DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> prima mea masina

mariusflorian
post 22 Sep 2010, 20:32
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare posesorilor de Daicii si nu numai!!!! Saptamana trecuta am achizitionat o frumoasa furie rosie ,o dacie break 1310 din 97.Fiind prima mea masina nu am habar de nimik acum sta in curte la odihna pana ii fac actele.As vrea ca pe tot timpul cat o sa am masina sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. O seara buna . smile.gif smile.gif smile.gif

--------------------
dacia 1310 break 1997 break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alexio
post 22 Sep 2010, 22:23
Post #2

Ciocolata mecanica!

Group: Members

Pai intreaba ce doresti sa cunosti.

Dacia este o masina "cool". O masina care daca este intretinuta se ridica la performante bunicele pentru pretul ei si pentru perioada in care a fost conceputa.

Majoritatea au Dacii neingrijite, folosint piese si consumabile de proasta calitate, de aceea se vaita ca nu sunt masini bune. Foarte rar gasesti o Dacia modelul tau in toate mintile, ca din fabrica, cu cauciucuri, ulei si motor bun, si cine are asa ceva nu prea o lauda ci tace.

Si eu pe cealalta masina daca pun uleiul cel mai ieftin, antigelul cel mai ieftin, cauciucurile cele mai ieftine si piese de la REMAT o sa ajunga poate mai deplorabil ca o DACIE din '70.

Piesele... cele de calitate sunt scumpe pentru pretul masinii.

Nu crede chiar tot ce se scrie pe net sau tot ce zic mecanicii. Gandeste si tu singur si analizeaza problemele caci e posibil sa nu fie adevarat ce auzi.

Fa totul la timpul potrivit: vezi o rugina > curat-o , trebuie alt ulei > schimba-l, caci altfel de va costa prea mult ca remediezi problema mai tarziu, comparativ cu pretul masinii.

In rest toate cele bune si bani de benzina.

Asa a fost rostia spusa lui Alexio. AMIN!

--------------------
Dacia 1310 Berlina 1998
+
Ov
post 23 Sep 2010, 09:04
Post #3

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

1. nu mai scrie cu k. Citeste regulamentul
2. titlul topicului trebuie sa contina o scurta descriere a problemei, ca doar ai postat la probleme tehnice. Daca vrei sa ne povestesti despre masina ta, posteaza la Jurnal de bord.
3. aici se inchide, cand ai vre-o problema, mai intai cauta cu search-ul si daca nu gasesti problema ta, atunci poti sa deschizi un topic nou

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th June 2025 - 23:42
Forum Renault