Faze penibile, .... din viata de zi cu zi
![]() ![]() ![]() |
Faze penibile, .... din viata de zi cu zi
Richelieu |
![]()
|
||
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
||
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
mere mai bine cu Teacher's
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.598 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 25 Sep 2010, 22:35) Si ca tot veni vorba de girofare... azi veneam eu de la munca lejer spre casa pe ocolitoarea brasovului, la un moment-dat apare in spatele meu un mercedes negru, numere de bucuresti... coloana in fata mea... sta asta vo 30 de secunde in spate, si la un moment dat, incep sa vad albastru in oglinda. ii stroboscopeau din masca radiatorului neste bece albastre. Prima data am crezut ca a e politia sau salvarea in spate si am vrut sa trag pe dreapta... Cand am vazut ca e boul baltii in mercedes m-am relaxat... si l-am lasat sa stroboscopeasca in spatele meu. A vazut boul baltii ca nu il bag in seama, s-a apucat sa guite... am dat drumul mai tare la muzica am continuat sa merg in coloana... vede asta ca io nu-l bag in seama, scoate pe capota un girofar si incepe sa flashuiasca si sa claxoneze ca dementul. L-am lasat de banii lui... la un moment-dat intra boul baltii in depasire injurand de mama focului, depaseste fo 3 masini, si ii taie fata unuia mai sa il arunce in sant , din sens opus venea un ditai tirul caruia i se cam falfaia de girofarul si numarul de bucuresti B 36 C M V.... scris despartit...Din cate stiu eu ca zice legea girofaruri si alte bazaconii miorlaitoare, sunt valabile pentru masinile cu inscriptie nu pentru orice ciocoflender care si-a luat din targ un sclipirici albastru... Sau poate gresesc?? Suma respectelor, Alydor Gresesti. Poate avea girofar si fara sa fie masina colantata cu reclame la politie sau smurd. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
fara numar de MAI?
|
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
sunt convins ca era de la MAI, mai ales ca era inscriptionata cu OZ racing ....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pff...
![]() Apropo, azi in spatele blocului s-au aciuat niste golani d-astia de tineri, si a venit unu` cu un golf 4 albastru, in 3 usi, cu o dunga galbena pe partea dreapta a masini. Avea un esapament (mai bine zis lipsea) de duruia toata curtea. Facea urat urat, si la relanti. Pacat ca nu i-am luat numarul sa-l reclam la politie, facea mult mai urat decat o motocicleta. N-au minte nici cat o gaina tinerii astia. Nu mai zic ca vorbeau tare si urat, foloseau cuvinte obscene. Pai asta am eu nevoie Duminica?!?! Trebuia sa le arunc in cap 10 litri de apa cu galeata! Da` pe ala cu Golfu` chiar trebuie sa-l intrebe ARR-u de sanatate!!! Sa-i dea o amenda d-aia babana si sa-i ia talonu la smecheras!!!! This post has been edited by Filip: 26 Sep 2010, 14:05 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 25 Sep 2010, 22:35) Si ca tot veni vorba de girofare... azi veneam eu de la munca lejer spre casa pe ocolitoarea brasovului, la un moment-dat apare in spatele meu un mercedes negru, numere de bucuresti.. Asta am patit-o si eu saptamana trecuta intr-o coada de cativa km pe linia de centura, tot cu un mercedes S negru cu luminite albastre in grila si WSA la numar parca. L-am lasat sa se agite ca maimuta in spate, luminite, goarna de politie, nu m-am dat la o parte. Acum astept sa il prind pe Base in trafic claxonandu-ma din spate ![]() Eu in general am obiceiul de a nu acorda prioritate oricarei masini cu girofare si alte acareturi "oficiale" (gen CD, TC, etc) fara numere de MAI. ![]() This post has been edited by Fratzica: 26 Sep 2010, 14:25 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nustiu ce zice legea..ai obligatia sa te dai din fata rahatilor cu numere de W cu stroboscoape in grila, sau doar cand au premergator de la politie?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
doar cu premergator. Orice coloana oficiala are automat antemergator. Daca n-are, nu-i coloana oficiala.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE . N-au minte nici cat o gaina tinerii astia. Asa e, tinere! QUOTE Pai asta am eu nevoie Duminica?!?! Ai fost la slujba? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pe el l-a deranjat ca nu putea sa doarma linistit, ce nu intelegi?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
sa stii ca unii chiar exagereaza....cu masinile lor otravite...adica cum sa-ti dai jos toba finala sau sa faci gauri in ea sa se auda mai "marfa"
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Ca sa va faceti o idee, suna cam ca un Roman Diesel incarcat la maxim care urca o panta. Genul ala de sunet...
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
tot din categoria penibile:
[attachmentid=1627660358] This post has been edited by membru_DC: 27 Sep 2010, 18:50 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 05:02 |