Accident, ... si o propunere
![]() ![]() ![]() |
Accident, ... si o propunere
maddan |
![]()
|
||
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|||
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Cred ca un mesaj poate sa aiba efect.
Daca 10% il vad si 1% tin cont de el, este superb. Poate sunt optimist, dar asta se poate realiza in timp. Poate va ganditi ca nu se castiga nimic, dar daca intr-un an, se evita UN ACCIDENT, nu mai mult, inseamna ceva. Mesajele au efect. Ganditi-va la cele de genul "Daca poti sa citesti ce scrie aici, inseamna ca stai prea aproape..." sau "Ai rabdare, sunt incepator". sau "Atentie, femeie la volan". sau " Taticule, te asteptam acasa..." Eu personal, devin mai atent....Sa inteleg ca n-ar trebui sa fac asa....ca oricum foarte putini sunt influentati de ele...sau ca ma tine prea putin atentia....sau ca ma obisnuiesc cu ele si nu le mai iau in seama pana la urma....sau mai rau, sa ma gandesc ca sunt fraier ca ma sperii eu ... Daca un mesaj de genul acesta are efect asupra unui sofer 2 minute, acel mesaj si-a atins scopul. Si rezultatul se va vedea in statisticile anuale ..... Nimic nu se face de pe o zi pe alta...Nici educatia soferilor.... Putem sa ne gandim la asa ceva....Macar sa fie inutil....Oricum rau nu poate sa fie...deci.... Trebuie sa aiba efect. Asa cum au efect "reclamele sociale", asa vor avea si astea. Trebuie doar gandit foarte bine mesajul... This post has been edited by GABY IS BACK !: 19 May 2005, 12:42 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Din ceea ce am vazut la stiri: persoana de la Piata Victoriei a supravietuit accidentului.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca mai de efect ar fi sa puna in victoriei in statia de autobuz pozele de mai sus...si asa mai departe...aia din statie s-ar gandi un pic mai mult inainte sa coboare de pe trotuar !
![]() |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da bine zisa faza asta....cea de mai sus.Sa se faca aviziere in statii cu poze cu accidente poate le mai trece chefu' si la fel in intersesctiile unde se fac des accidente(ma refer ptr soferi acum)
Referitor la mesajele de atentionare s-ar putea face unele mai "personalizate" sa existe 3-4 mesaje..si atunci nu mai exista nici "monotonie" si deja atrag si mai mult atentia...aia cu taticule te asteptam acasa mi s-a parut dementiala....(stiu ca era un ex da idee e beton) conduce prudent...taticule te asteptam acasa!...un logo frumos ca aia de la insomnia si jos palaria! |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa stii ca ar fi o idee: mai ales daca un astfel de panou cu "Taticule te asteptam acasa. Sa conduci prudent, da?" sau "Iubitule nu te grabi, eu te astept intreg acasa" ar fi pus la intrarea si iesirea pe drumurile nationale, sau chiar la rastimpuri, poate ca unii s-ar mai gandi...
|
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Sa stiti ca toate exemplele, inclusiv cel cu "Taticule, te asteptam acasa..." au fost vazute de mine pe masini, nu sunt ideile mele.
Cel cu pricina, l-am vazut la camioane, pe vremea lui ceasca, si parca era si o mama cu doi copii, facand semn de "la revedere". Nu mai stiu precis, ca e mult de atunci. Mie mi-a ramas in minte, desi nu eram sofer pe atunci! ( Deci nu se poate sa nu aiba efecte bune ) Chiar ar trebui sa incercam ceva cu niste autocolante.Chiar 3-4 modele, cum bine a spus Lexy. Poate cooptam si pe administratorii forumului, si facem o chestie "cuplata" cu autocolantele cu daciaclub ca sa fie si un pic de tentatie, la inceput, pana constientizeaza lumea ca nu e o rusine sa-ti pui pe masina... Sau chiar sa conditioneze "daciaclub.ro" de ceva mesaj social - asta doar ei pot s-o hotarasca, si cred ca atunci ar fi cu adevarat o implicare ( si chiar o contributie ) a forumului, in ( la ) siguranta rutiera, care ne-ar folosi la toti, forumisti sau nu, soferi sau nu. Eu, cum am mai spus, sunt convins ca vor avea efect benefic. Nu extraordinar, dar, inca o data, daca din 100 de accidente datorate unor motive "atinse" de mesajele respective, se evita 1 ( unul ), tot este un castig.... Eu ma bag: - ofer suport tehnic ( exista departament grafic la servici ) - deja ma gandesc la alte mesaje... - ofer si suport material, daca e cazul. Ce ziceti ? Deja ma gandesc la o posibila varianta romaneasca, a celebrului "Don't drink and drive !" De fapt, cred ca cu asta trebuie sa incepem. Sa nu-mi spuneti ca soferul beat n-o sa-l citeasca. O sa-l citeasca atunci cand nu a baut inca, si poate....( macar 1 din 100...) ....va lasa masina unde-i parcata si va pleca cu taxi-ul... This post has been edited by GABY IS BACK !: 27 May 2005, 11:15 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
"www.daciaclub.ro - noi conducem prudent!"
Da. Cu "ar trebui" nu ajungem departe. Sa faca un meserias proiectul, sa posteze sursa si asa cum mi-am facut autocolantul cu daciaclub, o sa-l fac si pe asta. Daca va fi ceva ce sa merite pus pe masina. L.E. " Te grabesti? Ai grija, sa si ajungi!" " Daca tu-l feresti pe cel de langa tine si el ii fereste pe cei de langa el, atunci esti in siguranta!" mai vreti? ![]() This post has been edited by romulus: 27 May 2005, 13:40 |
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
1997 pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
" Te grabesti? Ai grija, sa si ajungi!" si asta-i super misto!
|
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(romulus @ 27 May 2005, 14:34) " Daca tu-l feresti pe cel de langa tine si el ii fereste pe cei de langa el, atunci esti in siguranta!" Prea lung, trebuie un mesaj concis, usor de citit si de retinut. Cred ca ar trebui sa ne gandim la mai multe categorii pe care sa le "atinga". Viteza: ( si mie-mi place asta: " Te grabesti ? Ai grija sa si ajungi" ) Bautura: ( inca nu stiu ce ) Imprudenta: ( ex: Riscul NU este meseria mea ! ) Agresivitate: ( ex: Chiar asa rau am gresit ? ) Intoleranta: ( ex: Crezi ca TU NU gresesti ? ) Poate chiar si "Taticule, te asteptam acasa" caci se refera la toate, chiar daca este vechi. Ce spuneti ? This post has been edited by GABY IS BACK !: 27 May 2005, 16:42 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
"Taticule, te asteptam acasa" erqa pe vremuri in toate fabricile din ro. Era chestie de la protectia muncii. Cei batrani vor percuta mai bine pentru ca le starneste niscai amintiri.
Bautura: "Ai consumat alcool? Fa-te pieton!" sau: " bautura la volan nu e prieten ci dusman!" sau: " Azi conduc masina. Dar maine am sa beau" Imprudenta: " Fii atent! Data viitoare poate fi ultima greseala" sau: "in trafic nu esti niciodata singur" Agresivitate: "Esti tare? Inmoaie-te! E mai sanatos" Am intrat in pana de creativitae ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
aia cu "Daciaclub, noi conducem prudent" e ipocrizie. Uita-te la cei inscrisi in ultimele luni pe forum (odata cu lansarea unui anumit model) si vezi ce topic-uri sunt: viteza maxima, accidente, etc. Sa fim seriosi, din pacate cei mai indisciplinati si inconstienti soferi in trafic sunt cei de pe Logan (o fi coincidenta, eu doar observ). Fie ca sunt incepatori la prima masina si se cred la volanul unui M5 fie sunt bosorogi scapati de pe trabant si berline si simt cum incepe sa le circule din nou sangele prin p**lanetara, toti conduc ca niste dementi. Deci puneti ce stickere vreti, sunt perfect de acord; dar sa nu traim cu iluzia ca daciaclub e un forum de soferi exemplari; va rog eu sa nu ne pretam la o asemenea ipocrizie.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
romulus |
![]()
|
Chiar asteptam sa vad cine va remarca
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Eu am spus:
"Poate cooptam si pe administratorii forumului, si facem o chestie "cuplata" cu autocolantele cu daciaclub ca sa fie si un pic de tentatie, la inceput, pana constientizeaza lumea ca nu e o rusine sa-ti pui pe masina... Sau chiar sa conditioneze "daciaclub.ro" de ceva mesaj social - asta doar ei pot s-o hotarasca, si cred ca atunci ar fi cu adevarat o implicare ( si chiar o contributie ) a forumului, in ( la ) siguranta rutiera, care ne-ar folosi la toti, forumisti sau nu, soferi sau nu." Si gandesc in continuare ca este bine. SI REALIZABIL ! Daca vom ajunge vreodata la un procent de 90% adevarat in afirmatia "daciaclub - noi conducem prudent" vom putea sa facem un autocolant asa. Pana atunci insa..., cel mult "daciaclub - hai sa conducem prudent". Macar sa realizam noi asa ceva si sa nu avem autocolantul potrivit, ca odata ajunsi la acel 90% in randul membrilor, ceva rezultate ( probabil asemanatoare ) vor fi si in randul ne-membrilor, deci nu vom mai avea nevoie de mesaje... Inca o data, mesajul trebuie sa fie scurt si concis, usor de citit si retinut. Idei ? This post has been edited by GABY IS BACK !: 30 May 2005, 11:41 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(dantes @ 17 May 2005, 11:25) Problema care se pune e ca sunt oameni si oameni...Aia care merg cat de cat regulamentar si civilizat vor fi sensibilizati mai usor...DAR nu ei sunt targetul! Targetul sunt aia cu BMW cu manele in boxe de 1000W, Merturi cu accesorii blonde in dreapta, Taximetristii grabiti, etc...IAR acestia vor ignora total aceste stickere sau masini facute praf pe marginea soselei, etc... Ba tocmai cei din prima categorie sunt targetul! Pt ca si ei se mai enerveaza, se mai grabesc, mai obosesc, si mai uita de prudenta uneori. Pe acestia ai putea sa-i aduci pe calea cea buna cu un sticker, sau ceva de genul asta. Pt cei cu BMW-uri si manele nu exista decat politia si puscaria, noi nu avem ce face in privinta lor... Prin vestul tarii exista obiceiul de a marca cu cruci si coroane locul de pe marginea drumului unde au murit oameni. Mie personal nu-mi place obiceiul asta, de ce trebuie sa stie toata lumea ca "aici a murit Ionel"?.. Dar cand te apropii de o curba si vezi: a) indicatorul de curba periculoasa si ![]() ... punctul ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Lexy |
![]()
|
ptr "parteneru"l meu de offtopic
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Hehehe...pai ce spui tu sunt oamenii "normali"...tie nu ti se intampla sa mai gresesti? Eu cred ca da...ptr. ca in primul rand suntem oameni! Si eu am mai avut scapari...minore, dar le-am avut....nu am facut niciodata un accident, sau am lovit masina vreodata, sau luat amenda...DAR am gresit..ptr. ca si eu sunt om, si a gresi e omeneste!
E..in cazurile astea, iti spun eu ca "uiti" de stickere si cruci si masini praf, etc... Targetul sunt cei care fac din incalcarea regulilor/regulamentului un sport! O competitie, o regula! Si din pacate sunt destui...uite un exemplu pe care si eu il pot confirma... QUOTE Sa fim seriosi, din pacate cei mai indisciplinati si inconstienti soferi in trafic sunt cei de pe Logan (o fi coincidenta, eu doar observ). Poate cu aceste stickere, vom reusi probabil sa "ajutam" pe cei din zona gri...adica cei care o mai calca, au luat o masina si se dau cocosi, sau o "testeaza", dar care nu au in obiceiul lor asa ceva...dar care daca vor continua in stilul asta, sigur vor deveni acea categorie care fac un sport din incalcarea regulilor! Poate acestora vom reusi...si poate acel 1% se va regasi printre ei.... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Lexy |
![]()
|
Atata timp cat FIECARE greseste inseamna ca FIECARE e un target bun ptr un asemenea indemn!
|
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
|
romulus |
![]()
|
Da, Lexy, dar problema e ca sunt foarte multe tinte pe care degeaba le iei in vizor, ca nu le vei lovi niciodata.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Ramane de vazut in cazul tintelor care nu se pot "lovi".
Poate le " lovim "indirect. Sa nu uitam ca pt. un accident e nevoie ( de cele mai multe ori ) de 2 masini. Poate reusim sa "lovim" soferul" celeilalte masini. Chiar si o singura data. Scopul nostru, pana la urma , nu este un trafic perfect, ci un trafic mai sigur. Repet: Daca reusim sa evitam 1 accident din 100 este foarte bine. Daca ne tinem de treaba si reusim mai mult.... This post has been edited by GABY IS BACK !: 30 May 2005, 13:26 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
romulus |
![]()
|
Bun. Si pana la urma, solutii concrete? De vorbe e plin podul. Ar putea vreun admin sa-si dea o parere referitor la ce se poate face? Si daca se va face ceva?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Am vazut mai "sus" o parere a lui sod ( intemeiata dealtfel ) dar nu se referea la propunerea de "cooptare a daciaclub".
Asteptam, si daca nu se supara nimeni, repetam: "Poate cooptam si pe administratorii forumului, si facem o chestie "cuplata" cu autocolantele cu daciaclub ca sa fie si un pic de tentatie, la inceput, pana constientizeaza lumea ca nu e o rusine sa-ti pui pe masina... Sau chiar sa conditioneze "daciaclub.ro" de ceva mesaj social - asta doar ei pot s-o hotarasca, si cred ca atunci ar fi cu adevarat o implicare ( si chiar o contributie ) a forumului, in ( la ) siguranta rutiera, care ne-ar folosi la toti, forumisti sau nu, soferi sau nu." S-ar putea sa nu fim luati in serios deoarece suntem cam putini ( cred ca 5 ( cinci ! ) pana acum). Poate ar trebui sa-mi "report"-ez singur posturile de aici. Poate asa ajung la administratori. This post has been edited by GABY IS BACK !: 30 May 2005, 16:57 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Noul cod rutier mi se pare ceva mai apropiat de normalitate! Nu e corect sa fie vina soferului ca nu putut evita un accident din cauza unui pieton care nu respecta legea! Legea este pentru toti, si necunoasterea de catre pietoni a codului rutier nu-i scuza de raspundere!
Eu sunt adeptul opritului la trecere, incetinit in dreptul statiilor de transport in comun (chiar daca imi iau claxoane de la altii...), dar cand traverseaza unu ca idiotu` pe unde nu trebuie, de obicei accelerez-claxonez-franez la limita ( de multe ori, daca vad ca e bou, o scot din viteza, franez si turez motorul claxonand ![]() Iar faptul ca a traversat neregulamentar si a fost omorat, nu am decat un sg. comentariu: Vai de capul soferului nevinovat!!! Incercati sa traversati neregulamentar in Franta de ex., veti avea surprize foarte, foarte mari! |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(anpop @ 30 May 2005, 18:12) ... Iar faptul ca a traversat neregulamentar si a fost omorat, nu am decat un sg. comentariu: Vai de capul soferului nevinovat!!! ... Cred ca si daca va fi declarat nevinovat, de catre lege, tot va fi vai de capul soferului. Nu stiu cum ti-ar fi tie, dar mie nu mi-ar fi bine deloc, stiind ca am omorat un om, chiar daca legal vorbind nu a fost vina mea. Imaginea corpului lui pe capota, parbriz, asfalt, cred ca va ramane pentru mult timp o amintire, mult prea puternica pentru a putea fi stearsa cu o scuza legala. Putini vor putea considera ca: "asta este, daca nu a trecut strada pe unde trebuia...si-a cautat-o cu lumanarea..." Foarte putini, din fericire, pot sa fie atat de cinici... Sincer, cred ca nici tu nu poti sa treci asa peste....una e sa vorbim asa, si alta este realitatea. Ai vazut vreodata un accident violent "live" ? Ce sentiment ai avut ? Chiar te-a interesat doar cine a fost vinovatul, sau , in primul rand, daca a scapat victima ? This post has been edited by GABY IS BACK !: 30 May 2005, 17:48 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
romulus |
![]()
|
QUOTE(anpop @ 30 May 2005, 17:12) de obicei accelerez-claxonez-franez la limita ( de multe ori, daca vad ca e bou, o scot din viteza, franez si turez motorul claxonand ![]() Daaa. Cool. Poate face vreun infarct. Eu, cand vad ca trece cineva strada, ca e prin loc permis sau nu, reduc viteza. Pur si simplu iau piciorul de pe acceleratie. Si, pe cuvantul meu ca nu e greu. Si nu doare. Daca e trecere de pietoni, normal ca opresc. Care e sensul ca atunci cand vad pe un destept, pornit sa treaca prin loc nepermis, sa mai si accelerez, ca sa franez langa el? Daca cedeaza frana chiar atunci? Sau vine un alt destept aproape de mine, eu franez brusc si ala intra in mine. Ce am castigat incercand sa-l educ instantaneu pe pietonul respectiv? |
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
Lexy |
![]()
|
Si mai pune la socoteala ca poate pietonul ala e cu capul varza...poate l-a dat afara de la job si se gandeste cu ce sa-si hraneasca cei 2 copii,poate il inseala nevasta,poate i-a murit mama poate e beat poate e cu capul in NORI..si degeaba il claxonezi tu si-l "inveti minte"..DEGEABA...
Viata/actiunile noastre nu au LOAD/SAVE!!!!Asta se pare ca uitati! This post has been edited by Lexy: 31 May 2005, 07:22 |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
si nici UNDO (CTRL+Z)
|
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
NT-01-HBP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 13 April 05 ![]() |
Chiar daca incalc putin regulamentul dar tin neaparat sa va povestesc o faza...
Eventual daca operatorii considera ca mesajul trebuie sters, sa o faca.. eu am vrut sa spun o experienta cretina pe care am avut-o ca sofer. Cu ceva timp in urma eram ceva mai terbilist... aveam o Dacie 1300 cu ceva putere in watti, am condus putin "afumat", era 2 noaptea si nu am oprit la semafor... in ultima secunda de luciditate am franat pentru a evita un autocar de turisti care circula cu mare viteza - avea culaorea verde la semafor... a lipsit mai putin de un metru si cred ca ma spulbera. Ceea ce am scris nu este pentru a dovedi ca eram un ninja ![]() Unde vroiam sa ajung: odata ce asisti la un eveniment rutier sau esti pe cale de a-l produce devii mai atent si in cele mai multe cazuri bagi in seama diverse mesaje sau caroserii contorsionate de pe marginea drumului... Nu e neaparat sa mergi cu viteza redusa tot drumul dar te poti schimba prin reducerea din timp a vitezei in caz ca exista ceva suspect pe drum... In legatura cu stickerele, pot contribui si eu la aceasta operatiune - e de-ajuns sa ma contactati, sa ne adunam mai multi sa stabilim ceva concret si... sa facem tot ce se poate (lucrez intr-o firma de media si publicitate) Macar 0,5 % din toti soferii vor observa si poate daca vor vedea multi cu stickere in geam vor fi oarecum influentati... macar putin dar tot e o victorie... in rest.. conduceti cu viteza... dar cu atentie |
--------------------
Dacia
1300 din `77
- NT-01-HBP A fost Dacia 1300 din `77 ... Acum e conserva ....
Urmeaza Logan Laureate 1,4 - 2005 |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Actiunea "stickerul" ar putea pana la urma sa aiba efect daca suntem in numar mai mare...Poate daca acel sofer vizat vede in mai multe locuri (mai multe masini) atunci se mai gandeste...
DAR repet...trebuie sa fim in numar mare..oricum...cu toate criticile pe care le-am adus, count me in...ptr. ca si eu vreau sa NU fiu lovit de un cap de bou/zevzec care se crede rege pe sosea... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
romulus |
![]()
|
Vazusem odata pe o masina (stationata) ceva in genul " daca poti citi asta, esti prea aproape" si intr-adevar, departandu-ma, pe la 3-4m nu se mai putea citi... Si aveam vreo 17-18 ani. Un mesaj simplu, dar care si-a facut efectul. De multe ori, conducand, imi amintesc de el. De aceea zic, daca va fi un mesaj "tare", cel ce-l citeste il va retine. Si poate va reactiona asa cum dorim.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 05:46 |