motorul merge cu intreruperi ,,bate", motorul merge cu intreruperi...
![]() ![]() ![]() |
motorul merge cu intreruperi ,,bate", motorul merge cu intreruperi...
bostan22 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 21 July 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L(Zambetul lui Iliescu)
1999/L
- IS-05-KJK Iubesc Dacia si mersul pe jos:))
|
|||
bostan22 |
![]()
|
va multumesc pentru ajutor!..se vede ca intradevar sunteti...colegi care ajutati si pe altii...ori trag concluzia...ca nu vreti sa cititi postul meu...ca e prea lung ori nu stiu de ce nu vreti sa ma ajutati:(
|
--------------------
Dacia
1999/L
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Stii sa reglezi culbutorii? Macar sa-i verifici? Vezi sa nu fie din nou dereglati. Apoi la 500km dupa schimb garnitura se face restringerea la 6,5 daNm!!!! si alt reglaj de culbutori.
Daca s-a dereglat la aceeasi supapa, surubul, contrapiulita sau culbutorul au filetul distrus, ori supapa se infunda in scaun, ca atare e posibil sa ai supapa arsa sau sediul spart/fisurat. Poate fi si tija strimba... Din povesti, e greu, e "pe vazute", ca la insuratoare. This post has been edited by diaconuliviu: 16 Sep 2010, 11:24 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
bostan22 |
![]()
|
cu siguranta e la aceeasi supapa;) cea de evacuare de la pistonul 2...
Cert este ca am probleme cu supapele...sau cu supapa respectiva..deoarece simt si miros de benzina pe esapament:) Culbutorii...stiu eu in mare cum se regleaza...dar nu ma bag...daca ma poti indruma...iti voi ramane vesnic indatorat;) |
--------------------
Dacia
1999/L
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
ai incercat cu benzina sa nu scape supapele? inainte de montarea qlasei
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(bostan22 @ 18 Sep 2010, 13:54) [...] Culbutorii...stiu eu in mare cum se regleaza...dar nu ma bag...daca ma poti indruma...iti voi ramane vesnic indatorat;) Uite un "serci": http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=100129&hl= Succes la citit. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 19:51 |