Dureri de masele, Leacuri si alinari
![]() ![]() ![]() |
Dureri de masele, Leacuri si alinari
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am o poza aca sa cu "BRIGADA DE POMPIERI ONESTI", nu stiu de ce ride Pictoraj de cite ori i-o arat.
11 Oct 2012, 13:05: GEN This post has been edited by Marty: 11 Oct 2012, 13:05 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
![]()
|
pai daca sunt onesti pompierii....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu numai pompierii.
Attached thumbnail(s) Afis_Divizia_de_Onesti.jpg ( Size: 921.73k ) Number of downloads: 392 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(daniM @ 11 Oct 2012, 13:22) A intrat doamna pe aici de te dai lovit? Ca aseara erai bunicul lui Don Juan. ![]() QUOTE(daniM @ 11 Oct 2012, 14:02) Asta nu e relevant ,daca ii scot pe engleji de la 600 de pounds ghintele la 100 de euro,facem pariu ca se duc bucurosi in fiecare zi sa-l hraneasca pe Ursu meu(care nu-i cu toate oalele la cap) si sa-mi viziteze buda sateasca? Pariu ca aia-s in stare sa faca asta si fara tratament dentar? Mai stiu eu pe unu' de prima data cand a venit la noi facea poze cu cainii vagabonzi, cu covoarele intinse la uscat pe balcoane... |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 11 Oct 2012, 14:17) Da..o intrat dracu' ..nu ma mai faceti pensionar ca fac urat! ![]() 11 Oct 2012, 14:28: QUOTE(bmwh548 @ 11 Oct 2012, 14:17) Pariu ca aia-s in stare sa faca asta si fara tratament dentar? Mai stiu eu pe unu' de prima data cand a venit la noi facea poze cu cainii vagabonzi, cu covoarele intinse la uscat pe balcoane... Pai sa stii! In Cicleni,daca-l gasiti pe net,la fiecare doi ani vin frantzujii si merg oaierless.Bucuria taranilor!Sat parasit,cu 80 de numere,caramida arsa ,tzeapana,cel putin 2000mp per casa,no poluare,bio,singura chestie e ca seara te bati cu ursu' care ia primul ouale.3000 de lei casa!Negociabil! This post has been edited by daniM: 11 Oct 2012, 13:28 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Da' ce tre sa fii pensionar ca sa ai proteza???
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
astea's preturile...
prin franta un implant e cam 1200-1500 la prima operatiune (cand se infige surufu') si inca cateva sute la producerea si insurubarea efectiva a dintelui, cateva luni mai tarziu. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 11 Oct 2012, 16:18) astea's preturile... prin franta un implant e cam 1200-1500 la prima operatiune (cand se infige surufu') si inca cateva sute la producerea si insurubarea efectiva a dintelui, cateva luni mai tarziu. Singura chestie pe care o ocolesc doftorii e ca exista riscul ca organismul tau sa trateze implantul ca un corp strain si sa puroieze non-stop,adica bag aiurea bluetooth ca ala vrea doar USB.Treaba nasoala e pentru pacient ca doctoru' se scuza si zice:Gura ta,problema ta !si ramane cu lovelele in poznar |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Asta ce inseamna, in procente?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
daniM |
![]()
|
Am zis ca la medici nu ma bag,cauta si tu pe gogu,eu spun ce am vazut,oricum la cate Euri bagam in noi ar trebui sa mearga si holzsuruburile
This post has been edited by daniM: 11 Oct 2012, 15:49 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
m0z0lici |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 October 12 From: Focsani ![]() |
Buna searaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Am ajuns de la muncaaaaaaa...imediat merg sa ma balacesc, si ma pun in pat ca nu mai pot...am stat 9 ore numa-n picioare... Voi ce faceti ?
![]() |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
daniM |
![]()
|
Ca la romani,incercam sa fentam coada si sa ne bagam in fata!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
m0z0lici |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 October 12 From: Focsani ![]() |
Foarte bineeeee...!!! ![]() |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
Marty |
![]()
|
Gugulane, la orice transplant/implant/proteza exista aceasta posibilitate de respingere. Rahan Nasolo intreba cam care e procentul de rejectare, daca-l stii.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dupa portofel .
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lasati offtopicul. Sa vina Mozoloca si sa ne mai spuna cite ceva despre pixelii ei mari.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 13:13 |