Cica intalniri in Brasov, mult off-topic
![]() ![]() ![]() |
Cica intalniri in Brasov, mult off-topic
ravenbv |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
oltcit special
dacia 1410
- bv-05-elz
|
|||
shimpu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 9 March 05 ![]() |
salut, eu sunt din bv, si nu stiu daca se intalnesc. cel putin eu nu am auzit dde vre-o intalnire.
PS: vezi ca ai postat aiurea. trebuia sa postezi la diverse, nu la probleme tehnice. atentie!!! ![]() |
--------------------
LOGAN
Laureate 1.4 -Marine
- BV-09-DVI
|
|
ravenbv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 May 05 ![]() |
da e asta e sper sa nu il inchida ar fi bine daca ar muta topicu un moderator unde ii e locu
![]() |
--------------------
oltcit special
dacia 1410
- bv-05-elz
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu crezi ca ar trebui cate un topic pentru fiecare cartier?
"cine are logan in tractorul?" "cine are logan in bartolomeu?" "cine are logan in steagul?" samd. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Sony, esti din BV ?
![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(ravenbv @ 18 May 2005, 11:07) salut am luat si eu in logan zilele astea si sunt curios daca cei care au de mai mult timp logan si sunt din brasov se intalnesc undeva sa mai discute despre pretioasa masina multumesc De obicei se intilnesc aici pe forum ![]() Dar daca nu ti-e prea lene, da si tu o cautare a membrilor dupa locatia BV si discuta pe PM (vezi ca Thea e maritata asa ca ai grija cum o inviti la cafea ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Omul e interesat doare de brasovenii cu Logan din cate am inteles eu, asa ca nu sunt in pericol sa fiu invitata la cafea
![]() |
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Daca trec prin BV te invit eu sigur, dar nu singura, ca nu vreau sa-mi iasa vorbe
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cin' sa-ti scoata mai vorbe? Ca toti de pe-aici te stiu de baiat cuminte
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
paulp |
![]()
|
Prietenul la nevoie se cunoaste. (o sa tin minte sa te chem martor la divort)
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Asa ramane,cand treci prin Bv iesim la o cafea.
|
--------------------
Dacia
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Este ATAT de simplu?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
paulp |
![]()
|
De cind ma chinui sa te invat....
Ia sa mai dai o pizza sa-ti mai explic eu ce si cum ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Numai pt Paul care-i mai sex - apil os
![]() Pt noi restul e greu .... Dom' Pol renunta la prostii si ia frate Logan decit sa ajungeti la divort. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ma rog, stiti f. bine ca forumul nu organizeaza si nu recomanda mijlocirea intalnirilor...ce faceti voi ca persoane private va priveste si sunteti responsabili...dar politiunea vegheaza si daca v-a stabiliti locuri si ore de intalnire pe public...s-ar putea sa aveti invitati nepoftiti.
cu alte cuvinte publicul cu publicul, privatul cu privatul, detaliati pe MP, e-mail..nu aici...spre binele vostru spun asta, eu nu ma apuc sa sterg. Dar daca se transforma in loc de intalniri il mut la Intaniri. Spor ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE(paulp @ 18 May 2005, 14:31) Adica o inviti pe ea si pe inca o prietena de-a ei? Paule Paule....ma tem ca nu mai pot face nimic...trebuie sa luam masuri...Eu zic sa nu vinzi masina ca e maaaxim ce-ti va mai ramane... hm....daca are abonament la Orange..esti mancat..o sa primeasca o "anonima"... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paulp |
![]()
|
Acu aflai io cine-i da pe gusa pe aia de la emisiunea cu flagrantu de delinct
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Paule, ce i-ai facut mai lui Andrei?
Andrei, am sters numele...e mai bine!!! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
asarban |
![]()
|
Corect....
Auzi Mil...pacat ca nu prinzi emisiunea "tradati in dragoste"..o sa aiba un subiect misto cat de curand.. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paulp |
![]()
|
ce baiat inspirat ca am facut abonamentele DOAR pe numele meu
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
Pai pe mine ma interesa adresa..si mai bine..
|
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
thea eu zic sa-ti iei invitatia inapoi ca uite ce-a iesit !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
Paule..pe Ernest il cunosti?
Inca nu?..... |
|
|
paulp |
![]()
|
Stai linistit costi, ca daca ajung in BV ajung cu tot cu doamna mea, asa ca nu e nici un pericol
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
...atat de simplu
![]() ![]() Paul, nu vrei un televizor ca sa vezi emisiunea mai bine? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
asarban |
![]()
|
Ete lula...si cu Thea te vezi in Sacele adica nu in Bv..veeeecheee
|
|
|
thea |
![]()
|
Gata Paul, nu mai ies cu tine la cafea ca vad ca se oftica restul baietilor
![]() |
--------------------
Dacia
|
|
asarban |
![]()
|
I-am stricat suusaaa, i-am stricat suuusa lu' Paul...
|
|
|
paulp |
![]()
|
IHI
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
Aaaaaaaaa deci RECUNOSTI!!!!
Bai frate..nu mai ai loc pe strada de Cassanova asta.. De SLZ-iste se ia, de brasovence cu berlina se ia... |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:23 |