turometru, turometrul a luat-o razna
![]() ![]() ![]() |
turometru, turometrul a luat-o razna
Danimar77 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 July 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova T
1998
- OT-03APN
|
|||
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
si mie imi face cateodata lafel. ( numai cand e umezeala afara ) ... da scanteie din bobina in firul care duce la turometru !!!!!... eu am pus niste protectii de cauciuc luate de la un renault laguna de la fise ... partea dinspre capac distribuitor !!
|
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
si eu asa patesc la berlina(injectie)oscileaza de nebun si nu stiu nici acum ce are ,din ceas nu este sigur caci a schimbta vre-o 2 tablouri si tot asa
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
am sa pun o poza maine ca acu .. nam lumina sub capota si nici blitz la 3310 nu am
![]() |
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Verifica daca mai ai saiba de izolatie deasupra platinii, acolo unde vine siguranta.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
La mine a fost un rezistor puscat si un condensator umflat, nu mai stiu sigur. Oricum la scurt timp am inlocuit cu un turometru de reno.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
de pe placa turometrului sa inteleg nu?de pe ce reno ai pus?cum k-ai potrivit ma refer partea de cablaj electric?o poza ai cu el?
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Danimar77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 July 10 ![]() |
nu cred ca este de vina turometrul. el ia impulsul de la bobina de inductie, deci aceasta ar trebui sa fie de vina mai ales ca am gasit si ulei pe fisa centrala(partea care intra in bobina)
|
--------------------
Dacia
Nova T
1998
- OT-03APN
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ghitza @ 8 Sep 2010, 16:19) de pe placa turometrului sa inteleg nu?de pe ce reno ai pus?cum k-ai potrivit ma refer partea de cablaj electric?o poza ai cu el? Este turometrul cu tot de reno in bordul de dacia. am potrivit si cablajul si tot...erau de modificat numai 2 fire parca. maine o sa incerc sa ii fac o poza si o sa postez si turometrul si vitezometrul de reno, in bordul de dacia. |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
bogdy87tds |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 28 November 09 From: sebes ![]() |
QUOTE(Danimar77 @ 7 Sep 2010, 16:54) la relati sta turata normal si din cand in cand sare acul de la turometri cam 3-400 de ture . in mers cand o accelerez sare cam 500-1000 de ture. mentionez ca imi creste turatia doar pe turometru , motorul nu se accelereaza. sa fie bobina de inductie? ![]() aceiasi problema am avuto si eu la un GTi dar la mine a fost de la incarcare... am schimbat bornele si abteria si nu mai face asa. stiu ca vi se pare ciudat dar daca nu aveam bornele stranse facea turometru ca la voi. |
--------------------
dacia
1310 tlx
1986
- ab XX RER
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdy87tds @ 4 Oct 2010, 09:34) aceiasi problema am avuto si eu la un GTi dar la mine a fost de la incarcare... am schimbat bornele si abteria si nu mai face asa. stiu ca vi se pare ciudat dar daca nu aveam bornele stranse facea turometru ca la voi. nu are legatura cu bateria. Motorasul de relanti e principalul vinovat la care se mai poate adauga mai multe amanunte.. |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:00 |