Dureri de masele, Leacuri si alinari
![]() ![]() ![]() |
Dureri de masele, Leacuri si alinari
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu sunt insurat
![]() |
--------------------
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Cu probleme dentare Shush?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Turism dentar
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
Bun asa... bine ca nu te-au facut la dinti....
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(daniM @ 11 Oct 2012, 12:29) Pai si io am .Uite chiar o poza recenta.Cu asta ma dau prin curte;am altu' mai tare pentru gagicile de'a doishpea shus e baiat rau deja, a trantit motoru, a chemat salvarea.... nu vrea sa zica da la umplut pe ala de sange. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Plus ca iasa bani de mori incet!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Alydor |
![]()
|
Stim Martinezule... Toti capsunarii si macaronarii vin in Ro sa isi facem la dinti in august...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Asuma momirlanule, stii cit se ia pe o coroana + montaj aici? Cca. 2000 de franci. Si asta nu include pivotul + alte lucrari pre-montare.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Alydor |
![]()
|
Pe cine faci tu marlan?
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cică cei mai tari ar fi evreii, ca tehnologie si preturi.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
plm si o ma gandeam ca se duc in ungaria ca au cele mai multe actrite de gen, sa le faca tratament nu sa primeasca.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Alydor |
![]()
|
Schimba GIM-ule semnatura atunci...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 11 Oct 2012, 12:54) shus e baiat rau deja, a trantit motoru, a chemat salvarea.... nu vrea sa zica da la umplut pe ala de sange. Cu sange de pe pantalonii mei ![]() QUOTE(Marty @ 11 Oct 2012, 12:54) Rizi absolut aiurea! Se practica in mod frecvent acest GEN de turism in Elvetia, cu cap compas Ungaria. In pachetul "dentar" sunt incluse programari la dentisti si vizite la obiective turistice. Stiam de chestia asta, dar nu cred ca Onestiul sau Nehoiu sunt mari atractii din punctul asta de vedere ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 11 Oct 2012, 13:57) Asuma momirlanule, stii cit se ia pe o coroana + montaj aici? Cca. 2000 de franci. Si asta nu include pivotul + alte lucrari pre-montare. Ausi ma,trimite tu amprenta'ncoa ca iti fac eu stiftu' ala pivotant pe radacina,si daca latra careva pe-acolo me iau eu de ei ,ca mai stiu o tzara germana ,franca si engleza |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
Alydoare, acolo e evtin, aici e scump rau! Eu acu' am de facut o rezectie aplicala la un canin
![]() This post has been edited by Marty: 11 Oct 2012, 13:02 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Alydor |
![]()
|
Zii Martinezule gugulan... nu momarlan...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Pai ziceau macaronarii si capsunarii... ca prefera sa vina in tara sa plateasca 1000-2000 de euro sa le faca toti dintii decat sa dea acolo aceiasi suma pe o masea...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 11 Oct 2012, 13:59) Stiam de chestia asta, dar nu cred ca Onestiul sau Nehoiu sunt mari atractii din punctul asta de vedere ![]() Asta nu e relevant ,daca ii scot pe engleji de la 600 de pounds ghintele la 100 de euro,facem pariu ca se duc bucurosi in fiecare zi sa-l hraneasca pe Ursu meu(care nu-i cu toate oalele la cap) si sa-mi viziteze buda sateasca? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 11 Oct 2012, 12:59) Ausi ma,trimite tu amprenta'ncoa ca iti fac eu stiftu' ala pivotant pe radacina,si daca latra careva pe-acolo me iau eu de ei ,ca mai stiu o tzara germana ,franca si engleza Multumesc, da' are cine ma lucra in gura! Daca ma apuca de Doamne fereste!, ma arunc in avion si vin la Bucuresti. Cu avion de urgenta si cu lucrare, tot ies mai ieftin decit aici. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:14 |