Vreau sa deschid o spalatorie auto
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa deschid o spalatorie auto
Andule |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
Bmw
Avion
1991-1997 Salut
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Profitul, ca asa se incepe orice afacere, tine si de costuri, iar cel mai mare in cazul asta pare a fi chiria.
Deci cat te costa chiria? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Andule |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 June 10 ![]() |
pentru TRIBUNUL :proprietate personala e locul unde as vrea ca sa deschid
|
--------------------
Bmw
Avion
1991-1997 Salut
|
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
Fostul patron la care am lucrat si-a deschis o spalatorie,toata treaba la dus la vreo cateva sute de milioane din cate auzisem.
In primul rand iti trebuie canalele de scurgere pt fiecare masina (cu decantare), peretii trebuie vopsiti cu o vopsea rezistenta la apa, mai trebuie montat un dispozitiv de decantare a apei inainte de devarsarea in canalizare. Conteaza si daca mai sunt alte spalatorii prin apropiere, cat de bine isi fac treaba angajatii,si cum te intelegi cu vecinii. Parerea mea e ca asa o afacere necesita prea multa investitie iar profiltul nu e nici el prea grozav, iti trebuie catva ani ca sa lucrezi pe profit |
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:27 |