Dureri de masele, Leacuri si alinari
![]() ![]() ![]() |
Dureri de masele, Leacuri si alinari
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Nu,m-am asezat pe scaun,a aruncat o privire..si m-a intepat cu prima doza...acum referitor la infectie...e posibil sa fie vreo infectie acolo?nu e umflat locul respectiv deloc si nici nu a fost vreodata.,..ma doare doar cand intra mancare acolo,dar daca ma spal pe dinti,trece..eu am zis sa merg s-o scot ca sa scap de grija asta...k peste 3 sapt plec undeva unde n-o sa pot sa stau de masele..sa am grija lor...
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Te doare cand intra mancare pentru ca e nervul expus probabil, iar dupa ce te speli pe dinti eliberezi canalul respectiv.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(marcykone @ 28 Sep 2010, 18:41) .....s-a bulit maseaua de minte de pe partea stanga ,jos...dureri oarece suportabile... ...faza e k acum ma doare gatul,sau amigdala,cv pe acolo....ce fac k nu pot nici gura s-o casc,nici sa mananc... Cat te-o ajuta sau nu, nu stiu, da' vad ca ai 27 de ani, deci cam tot p-acolo, eu aveam vreo 23-24... FIX aceleasi simptome, si anume durere sa zic suportabila, ganglion inflamat, durere-n gat, imposibilitate deschidere gura, mestecat, praf total. Prima oara cand mi s-a-ntamplat m-am dus la chirurgie maxilo-faciala (aveam pile ( ![]() Dupa o zi s-a desumflat gingia, ganglionul, gura, gatul, tot. La cateva luni distanta (poate juma' de an) m-a apucat din nou, de data asta maseaua din partea cealalta. Luandu-ma dupa gura matusi-mii, ma duc la cel mai renumit doctor stomatolog al Iasiului, sa ma rezolve ala bine. Radiografie, cica infectie nu la maseaua de minte, ci la a 2-a sau a 3-a de dupa ea. Injectie, gaura in masea perfect functionala si ca din fabrica, scos nervul, inchis la loc, 3 milioane de plata. Cum era de asteptat, a durut-o-n cur pe d-na gingie ca mi-a nenorocit ala de pomana o masea, m-a mai durut cateva zile, apoi s-a plictisit si a trecut. Am povestit chestia asta din 2 motive: 1) probabil iti (mai) creste maseaua de minte, n-are loc sa iasa si se inflameaza gingia impreuna cu incheietura maxilarului, trece de la sine in cateva zile, se comporta ca o sinusoida, deci daca e ce zic eu o sa ti se mai intample. Daca a crescut drept si nu impinge in ce nu trebuie, nu scoate maseaua de minte, mai las-o acolo, parere personala; 2) unii doctori stomatologi sunt niste macelari nenorociti, care daca ar putea, pentru o carie minora te-ar lasa un gura goala si ti-ar face implanturi, numai ca sa-ti ia banii. Tot in ideea asta, acelasi "doctor" mi-a mai devitalizat un dinte, dupa episodul asta, pentru ca i s-a parut lui ceva. De data asta chiar grav, fiind vorba de un dinte vizibil. Astfel se desprinde si o a treia concluzie: 3) daca ajungeti la un macelar cu cabinet stomatologic care va inventeaza tot felu' de probleme la dinti, de care nu reuseste sa va convinga, dati-o-ncolo naivitate si incredere oarba in respectivul macelar pe motiv ca voi nu va pricepeti. Va ridicati si plecati in cautarea unei a 2-a opinii!!! Probabil ca medicii stomatologi buni se afla deja in alte tari, unde presteaza pe ceva, iar la noi e posibil sa fi ramas... ce nu trebuie. Paziti-va. This post has been edited by Muttley: 28 Sep 2010, 19:11 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
De iesit nu mai are ce sa iasa k a iesit complet,ba mai mult s-a si mancat un pic...s-a rupt din ea si cred k s-a facut o mica carie si de aia doare cand intra mancare..cred...acum am luat si niste oxacilina ,ma gandesc k o fi infectie acolo si de aia nu-si face efectul anestezia...pe la 4 iau iar,asa k sper s-a rezolv zilele astea cat mai sunt in concediu..
P.S.ms baieti..! ![]() |
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
BlackMinded |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 3 August 12 ![]() |
cea mai sigura metoda e o patila de otrava la stomac si scapi de durerile de masea pantru toata viata ..... economisesti si bani cu medicu si dormi linistit sambata seara
|
--------------------
dacia
dacia 3310
1977
- 5647586758
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Te crezi amuzant, sau ce?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
lee50mihai |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 348 Joined: 8 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut pe toti! De obicei citesc forumul cap-cap,in fiecare zi,fara interventii.Ma multumesc cu ce vad si ce citesc aici.Dar,referitor la acest subiect,vreau ajut pe cei in suferinta!Am suferit prea mult ca sa nu ajut si pe altii.Reteta o am de la bunica,reteta incercata din vremuri stravechi la tara,unde pina venea vraciul cu clestele,gaureai peretii cu capul.Problema este ca reteta nu elimina durerea repede dar daca este aplicata din timp scapi si uiti de dureri stomatologice.
Deci : 1 litru de apa clocotita in care se baga citeva fire de busuioc (verde sau uscat efectul este aproximativ la fel).Se dau 2-3 clocote,se trage de pe foc si cind se raceste se strecoara intr-o sticla.Ei bine, aici intervine tratamentul.Sticla trebuie sa fie la indemana in casa si ori de cite ori vrei (2-3-4 ori) iei o gura,faci gargara,clatesti gura cu aceasta "infuzie".Se poate inghiti sau se scuipa.In timp datorita arsenicului din busuioc nervul dentar "moare".Nu are efect imediat.Totul se petrece in timp.Alt efect benefic este ca "iti miroase gura abusuioc". Credeti-ma pe cuvint,nu mai stiu ce inseamna durere de dinti de multi ani.Asta nu inseamna sa eliminam igiena zilnica. Cu mare stima pentru DACIACLUB. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Rapsodia
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Acu' nu stiu cat arsenic contine busuiocul, dar din ce scrii tu acolo recomanzi otravirea lenta. Interesant. O vizita la stomatolog cred ca ar fi mai indicata totusi.
Edit: daca tot e sus topicul: ce material recomandati pentru exteriorul unei masele? Zilele astea trebuie sa-mi fac o masea si nu ma pot hotara. Dentista a zis ca decat sa puna portelan pe o masea (mai ales ca e de jos) mai bine lasa tabla goala. Ceva sugestii din partea patitilor? This post has been edited by bmwh548: 3 Aug 2012, 18:30 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Eu zic sa stati potoliti, "leacurile" astea pot face mai mult rau decat bine.
Sfatul meu este sa va periati cel putin de 2 ori pe zi (seara inainte de culcare OBLIGATORIU), iar suplimentar o apa de gura si ata dentara pentru a elimina resturile interdentare unde periuta si apa nu au acces. La inceput o sa va fie mai greu, dar dupa aceea o sa va intre in reflex. Succes! |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(lee50mihai @ 3 Aug 2012, 18:03) In timp datorita arsenicului din busuioc nervul dentar "moare".Nu are efect imediat.Totul se petrece in timp.Alt efect benefic este ca "iti miroase gura abusuioc". Credeti-ma pe cuvint,nu mai stiu ce inseamna durere de dinti de multi ani.Asta nu inseamna sa eliminam igiena zilnica. Cu mare stima pentru DACIACLUB. chiar sunt gata sa ii accept virtutile ca dezinfectant local. dar ca leac pentru durere, 'sa moara nervul' -- nu e mai bun dentistul? |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu cand am avut probleme mi-am pus de portelan.
Daca doctorul iti spune ca sunt mai multe tipuri de portelan, alege-l pe cel mai ieftin, toate sunt la fel, doar pretul difera. |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
daniM: fleosc, potato-potato.
GIM: pai tocmai ca m-a sfatuit sa nu pun portelan. A zis ca risc sa ma duc cu portelanu' in mana la ea dupa ce mananc vreo 2 alune. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Se poate sa o spargi, poti sa pui o coronita de Cr-Ni(crom-nichel)poate si cu o fateta,sau o coronita de compozit
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu am o masea imbracata de vreo 5 ani, n-am avut treaba cu ea, ea nu a avut treaba cu mine. Oricum pe interior are ceva metal deci nu e chiar asa firava.
This post has been edited by G I M: 3 Aug 2012, 19:30 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Oricum "baza" e din "tabla, mai ales ca e vorba de o masea. Dar sunt in dubii in privinta fatetei.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
m0z0lici |
![]() ![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 October 12 From: Focsani ![]() |
Buna seara, in primul rand
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Atunci mergi la gâde si zi-i sa-ti taie capul. Scapi de durere fara injectie.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
m0z0lici |
![]()
|
![]() |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
m0z0lici, ești moldovean?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
m0z0lici |
![]()
|
moldoveanca
![]() |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
Markos |
![]()
|
tot aia.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
m0z0lici |
![]()
|
Ori nu mai vezi, nenea? Am si poza
![]() 7 Oct 2012, 22:23: Nu e tot aia, ca-s de sex feminin ![]() This post has been edited by m0z0lici: 7 Oct 2012, 22:23 |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
faci mare prostie ca nu te duci ,asa am zis si eu ca nu merg ,si am mers ,mia facut injectia chiar nu a durut nici injectia nici cand la scos ,dar sa chinuit asistenta ma tinea de cap si doctorita tragea cu toata puterea mai sa imi smulga capu
![]() |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
m0z0lici |
![]()
|
Nu e de scos maseluta mea..s-a produs o mica carie
![]() ![]() 7 Oct 2012, 22:27: Mi-e frica de mor, dar stateam si va citeam pe forum si radeam ca o proasta singura ![]() This post has been edited by m0z0lici: 7 Oct 2012, 22:27 |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Deci va rog, aici e topic de masele, nu-s permise discutiile despre sex.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
m0z0lici |
![]()
|
[B] Gata, copilasi! Eu merg sa fac nani, ca maine e LUNI
![]() ![]() |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:33 |