.
Tot felul de dubiosi incearca sa se foloseasca de mine, de tine, de noi, ca sa faca un pas inainte catre telul lor, futurindu-ti idealuri despre care stiu ca sint importante pentru tine.
*

Sunt anumite informatii ce permit identificarea retelei SEPIILOR, AICI

QUOTE(Markos @ 15 Sep 2010, 22:37)
astia mai batrani, precum corbex sau Venerabilul bion, îi simt de la o posta, e chestie de fler, de experienta de fapt.

problema nasoala o reprezinta masa imensa de tineret si de batuti în cap. e gîrla astia.
*

QUOTE(Garett @ 15 Sep 2010, 22:47)
@corbex: Pai uite ce ai: o masa amorfa, tembelizata. Dar... ia gandeste-te ce inseamna o masa amorfa, tembelizata dar flamanda
*

Un studiu obiectiv cu INVESTIGATII puteti sa-l gasiti : AICI
Va salut, BIZON
P.S. Nu cred ca moderatorii vor aprecia explicatiile, deci voi fi banat, asa ca nu voi putea raspunde interpelarilor dv, de aceea va rog sa nu ma luptati prea tare...........

This post has been edited by Ake: 16 Sep 2010, 12:05

--------------------
Dacia 1310 1997 - 38BC-UZI
+
skija
post 16 Sep 2010, 11:37
Post #71

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

BAHHH io ma insor si voua va arde de prostii????

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
corbex
post 16 Sep 2010, 11:45
Post #72

Asa, pe scurt, ca cam care-ar fi scopul topicului? Sa facem conspecte.

--------------------
+
Muttley
post 16 Sep 2010, 11:45
Post #73

From: -

Da' pe 4tuning de ce n-ai fost? asteapta nervos.gif

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
bion
post 16 Sep 2010, 11:52
Post #74

Membru autentic

From: TM

BRE IO CA NU PREA LE AM CU BUTONATU IN FORUM AM O INTREBARE . CUM POCI SA FACK SA NU-L MAI VAD PE SHTTINGBULL. IM CAUZEAZA LA IRIMA SI LA NEVROZA SI S-AR PUTEA SA-I IEGZPLIC IN CHIP MATERIALIST DIALECTIC CUM E CU REPRODUCEREA LA FLUTURI.IO CRED CA E UN VITROKID DE-ALUI LORIN FORTUNA. CE MAMADRACULUI . CA II LASA LA CALCULATOR E CICA TERAPEUTIC DAR NU PE NET IMPLEMENTAMI-AS. ASTIA E PERICULOSI PEN`CA CHIAR CRED CE ZIC SI SE SIMT UN PIC MESIANICI
FMCC SI ASEMANARILOR. mad.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
corbex
post 16 Sep 2010, 11:55
Post #75

Bioane! S-a spar rezervorul distileriei in dreptul magistralei de apa?

--------------------
+
Marty
post 16 Sep 2010, 12:06
Post #76

QUOTE(crintea1949 @ 16 Sep 2010, 11:52)
SA INTAMPLAT PE SOS COLENTINA ZIUA , LA DOUA LOGAN MCV, DE 7 PERSOANE LI S-AU SALTAT RETILE DIN STANGA SPATE CATE UNA DE LA FIECARE, MASINILE PARCATE PE TROTUAR. O FI SUNAT ALATMA, CINE SE UITA LA MASINI POLITIE CANCI COMUNITARI IDEM. SEARA CAND AU VENIT PROPRIETARII SI PARCAM MASINA M-AU CHEMAT SA VAD MINUNEA, MASINILE ERAU PE CARAMIZI. DACA ALARMA AR FI CUPLATA CU UN SPRAY PARALIZANT CAND INTRA IN MASINA SA II IMPROSTE CA SA II GASEASCA ULTEIOR PROPRIETARUL SI SA CHEME POL SAU SAI SNOPEASCA IN CAFTEALA. IN REST SA AUZIM DE BINE SI FARA GAINARII.
*

QUOTE(bion @ 16 Sep 2010, 11:52)
BRE IO CA NU PREA LE AM CU BUTONATU IN FORUM AM O INTREBARE . CUM POCI SA FACK SA NU-L MAI VAD PE SHTTINGBULL. IM CAUZEAZA LA IRIMA SI LA NEVROZA SI S-AR PUTEA SA-I IEGZPLIC IN CHIP MATERIALIST DIALECTIC CUM E CU REPRODUCEREA LA FLUTURI.IO CRED CA E UN VITROKID DE-ALUI LORIN FORTUNA. CE MAMADRACULUI . CA II LASA LA CALCULATOR E CICA TERAPEUTIC DAR NU PE NET IMPLEMENTAMI-AS. ASTIA E PERICULOSI PEN`CA CHIAR CRED CE ZIC SI SE SIMT UN PIC MESIANICI
FMCC SI ASEMANARILOR. mad.gif
*

Deci.... sa mi se para mie? nedumerire.gif

--------------------
+
corbex
post 16 Sep 2010, 12:08
Post #77

Ia julit cineva identitatea.

--------------------
+
Ake
post 16 Sep 2010, 12:37
Post #78

Morderator

From: Bucuresti

QUOTE(Tatanka-Iyotake @ 16 Sep 2010, 10:55)
Ma explic:
01) Deontologia de moderator implica anumite aspecte de fond, nu de forma(ati desconspirat faptul ca am mai avut si alte nikname-uri, ce au fost banate, nu-i fain, sper sa nu dati si IP-ul public)

N-am desconspirat nimic. Tot ce am scris am gasit cu Google. Iar posturile anterioare din forum cu un pic de memorie.
02) Daca am revenit de fiecare data se datoreaza unui singur aspect: am intilnit aici, cei mai reactivi, spontani, hazlii, glumeti, nonconformisti, utilizatori

Ne-am udat de tot.
(scuze de grobianism dar am vrut sa fiu spontan, hazliu, etc...)
03) Pe celelalte 200 de forumuri romanesti, nu au avut loc decit palide reactii(amorfe), vedeti lista(sper ca moderatorul sa o aprobe pentru conformitate):
03) Voi demonstra ca nu-i spam, dar va fi nevoie sa autorizati, macar temporar linkurile la care fac trimitere, multumesc.

200 de forumuri inseamna SPAM. iar Link-urile au fost sterse pentru ca noi suntem egoisti si nu vrem sa crestem traficul altor site-uri Si pentru ca direct sau indirect ajungeau la publicitate electorala. Care se stie, se face civilizat, pe bani, contactand administratorii.
1) Pseudonimele sub care m-ati identificat, imi apartin, cum nu caut notorietate, nu candidez pentru nici o functie nicaieri, sunt un simplu cetatean ce cauta sa inteleaga anumite aspecte de fond(de aceea raman sub anonimat), cind intilnesc anumite proiecte, idei, lucrari  interesante, le promovez mai departe, fac parte din grupul JDERILOR, clik AICI

Si noi promovam aici idei, si chiar daca ne paruim uneori din cauza lor, o facem fara sa scriem o suta de randuri cu iz de propaganda le interbelica.
poate n-ai observat dar aici nu prea percutam la grupuri cu nume de animale. Preferam denumiri mai pragmatice gen Loganistii sau Prafuitii, sau SolenzaFunClub. Stiu ca asta ne eticheteaza drept niste superficiali ignoranti si corupti, dar de atatia ani de cand avem Dacii, ne-am obisnuit, si e alegerea noastra sa ne complacem in aceasta deziluzionanta superficialitate. Consider ca atat timp cat nici unul din noi nu cred ca a invadat forumurile de reptilieni, fratijderieni si elodieni sa convinga membrii acestora de performantele deosebite ale Loganului si de avantajele NOS-ului pe 1300 in defavoarea imperialistelor automobile pe care nu se pune praful, putem sa cerem acelasi tratament.
2)Treaba Cu Ioan Rosca  o puteti intelege studiind scrisorile-post restant :
3) Treaba cu Constantin Cojocaru o puteti intelege prin textul urmator si legaturile adiacente(dezinformarea si manipularea sunt la ordinea zilei in mass-media, acum puteti sa aveti o idee clara): directionare pe varianta ,AICIsi pe precizarea de fond,AICI

citisem de ieri, dar tot n-am inteles. Si am considerat ca e de datoria mea de moderator sa sterg link-urile repective pentru a proteja membri acestui forum de luxarea neuronilor si ocluzia axonilor aferenti. Altfel noi cu cine vom mai discuta aici?
Va salut, BIZON
P.S. Nu cred ca moderatorii vor aprecia explicatiile, deci voi fi banat, asa ca nu voi putea raspunde interpelarilor dv, de aceea va rog sa nu ma luptati prea tare...........

Veti fi banat pentru nerespectarea regulamentului. Iar daca va puteti cobori pana la nivelul nostru intelectual bizonic, astfel incat sa purtati o discutie fara a face propaganda, si inregimentandu-va [na!] regulilor scrise si nescrise ale acestui forum nu cred ca va avea nimeni nimic impotriva.

This post has been edited by Ake: 16 Sep 2010, 12:45

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
einstein1984
post 16 Sep 2010, 12:40
Post #79

fan Dacia

QUOTE(skija @ 16 Sep 2010, 12:37)
BAHHH io ma insor si voua va arde de prostii????
*

Sa aranjam un priveghi , ceva?
Domnu initiator este ceea ce se numeste un postac? E prima oara cand dau de unul, hai sa nu-l lasam sa scape.

This post has been edited by einstein1984: 16 Sep 2010, 12:54

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
Ake
post 16 Sep 2010, 12:47
Post #80

Morderator

QUOTE(Marty @ 16 Sep 2010, 12:06)
[quote = crintea 1949.. 2010 ]

fuck me . It's alive !?!?

L.E.atunci e public pentru chupacabra* aici .
(*) sorry, mereu uit cum il cheama, nu l-am pus eu sa-si aleaga un nick asa complicat si mi-e lene mereu sa dau copy paste.

This post has been edited by Ake: 16 Sep 2010, 12:50

--------------------
+
Marty
post 16 Sep 2010, 13:05
Post #81

Ake, mai apare din cind in cind, mai arunca o vorba si iar dispare citeva luni.

--------------------
+
DannyY
post 16 Sep 2010, 13:22
Post #82

Marele plictisit

Aha... deci e un bizon care a intrat in grupu' jderilor ca sa caute sepii. Aha... wacko.gif

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
corbex
post 16 Sep 2010, 13:29
Post #83

Daca as pune baza pe memorie, as fi tentat sa-mi amintesc ca Tatanka Bull a mai pascut pe aici, cu ceva vreme in urma.

--------------------
+
apunake
post 16 Sep 2010, 13:48
Post #84

Membru incepator

Toate bune și frumoase, da' unde-s masonii în toată chestia asta??? Nu se poate fără masoni, e important.
Adică îmi pare rău, dar Tatanaka-Indiaka să își revizuiască teoria și să bage masoni și ceva răpiri cu extraterștri. Dacă se poate răpiri de tinere fecioare neștiutoare, dar predispuse spre viciu ar fi perfect. Mulțumim pentru înțelegere și așteptăm noua analiză socială. Și mai scurtă, că nu sunt intelectual.

--------------------
+
Ake
post 16 Sep 2010, 15:11
Post #85

Morderator

Nu mai tine cu textu cu masonii. S-a mai uitat si bizonu la National Geographic intre timp si a vazut ca astia e niste neni care umbla imbracati cu cearsafuri colorate si care nu prezinta pericol.
Acuma e la moda textul cu loveaua, nu vezi ca iar rasar bingourile? "O mieeeee la Vascauti la domnu Sileeeee .
Acu bizonu are rate, i se falfaie de masoni, mai ales ca a mai auzit el pe la teve ca de fapt masonii sunt contra lu basescu deci poate e de bine. Acu mesajele electorale trebuie sa fie cu valuta in ele. Va dam...salarii, pensii, euro, cupoane, taloane....

Acu retardul e in faza negativista...A trecut de la faza Cetateanul Turmentat - "Hac! Eu cu cine votez?" la faza Cetateanul Mahmur - "Sa-mi bag pwla, nu mai votez cu nimeni" sau la faza Cetateanul Manga unde voteaza la misto.

Lumea e suparata ca toti politicienii e hoti, asa ca tentatia unora de a scoate capul sus sa zica " eu nu sunt politician...eu sunt un cetatean obisnuit, vreau doar binele poporului" e mare.

This post has been edited by Ake: 16 Sep 2010, 15:14

--------------------
+
bion
post 16 Sep 2010, 15:51
Post #86

Membru autentic

From: TM

QUOTE(Marty @ 16 Sep 2010, 13:06)
Deci.... sa mi se para mie? nedumerire.gif
*

Nu ti se pare daca te referi la caps lock in rest daca ti se se pare pot sa-ti explic tie detailat cum e cu fluturii. naughty.gif
Tot n-ati zis cum pot sa scap de shittingbull mad.gif
Io stiu ca daca scrii cu majuscule e ca si cum ai zbiera la ailalti. DA!

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
einstein1984
post 16 Sep 2010, 15:56
Post #87

fan Dacia

N-ai ignore?

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
membru_DC
post 16 Sep 2010, 21:01
Post #88

-

Franța să ne zică mersi, că i-am făcut loc în Logan și în Duster

Mă uit cu compasiune la francezi, ca la niște frați de gintă nițel mai săraci cu duhul. Să luăm o țâră în colimator cupul prezidențial, pe Nicolas Sarkozy și pe Carla Bruni (foto). Ce vedem aici? Două biografii de patrupezi veșnic în călduri, lipsiți de imaginație, care în loc să tragă împreună la aceeași căruță, și-o trag la gioale unul altuia într-o veselie și apoi și-o trage fiecare în parte cu cine se nimerește.

Mai întâi, Nicolas s-a încurcat cu Cecilia Ciganer-Albaniz, în timp ce era însurat cu Marie-Dominique Culoli, care i-a dăruit doi feciori. Nicolas bagă divorț și o ia pe Cecilia. De bucurie că n-a rămas fată bătrână, Cecilia s-a combinat cu jurnalistul american Richard Attais. Când coarnele îl scoteau deja afară din casă, Nicolas și-a luat inima în dinți, s-a despărțit de Cecilia și s-a luat cu Gilberta Bruni Tedeschi, care cu această ocazie și-a schimbat numele cu ceva mai credibilul Carla Bruni Sarkozy. Fost fotomodel italian, Carla este actual muzician francez. Cetățenia a primit-o în 2008, cu ocazia căsătoriei. Ca fotomodel, a fost pe rând sau împreună a lui Mick Jagger, Eric Clapton și Donald Trump. Când credea că-l iubește cu disperare pe Donald sau Eric, s-a amorezat lulea de scriitorul Jean-Paul Enthoven, iar când voia să-i zică te iubesc lui Jean-Paul, s-a trezit că i-o zice fiului acestuia, filosoful Raphael Enthoven, căruia i-a dăruit un copil, în confuzia creată. Raphael și-a revenit repede și a lăsat-o pe Carla, care comite în continuare încurcătură după încurcătură. În fine, ultima dată a ieșit în bătaia flash-urilor unor paparazzi, din apartamentul muzicianului Benjamin Biolay, în timp ce Nicolas Sarkozy încă mai dormea în patul ministrului Ecologiei, Chantal Juanno. Benjamin este fostul soț al Chiarei Mastroianni, fiica lui Marcello Mastroianni și a Catherinei Deneuve. Chiara Mastroianni este sora lui Christian Vadim, făcut de Catherine Deneuve, de data aceasta cu regizorul Roger Vadim, ca să fie sigură că lasă urmași.

Toată istoria Franței este un șir nesfârșit de istorioare de budoar, ca ale cuplului prezidențial. Franța a fost vivandiera romanului, țiitoarea vizigotului, metresa vandalului, putorișca normandului, gagica burgundului și prostituata Reichului. Am văzut la tv o fază în care niște francezi umblau cu mâna-ntinsă, imitând niște codoașe pensionare din Balcani. În definitiv, chiar dacă nu recunosc, subconștientul a ajuns să le joace feste serioase francezilor, care ar avea nu o dată motive reale să iasă la cerșit, cerând măcar compasiune.

Băieți de comitet cum suntem, le-am făcut însă loc lângă noi, în Loganuri și Dastere. Ar fi fost păcat ca bătrâna curtezană să rămână cu mâna întinsă.

--------------------
- - - - -
+
apunake
post 17 Sep 2010, 08:46
Post #89

Membru incepator

Americanii sunt proști și obezi. Francezii sunt proști și promiscui. Nemții sunt proști și plictisitori. Și totuși trăiesc bine.
Noi românii, în schimb, suntem frumoși, inteligenți, ospitalieri, culți și virtuoși. Dar trăim prost. Cum draqu cu atâtea calități?

--------------------
+
corbex
post 17 Sep 2010, 08:55
Post #90

Uite asa ! Dintre romani, care traiesc cel mai bine? Desteptii si virtuosii?

--------------------
+
6 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 06:50
Forum Renault