DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Abuzati de proiectoare?, sondaj

Folositi proiectoarele chiar si atunci cand conditiile meteo nu impun?

1. DA! [ 6 ] ** [15.79%]
2. NU! [ 30 ] ** [78.95%]
3. Sunt prea mandru sa recunosc! :) [ 2 ] ** [5.26%]
Total Votes: 38

ramsen
post 17 Sep 2010, 14:28
Post #31

My Solenza

Group: Members
From: Pitesti - ARGES

daca cei care abuzeaza de proiectoare ,cum spui tu initiatorule ,ca deranjeaza la ochii pe cei din sens opus,atunci pe cei care si-au montat csenoane si le au reglate sa vada stelele pe cer ce mai spui???eu unul prin oras decit sa dau drumul la faza scurta si sa zica ca orbeste chiar daca le am reglate pe aparat mai bine folosesc proiectoarele...si cu articolul din codul rutier legea se mai si pacaleste...din 1998 si pina in prezent am fost oprit de politie saptamina trecuta pe seara cu motivul ca am proiectoarele aprinse...stiti ce i-am raspuns...daca dau drumul la faza scurta cu halogene in faruri eu zic ca nu aveti curajul sa stati 1 min sa va uitati in ele...timpitul s-a dus si s-a uitat...si mi-a dat dreptate...un pustan de politist...
folositi fratilor orice sursa de lumina numai voi sa vedeti bine si sa nu aveti evenimente rutiere...

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004 - Inca o mai DETIN
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DFA
post 17 Sep 2010, 15:15
Post #32

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

Topicul a fost deschis "cu dedicație" și prezintă o problemă reală dar cu tente clar discriminatoare.
De aceea se închide, pentru a evita alte neplăceri.

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 10:47
Forum Renault