Dureri de masele, Leacuri si alinari
![]() ![]() ![]() |
Dureri de masele, Leacuri si alinari
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ai testat-o?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Dadada.
Mi-am luat parodontax, sau cum ii zice. M-am spalat pana s-a terminat. Rezultatul? La fiecare spalare am sangerat abundent. La asta n-am mai avut nicio treaba. This post has been edited by Victoras2001: 11 Oct 2012, 19:03 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Înțeleg că se găsește-n farmacii? Cât ie halatu?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Fro doojdălei.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
N-ar fi mult, gen Sensodyne.
Promit s-o încerc. This post has been edited by Markos: 11 Oct 2012, 19:08 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
20-30 de lei.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Cum cer? "La căluț aveți?"
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sa vezi cum cer io seringi. Dau buzna in farmacie, bag un "seringi aveti?", astept da-ul, si-o bag p-aia "dati-mi si mie doua mici, ca-mi bag in vena". A mers de fiecare data. Era coada, nu era coada, eram singur in farmacie, nu eram singur, n-a contat niciodata. Am primit seringa.
Ma rog, o sa se gaseasca niste imbecili care vor comenta. Seringile sunt pentru mama. 11 Oct 2012, 20:25: QUOTE(Markos @ 11 Oct 2012, 20:08) N-ar fi rau. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 11 Oct 2012, 19:25 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
La probat !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu exista compartimentul probat.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
La croit lucrează, pentru un lanț capitalist.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
m0z0lici |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 October 12 From: Focsani ![]() |
Am stat in picioare, c-am stat si-am luat fiecare palton in parte la curatat, cap-coada, pentru ca sunt doua colege d'ale mele , care in loc sa curete cu simt de raspundere, ele se uita dupa....flori ! Si d'asta am stat eu 9 ore in picioare ca o proasta, sa muncesc de doua ori...si maine urmeaza runda a doua!
![]() 11 Oct 2012, 20:57: Imi vine sa le rup paru' din cap cand le vad asa proaste, si cand urlu' la ele sa puna mana la treaba sa lase uitatul prin prod si prin alte parti, comenteaza la mine...sa nu le dai una-n mufa! 11 Oct 2012, 20:57: Imi vine sa le rup paru' din cap cand le vad asa proaste, si cand urlu' la ele sa puna mana la treaba sa lase uitatul prin prod si prin alte parti, comenteaza la mine...sa nu le dai una-n mufa! 11 Oct 2012, 20:57: Imi vine sa le rup paru' din cap cand le vad asa proaste, si cand urlu' la ele sa puna mana la treaba sa lase uitatul prin prod si prin alte parti, comenteaza la mine...sa nu le dai una-n mufa! 11 Oct 2012, 20:58: Ei, si-acu' am ajuns si eu acasa...ca m-am intalnit c-un coleg de munca, la o barfa. This post has been edited by m0z0lici: 11 Oct 2012, 20:58 |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(m0z0lici @ 11 Oct 2012, 21:56) <span class='edit'>11 Oct 2012, 20:57:</span> Imi vine sa le rup paru' din cap cand le vad asa proaste, si cand urlu' la ele sa puna mana la treaba sa lase uitatul prin prod si prin alte parti, comenteaza la mine...sa nu le dai una-n mufa! <span class='edit'>11 Oct 2012, 20:57:</span> Imi vine sa le rup paru' din cap cand le vad asa proaste, si cand urlu' la ele sa puna mana la treaba sa lase uitatul prin prod si prin alte parti, comenteaza la mine...sa nu le dai una-n mufa! <span class='edit'>11 Oct 2012, 20:57:</span> Imi vine sa le rup paru' din cap cand le vad asa proaste, si cand urlu' la ele sa puna mana la treaba sa lase uitatul prin prod si prin alte parti, comenteaza la mine...sa nu le dai una-n mufa! Observ c-ai net 3G. This post has been edited by Markos: 11 Oct 2012, 21:00 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
m0z0lici |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 October 12 From: Focsani ![]() |
Nu stiu de ce mi s-a postat de mai multe ori. Ai idee de ce??
11 Oct 2012, 21:05: Ma ia asa un somn, si nu am voie sa ma duc sa dorm ![]() 11 Oct 2012, 21:32: ![]() This post has been edited by m0z0lici: 11 Oct 2012, 21:32 |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si cam de ce rizi ca o persoana de sex feminin care prezinta o dizabilitate de vorbire in prezenta organului sexual de inmultire masculin?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Singura postare normala din ultima vreme.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Oooooo dar sa traiti in Xcss. Cu ce ocazie pe la noi?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
xcss |
![]()
|
Dom'ne, pandeam din umbra. Asteptam doar ocazia, ca sa zic asa...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 Oct 2012, 18:57) Ba grecule. Mi-am adus aminte cum se cheama pasta aia. http://lacalut.ro/2942/pages/produse.html Asta e pasta de dinti. Restul sunt marketing. QUOTE(Markos @ 11 Oct 2012, 18:59) Lacalut e plin de saruri de aluminiu. De aia e si asa de bun la oprit sangerarea. Nu e nicio problema daca nu va deranjeaza. Insa exista multe studii care au legat sarurile de aluminiu (foarte astringente, rexona 72h) de cancerul de piele. Pasta de dinti excelenta in ceea ce ma priveste (nu mi-au 'evoluat' cariile de 5 ani) este elmex + aronal, plus apa de gura de la ei, plus floss cand imi aduc aminte. Una e de seara, una de dimineata, nu le mai stiu exact. Portocaliu seara, albastru dimineata. This post has been edited by Han Solo: 11 Oct 2012, 21:58 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
xcss |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 11 Oct 2012, 21:57) Insa exista multe studii care au legat sarurile de aluminiu (foarte astringente, rexona 72h) de cancerul de piele. Link? LE: Hai ca m-am plictisit de cand tot scrii. Nu exista studii care sa lege in mod concludent sarurile de aluminiu de cancerul de piele. Ba mai mult, principala preocupare era daca provoaca, si anume, cancer mamar. Nici asta nu s-a demonstrat fara putinta de tagada. Esti liber sa ma contrazici cu articole, atata vreme cat ele incep cu "www.ncbi.nlm.nih.gov", si nu cu web-md.com si alte balarii. Latest edit: Dar, totusi, cam multa agitatie pentru o textilista in calduri iesita la agatat fraieri. This post has been edited by xcss: 11 Oct 2012, 22:21 |
--------------------
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Sunt o victima a marketingului. Ma inclin.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
xcss |
![]()
|
@Alydor: N-am chef
![]() @Harrison Ford: Nu-i problem, se intampla, e plin netu' de prostii gen "Beti 2 litri de apa pe zi! O sa fie ghini, o sa fie paini!" / "NU beti 2 litri de apa pe zi!!! RISCATI sa faceti COPII cu PENE si sa va moara GLADIOLA din vaza!!!11!". Trebuie sa iei totul "cum grano salis", si cand esti in dubiu, apeleaza cu incredere la NCBI ![]() This post has been edited by xcss: 11 Oct 2012, 22:27 |
--------------------
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
xcss |
![]()
|
Cum bre, grecu' jura pe rosu ca nu-i clona. Apropo, din cate am citit, azi ar fi trebuit sa primeasca web, ce-o fi insemnand si aia...
|
--------------------
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
websex... mai iesi si tu din spitalul ala ca te tampetesti... Adica pune camera web si se uita ca in oglinda si isi imagineaza cat de frumos e....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
xcss |
![]()
|
...si? Dupa ce se vede ce urmeaza?
LE: Coincidenta sau nu, si eu cand vin de la slujba bag un somn sanatos... Oare ce spune asta despre mine?... ![]() This post has been edited by xcss: 11 Oct 2012, 22:32 |
--------------------
-
-
|
|
Han Solo |
![]()
|
Xcss, nu-i chiar asa
![]() http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19486863 Nejte multimiri merg catre sor-mea, noroc ca e online. Sa traiesti ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 10:20 |