Dureri de masele, Leacuri si alinari
![]() ![]() ![]() |
Dureri de masele, Leacuri si alinari
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Laba la și în ochi?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
nu cunosc... nu am probleme gen... nici macar nu port ochelari.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kum @ 17 Oct 2012, 10:27) Lasa ma ca arati tu la baetzi cat de jmecher esti... Pina una alta, tu esti ala de te iei in gura cu toata lumea absolut gratuit, nu eu. Eu n-am nimic de demonstrat nimanui, poate doar mie insumi, da' tu vad ca tre' sa convingi pe toata lumea cit de ciumec esti.QUOTE Aaaaaaaa, gata, ai gasit explicatia acceselor de isterie care ti-au marcat existenta-n ultimele luni? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
Si-atunci de ce te bagi catangancur? De cine m-am luat eu acum? Sau te-ai molipsit de la nea bion? Mananci rahat si-apoi te dai ranit?
Te-am bagat cumva in seama si nu stiu eu? Pana una alta postul citat apartinea lu' grecu'. Si nu cred ca e nimeni atat de imbecil a.i. sa creada ca "m-am luat de el". Da' trebuia sa-ti aduci si tu aportul la toata mizeria asta, nu? Cum, tocmai tu sa fii cel care nu s-a dat la mine? Nu crezi ca-i mai bine sa ma ignori? Sa-ti vezi de laba ta acolo si sa ma lasi in nemernicia mea in pace? Si sa nu ma mai musti de cur, asa cum ai tot facut-o in ultimu' timp? Zic si io... Ca daca ti-am permis o data o marlanie mai mare decat tine, asta nu inseamna ca e la liber. In concluzie: ma lasi in pace, nu te deranjez cu absolut nimic. Ma fwti la icre/ma musti de c u r, te fwt si io in gat pan' la prasele. This post has been edited by kum: 17 Oct 2012, 12:56 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kum @ 17 Oct 2012, 12:51) Si-atunci de ce te bagi catangancur? Daca te astepti sa ridic doua degete si sa-ti cer voie sa vorbesc, asteapta-n continuare! Te voi anunta dinainte cind voi considera c-a venit momentu' sa fac asta, sa fii pregatit. QUOTE De cine m-am luat eu acum? Sau te-ai molipsit de la nea bion? Mananci rahat si-apoi te dai ranit? Babaets, e vreo problema in ceea ce priveste aprovizionarea cu Rudotel a farmaciilor din Romania? Te-am bagat cumva in seama si nu stiu eu? Pana una alta postul citat apartinea lu' grecu'. Si nu cred ca e nimeni atat de imbecil a.i. sa creada ca "m-am luat de el". Da' trebuia sa-ti aduci si tu aportul la toata mizeria asta, nu? Cum, tocmai tu sa fii cel care nu s-a dat la mine? QUOTE Nu crezi ca-i mai bine sa ma ignori? Nts!QUOTE Sa-ti vezi de laba ta acolo si sa ma lasi in nemernicia mea in pace? Si sa nu ma mai musti de cur, asa cum ai tot facut-o in ultimu' timp? Ma, tu ma confunzi! QUOTE Ca daca ti-am permis o data o marlanie mai mare decat tine, asta nu inseamna ca e la liber. Ejnebun?QUOTE In concluzie: ma lasi in pace, nu te deranjez cu absolut nimic. Ma fwti la icre/ma musti de c u r, te fwt si io in gat pan' la prasele. Poate un delicat ca tine sa faca asa ceva? Vaaaaaai, nu pot sa cred asta!Disclaimer: Ai grija sa nu parasesti incinta si sa treci in tsarcu' cu familia, atit iti zic! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce dor mi-a fost... Săptămâna trecută a trecut așa de greu...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
@Marty:
Te simti in elementu' tau, este? Ti-ai gasit un scop in viata! ![]() L.E. Ete ca nu-ti dau satisfactie. Cearta-te singur p-aici. S-a vazut clar cum sta treaba... This post has been edited by kum: 17 Oct 2012, 13:38 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Unii au probleme cu maselele, altii...nu.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu cred ca e de la durerea de masele, nu de la laba
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
Pai este... Ca ai muscat in van la curu meu. Nu-ti puteam raspunde ca nu puteam. Da' de-acu' nu-ti mai raspund pen' ca nu vreau.
Sa vad, te oftici? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
Martinezule... oferta! N-o rata, ca am auzit ca pe la tine e cam naspa cu netu' si is si scumpe draciile astea. Poate iti trimite cu DHL-ul, sa ajunga mai repede...
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Marty |
![]()
|
Unii nu pot nimic, dar.... asta e, Domnul fie cu ei!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Barladene, tu ziceai ca toate certurile de-aici sunt in legatura, din caza si datorita politicii?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
La origine, da.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io cred că de la femei.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
Cu barba!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Sau le place sa fie cu mot?
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Da' nu sunt amandoi pedelei de-ai tai? Si pe topicul de care zici nu vasleau in aceeasi barca?
S-a dat intre timp vreunul cu Ponta? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Talpa!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
Io doar am citat, nu fii nasol!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Dar întrebarea rămâne: e domnul Dan de la Cluj cu Ponta?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 05:07 |