Cele 2dacii de la universitate
![]() ![]() ![]() |
Cele 2dacii de la universitate
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
De cativa ani! La un moment dat intr-una erau tinute carti vechi. Apoi cartile au fost inlocuite cu gunoaie.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
mi se pare ca una au luat-o. dar ati vazut ce suspensii sport au? Alea nu le ia nimeni, dar o masina care e doar nemiscata si cu o tona de praf pe ea pe nu stiu ce strada laturalnica o ridica imediat
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ba parca aia galbena mai are carti in ea?
oricum, ar trebui ridicate naibii cazanele alea, si nu-s singurele! asta chiar ar ajuta la spatii de parcare, etc! |
-------------------- fan VAG!
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Eram eu a9a si alea erau de mult acolo.. Acum am 21 de ani
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
or fi ale unuia cu functie importanta. daia nu le ia nimeni
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Cred ca fac parte din peisajul mioritic! Lumea le-ar duce doru daca ar disparea!
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cea mai ieftina metoda de a avea depozit in centru.
Din pacate e dealtfel si cea mai ieftina metoda de facut reclame (vezi asigurari) |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Bai, ce va luati de "Alinutza's car" (asa scrie pe ea, nu e vorba de mirc)? Ala e monument national. Eu am vazut o gramada de straini fotografiind masina. Eu zic sa puna taxa de fotografiere si s-ar mai scoate un ban.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Fratilor de atatia ani trec pe la Universitate, de 3 ani chiar foarte des, si nu am vazut nici o dacie. Despre ce e vorba?
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
"Fratilor de atatia ani trec pe la Universitate, de 3 ani chiar foarte des, si nu am vazut nici o dacie. Despre ce e vorba? Vorbim de P-ta Universitatii din Bucuresti? "
Cum sa nu vezi Dacii pe la Universitate ? ![]() ![]() ![]() Mașinuțele alea stau acolo în scop turistic. O noua statuie a realității din România ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
La Universitate!
![]() Una dintre ele este in parcarea din fata fostului restaurant Nababo. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady624 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 14 May 04 From: București ![]() |
La cât au rezistat acolo, presimt că vor asfalta ăștia trotuarul și nu le vor mișca din loc, să nu le deranjeze
![]() Pe cea galbenă scrie într-adevăr Alinutza's car. Dacă stai în stația troleelor pe direcția Operă și te uiți spre statuia de lângă gura de metrou, este imposibil să nu o vezi pe minunata galeră galbenă a asfaltului mioritic. Mă mir că nu e plină de grafitti.... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-42-TWK Culmea lenei este să te scoli mai devreme ca să ai mai mult timp să stai degeaba...
|
|
Sony |
![]()
|
Surpriza! A disparut dacia galbena de la Universitate, dar cealalta e tot acolo.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai nu a zis Al, ca forumul este citit cu atentie ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Sony |
![]()
|
Ma inchin in fata lui Al si a surselor lui.
Dar eu cred ca doar au mutat-o. Ar fi prea de tot sa o ia! ![]() This post has been edited by Sony: 19 May 2005, 14:51 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
Sony |
![]()
|
Trebuia sa mergi pe jos ca sa le vezi.
![]() This post has been edited by Sony: 19 May 2005, 18:32 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:06 |