Pret chirie garaj, eventual preturi in Galati
![]() ![]() ![]() |
Pret chirie garaj, eventual preturi in Galati
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Muttley intre prieteni e cunoscut ca devoratorul de securisti...pazea
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 29 Sep 2010, 14:39) In loc de scuze: feri-te-ar D-zeu si maica D-lui si toate icoanele si candelele din dormitoru' tau sa pun laba pe tine. Sa inteleg ca... si tie ti-am creat un vag sentiment de antipatie?! ![]() This post has been edited by Filip: 29 Sep 2010, 14:44 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Filip @ 29 Sep 2010, 15:36) @Markos: sa devina securist! Ce s-o mai dau la intors, asta e adevarul. Avea 28 de ani cand a murit bunicul, putea sa fie integrat in sistem, daca incepea de mic! deci acum, la 50 de ani, putea sa fie si el colonel prin SRI. poate chiar prin SPP, cu ceva noroc. si te baga si pe tine-n sistem, corect? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Filip @ 29 Sep 2010, 15:42) Bai blegule, poate taica-tu-i detesta pe securisti si d-aia a refuzat sa devina unul din ei. Asta in ce-l priveste. In ce te priveste, ar trebui sa-l apreciezi pe taica-tu' pentru ce a facut, dar tu faci pe dos. Nota Redactiei: mai sus ar fi fost multi "idiotule" si alte treburi asemanatoare, da' n-au fost ca sa nu fiu banat. Dar totusi tine cont de informatie! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 29 Sep 2010, 15:32) QUOTE(Filip @ 29 Sep 2010, 15:36) Se vede ca ai avea nevoie, daca ai fi intr-adevar atat de batut in cap cum te prezinti. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Markos, gresesti: acum putea fi un afacerist de succes, ca Voiculescu, Copos, sau in solda lui Vantu platit cu bani grei.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Filip |
![]()
|
Corect Markos, ai dedus foarte bine. Cu cunostintele pe care le avea, putea sa intre in comert, sa faca avere, iar acum sa fie investitor, sa-i munceasca altii bani. Am un asemenea exemplu intr-un cunoscut de familie. Tot asa, tata colonel, copilul a facut ASE, studii economice, a fost in sistem, si dupa revolutie n-a stat sa piarda viata...
Nu stiu daca pricepeti, nu inseamna sa fii ceea ce generic se numeste "OM RAU", inseamna sa fi avut acces la niste informatii si sa fii avut niste ocazii care sa-ti permita sa faci afaceri in capitalism la alt nivel decat cel de alimentara de cartier. E simplu! Da asa-i mentalitatea romaneasca, ala are: hai sa dam cu pietre in el! El de ce are si noi nu?! Si daca iti doresti sa ai, automat Muttley te considera "OMU RAU". Dupa el ar trebui sa traiesc cu idei, cu vise... politically correct nu? This post has been edited by Filip: 29 Sep 2010, 14:49 |
--------------------
Renault
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe DN1 dupa complexul comercial Popoviciu e o academie pe care daca o urmezi devi politist /sri-ist ce vrei tu...de ce sa te bage bunicu` in sistem?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Baietica, pe langa ca esti deviat de la normalitate, esti si periculos.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
OAP |
![]()
|
Filipe cati ani ai?
|
--------------------
.
.
|
|
Filip |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pilife, sa stii ca daca îti doresti mult un lucru, întotdeauna se gaseste o solutie pe lumea asta. In cazul tau: vrei sa devii securist? Solutia se numeste Fundatia Dan Voiculescu. Trimite acolo un CV cat mai repede. Neaparat sa povestesti în el despre bunicul tau, e foarte important! Te cauta ei, o sa vezi.
Eu îl înteleg pe Pilif. Decat sa te lupti cu Daikin, mai bine securist fara chin. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Filip |
![]()
|
Daca eram indiferent fata de cei apropiati... nu stiu ce sa mai zic. Daca eram indiferent fata de cei apropiati nu mai cautam sa contribui financiar (atat cat pot acum, in momentul de fata). Daca eram indiferent cheltuiam bani aiurea. Si eu nu fac chestia asta, deci ce fac eu nu e gresit! Si legat de pragmatism: conteaza doar ce se vede, adica realitatea! Nu sentimente, idei, nemurirea sufletului, cu dragoste trecem peste tot si alte asemenea aberatii. Sa spui cuiva ca il iubesti nu face 2 bani in opinia mea. Ii pui mancarea pe masa, te asiguri ca e sanatos, daca nu e sanatos, faci tot ce poti sa fie sanatos, si pana la urma asta conteaza. Ce se vede. Ca vorba fara rost si promisiunile, si atitudinea optimista nu fac 2 bani fara pragmatism.
|
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
visul meu e sa ajung în garda personala a lui Base
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Mai trebuie sa astepti pana se termina golden slitzul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Filip |
![]()
|
LOL normal ca nu-mi doresc sa fiu securist, si in garda personala a lui "base", spun doar ca securitatea, afacerile externe, au fost ca o rampa de lansare pentru unii, cu cunostintele, banii si relatiile adunate de acolo, unii oameni facut si-au afacerile lor.
This post has been edited by Filip: 29 Sep 2010, 15:05 |
--------------------
Renault
|
|
OAP |
![]()
|
aha...un fl de baseguard....si sa-ti cante WHuston la ureche...aaa
29 Sep 2010, 16:06: QUOTE(Filip @ 29 Sep 2010, 16:05) spun doar ca securitatea, afacerile externe, au fost ca o rampa de lansare pentru unii, la fel si facultatile (unele)... This post has been edited by OAP: 29 Sep 2010, 15:06 |
--------------------
.
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Incepem pariurile in privinta datei de inchidere a topicului?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io zic ca trebe castrat sa nu faca pui ,poate si-o lobotomie
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Filip @ 29 Sep 2010, 15:32) Eu am renuntat intr-o clipita la facultate, ca sa pot sa muncesc, sa trecem amandoi de momentele astea grele, si nu i-am reprosat nimic. Bine, alternativa era sa-mi vand masina, lucru exclus, si la sapat santuri m-as duce, numai sa nu-mi vand masina. Taica-tu e fraier ca nu l-a batut pe fii-su in momentul in care a aflat ca asta a renuntat la facultate pentru 2 lei in plus. Iar fii-su s-a gandit cam tarziu la renuntat la facultate, era mai bine sa fi renuntat si la scoala primara, putea sa contribuie la bugetul familiei cu banii din maturat strazile. A, si poti sa faci ceva in ea de masina, daca e mai importanta decat viitorul tau. Cu facultatea ai mai multe sanse, mai ales in Bucuresti, sa accezi la o slujba mai bine platita. Dar daca vrei si la 30 de ani sa prestezi munca fizica, treaba ta. QUOTE(OAP @ 29 Sep 2010, 15:48) Pe DN1 dupa complexul comercial Popoviciu e o academie pe care daca o urmezi devi politist /sri-ist ce vrei tu...de ce sa te bage bunicu` in sistem? ...mai ales ca se reduce si concurenta de cand cu noile reduceri de salarii. Dupa ce ai intrat acolo, nu iti mai trebuie nimic, statul iti ofera si camasa de pe tine, nu ca fraierii de la facultati care trebuie sa-si cumpere ei cursuri. Sincer nu mi-ar parea rau sa-mi iau ban pentru jigniri daca as sti ca ai baga ceva la cap din ce iti zic. Dar...ma indoiesc. This post has been edited by Laurentziu83: 29 Sep 2010, 17:21 |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa-l vezi pe Filip in misie la moscova, cu un trenci lung, ochelari fumurii, conducind un Moscovici vechi, pentru acoperire. Tonton Macoutes erau mici copii.
This post has been edited by corbex: 29 Sep 2010, 17:25 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
La inceput era mai subtil, aproape ca puteai sa crezi ce spune. Acum e mai mult decat evident ca isi bate joc ...
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io zic ca s-a prefacut dar a ramas asa
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(Filip @ 29 Sep 2010, 16:32) Eu am renuntat intr-o clipita la facultate, ca sa pot sa muncesc, sa trecem amandoi de momentele astea grele, si nu i-am reprosat nimic. Bine, alternativa era sa-mi vand masina, lucru exclus, si la sapat santuri m-as duce, numai sa nu-mi vand masina. Pacat ca ai facut asta! Nu ai renuntat la o tinichea,dar ai renuntat la viitorul tau. Pacat. Ai fi putut beneficia si de o bursa de la facultate,apoi ai fi muncit si in timpul facultatii ceva part time. Ca sa nu mai vorbesc in vacanta de vara. Cum crezi ca se simte tatal tau? Dinsul,si sunt sigur de asta,ar fi vrut sa faci facultatea! Iti dai seama cit l-ai dezamagit? Ar mai fi fost vreo 4 ani de eforturi,si dupa aceea ai fi gasit o munca buna,mai ales in Bucuresti,iar dupa aceea puteai sa-ti ajuti tatal,si sa-ti iei o masina Mai ales ca dinsul este un om deosebit,vertical si care a trecut prin multe in viata ! Iar tu il dezamagesti! Sa stii ca in viata banii nu inseamna intotdeauna totul ! Nu poti spune ca mureai de foame,dar de,e mai bine sa te dai mare ca ai masina! Pacat! |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
bion |
![]()
|
Se taie atat cat e nevoie ca sa-i poata pune cashketa
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 20:01 |