prima mea masina
![]() ![]() ![]() |
prima mea masina
mariusflorian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 22 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310
break
1997 break
|
|||
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Pai intreaba ce doresti sa cunosti.
Dacia este o masina "cool". O masina care daca este intretinuta se ridica la performante bunicele pentru pretul ei si pentru perioada in care a fost conceputa. Majoritatea au Dacii neingrijite, folosint piese si consumabile de proasta calitate, de aceea se vaita ca nu sunt masini bune. Foarte rar gasesti o Dacia modelul tau in toate mintile, ca din fabrica, cu cauciucuri, ulei si motor bun, si cine are asa ceva nu prea o lauda ci tace. Si eu pe cealalta masina daca pun uleiul cel mai ieftin, antigelul cel mai ieftin, cauciucurile cele mai ieftine si piese de la REMAT o sa ajunga poate mai deplorabil ca o DACIE din '70. Piesele... cele de calitate sunt scumpe pentru pretul masinii. Nu crede chiar tot ce se scrie pe net sau tot ce zic mecanicii. Gandeste si tu singur si analizeaza problemele caci e posibil sa nu fie adevarat ce auzi. Fa totul la timpul potrivit: vezi o rugina > curat-o , trebuie alt ulei > schimba-l, caci altfel de va costa prea mult ca remediezi problema mai tarziu, comparativ cu pretul masinii. In rest toate cele bune si bani de benzina. Asa a fost rostia spusa lui Alexio. AMIN! |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
1. nu mai scrie cu k. Citeste regulamentul
2. titlul topicului trebuie sa contina o scurta descriere a problemei, ca doar ai postat la probleme tehnice. Daca vrei sa ne povestesti despre masina ta, posteaza la Jurnal de bord. 3. aici se inchide, cand ai vre-o problema, mai intai cauta cu search-ul si daca nu gasesti problema ta, atunci poti sa deschizi un topic nou |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 23:42 |