Ziua Europeana a Limbilor, 26 septembrie, sfaturi program, alegere film cu Louis de Funes
![]() ![]() ![]() |
Ziua Europeana a Limbilor, 26 septembrie, sfaturi program, alegere film cu Louis de Funes
Richelieu |
![]()
|
||
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
||
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
La una din ore, lipseste unul. Ce credeti ca a facut? S-a dus la sonerie si la si 20 de minute a sunat... Elevii: "S-a sunat, Dom' profesor!" Eu ma uit ingrijorat la ei ca nu am terminat toate etapele lectiei, nici macar tema... Ies din clasa si intru din nou
![]() ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 22 Sep 2010, 18:49 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Credeai ca e o eroare, nu erai sigur?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
La clasa unde sunt dirig am un elev negru si nu stiu cum sa-l iau, parca are racheta undeva, se foieste prin banca, e agitat, niciun prof nu ii gaseste leacul... Daca ma iau mai tare de el, ar putea zice ca il defavorizez ca e de culoare... Cum sa fac?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Aha, deci mai si discriminezi elevii?
![]() ![]() Daca nu se invata prin bataie, eu zic sa-l iei la un mic trafic de usturoi, sa-i arati ghetoul Giurgiulestiului si sa vezi ce se potoleste atunci. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 22 Sep 2010, 19:47) Racheta are sigur daca asa vrei tu sa-i spui, desi de obicei despre astia se zice ca au 3 picioare. Daca ai tendinte dintr-astea ia-l incet si cu grija, sa nu te ranesti, plenty of lube. Desi s-ar putea sa nu-ti mearga, am vazut ca astia prefera profele de romana, dup-aia confunda fereastra de la etaju' 10 cu liftul. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 22 Sep 2010, 19:47) La clasa unde sunt dirig am un elev negru si nu stiu cum sa-l iau, parca are racheta undeva, se foieste prin banca, e agitat, niciun prof nu ii gaseste leacul... Daca ma iau mai tare de el, ar putea zice ca il defavorizez ca e de culoare... Cum sa fac? ![]() Confisca-i xtazy-ul din buzunar. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Acu serios:
Dragoselu, gagiu are mai mult ca sigur ADHD. Vorbeste si tu diriga, parintii, asistenta de la cabinetu scolii sa-l duca la un psihiatru. This post has been edited by Ake: 22 Sep 2010, 19:22 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 22 Sep 2010, 20:21) Acu serios: Dragoselu, gagiu are mai mult ca sigur ADHD. Vorbeste si tu diriga, parintii, asistenta de la cabinetu scolii sa-l duca la un psihiatru. Il mai urmarim un pic si daca nu se linisteste il ducem la psihologul scolii, imi cer scuze ca am fost ironic vizavi de asta! Dar mai mult ca sigur are ADHD. ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
bine ca n-are ACDC neibii dreacu..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
Daca avea ACDC il cam scutura pe bisnitar.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 22 Sep 2010, 18:47) La clasa unde sunt dirig am un elev negru si nu stiu cum sa-l iau, parca are racheta undeva, se foieste prin banca, e agitat, niciun prof nu ii gaseste leacul... Daca ma iau mai tare de el, ar putea zice ca il defavorizez ca e de culoare... Cum sa fac? ![]() Ca profesor ai ajuns sa intrebi pe un forum dedicat Daciilor ce sa ii faci unui elev? Nu te supara, dar nu cred ca esti facut sa fi profesor (si asta ti-o spune unu' care mai are ceva pana sa termine liceul) |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ssssst, ca poate te are vreun coleg de facultate care preda la Pitesti tocmai la liceul la care n-ai vrea sa crezi ca-i posibil una ca asta...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Richelieu |
![]()
|
Cris_Kgs, ai grija cu profesorii de la tine din liceu care vand usturoi!
|
--------------------
0.00
%
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Mi se rupe.
Daca vand sos de ala cu usturoi de la KFC e bine. ![]() ![]() This post has been edited by Cris_Kgs: 22 Sep 2010, 22:38 |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
Richelieu |
![]()
|
...funia de usturoi
|
--------------------
0.00
%
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
Poate trimite vreun killer de ala de peste Prut dupa mine.
![]() PS: Manta B scrie, ma duc sa ma ascund. This post has been edited by Cris_Kgs: 22 Sep 2010, 22:40 |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Cris_Kgs @ 22 Sep 2010, 23:25) Ca profesor ai ajuns sa intrebi pe un forum dedicat Daciilor ce sa ii faci unui elev? Nu te supara, dar nu cred ca esti facut sa fi profesor (si asta ti-o spune unu' care mai are ceva pana sa termine liceul) Eu stiam ca pe acest forum sunt oameni destepti, ingeniosi, care gasesc intotdeauna solutii... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Ake @ 22 Sep 2010, 19:21) Acu serios: Dragoselu, gagiu are mai mult ca sigur ADHD. Vorbeste si tu diriga, parintii, asistenta de la cabinetu scolii sa-l duca la un psihiatru. si daca si parintii sunt negrii? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Acu', ce sa zic, are si botosaniu' dreptate!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Marty |
![]()
|
Io zic ca-i gata, se poate-nchide, multumesc! I-a dat-o Matli de l-a lesinat la genunchi.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Muttley |
![]()
|
Nazareth ba.
23 Sep 2010, 09:30: Dom' plopetol, daca predai la scoala generala, cel mult liceu, lasa-l pe luidefunes. Incearca Asterix si Obelix, sunt mai potriviti pentru publicu' tinta. Sau "Vizitatorii", care iar a fost un film de referinta (na, zic eu...). This post has been edited by Muttley: 23 Sep 2010, 08:30 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:15 |