Mergeti la ITP inainte de a iesi din garantie !, ca sa nu patiti ca mine cu franele
![]() ![]() ![]() |
Mergeti la ITP inainte de a iesi din garantie !, ca sa nu patiti ca mine cu franele
cosmin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 4 June 03 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
wwilly |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 14 September 03 From: Arad ![]() |
Am fost azi la itp, si am fost refuzat..! cauza : dezechilibru la franare pe puntea spate. Am bagat masina la service, au desfacut tamburii, au curatat pe acolo, au aerisit instalatia, au reglat limitatorul
![]() adevarul este ca acum simt diferenta in sensul ca masina franeaza mult mai bine! am atasat si fisa de constatare sau cum sa-i zic... De gaze ce ziceti? Cum adica CO 0,00 % chiar nimic? Attached File(s) ![]() |
--------------------
SLZ
Comfort
- AR-XX-PTP
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
CO 0% - pai adica monoxid de carbon, ar fi nasol sa nu fie 0 (0 e ideal dar presupun ca e suficient de mic sa nu iasa in teste).
This post has been edited by crocky: 27 Sep 2005, 11:09 |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
wwilly, poate nu te intereseaza, dar comparativ cu a mea, masina ta:
- e mai grea pe ambele punti (si la tine e Confort!), poate ai ceva caramizi pe undeva... ![]() - aveai un dezechilibru mult mai mic pe fata (la mine este 15%) - eficienta franarii este similara pe serviciu (68%) si identica la frana de mana (22%). Poate pui o imag. si cu rezultatul re-testarii. This post has been edited by Dragos: 27 Sep 2005, 13:14 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
wwilly |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 14 September 03 From: Arad ![]() |
Azi am fost la retestare, si a fost ok
date exacte nu am ca acum nu mi-a mai dat acea hartie, ca cica trebuie sa o depuna la dosar. referitor la greutate, in talon la masa proprie scrie 980 kg, plus maimuta aia care a testat-o care sigur avea in jur de 100 kg, 1088kg cred ca e ok |
--------------------
SLZ
Comfort
- AR-XX-PTP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:07 |