muncitorul roman...
![]() ![]() ![]() |
muncitorul roman...
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
vreo 7 sunt facultative sau se aplica doar de sarbatori
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, daca pupi doo-trei icoane, faci 2 cruci cu limba-n gura si zici "Doamne, iarta-ma!", se cheama c-ai derogare temporara!
This post has been edited by Marty: 14 Oct 2010, 05:53 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
In gura cui?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Asa cum am mai spus si in alta parte, pilif respecta o singura porunca, aia cu preacurvitul.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 14 Oct 2010, 00:57) Daca iti ca in RO sunt multinationale la care n-ai sansa la post fara sa te recomande cineva din interior aka o pila/cunostiinta? si nu e vb de management in stil romanesc si aia este efectiv politica firmei. Daca au de ales 2 candidati cu relativ aceleasi calitati, 99% postul il primeste ala cu recomandare. Nu vad nimic rau in asta... La mine la firma imi da bani daca se deschide un post si eu aduc un om potrivit. Se da mail cu posturile deschise si daca eu fac o recomandare si acea persoana e angajata imi iau si eu ceva banuti. This post has been edited by FLP: 14 Oct 2010, 12:39 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Cat?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ptr un software engineer se dau si 2000 $. Ptr un agent in call center parca erau 200$
LE:Senior This post has been edited by FLP: 14 Oct 2010, 12:49 |
--------------------
.
.
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
FLP |
![]()
|
Tu ai idee cat de greu gasesti un senior software engineer competent?
Atentie, nu am zis programator. Inginer software |
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 15:00 |