razie pe autostrada bucuresti -constanta
![]() ![]() ![]() |
razie pe autostrada bucuresti -constanta
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
era doua.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si cum era, frumoasa?
30 Sep 2010, 18:19: QUOTE(IRONICK @ 30 Sep 2010, 16:20) Nu am zis sa le ridice, doar sa trimita amenzi. Dar valoare amenzilor in functie de istoric si locul unde a parcat. Pentru parcarea in dreptul trecerii de pietoni de la 1000RON in sus. Astazi o proasta cu mamica ei scumpa in masina, se uita ca vaca la mine ca i-am zis cum este. This post has been edited by corbex: 30 Sep 2010, 17:19 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Ai vazut tu vreo baba frumoasa?
|
--------------------
0.00
%
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Israela.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Richelieu |
![]()
|
Bai, nene, lasa-ma dracului cu Israela aia ca m-am inecat cu struguri cand am citit ce ai scris!
|
--------------------
0.00
%
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Abia acu' mi-am amintit si eu cine-i Israela asta! Io ma refeream la fiica, gerontofililor !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
O fi si ea fiica cuiva.
P.S.: Teacher's, uite cacofonia! |
--------------------
0.00
%
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Rovinieta electronica. Se pare ca a intrat in vigoare incepand de ieri.
http://stirileprotv.ro/stiri/social/hocus-...lectronica.html http://dan-blog.ro/rovinieta-electronica.html Cu ajutorul unor camere speciale amplasate pe autostrazi, sunt scanate numerele de inmatriculare, si apoi cu ajutorul unei baze de date ( la care are acces si politia) se poate vedea ce masina are rovinieta, ce masina nu are rovinieta, si chiar si ce masina este furata. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Richelieu |
![]()
|
Insa cu siguranta ca ori nu avem softul adecvat ori nu exista oameni care pot face asta ori lipseste softul de amenzi ori baza de rovignete nu e la zi ori... ori... ori... Multe variabile care vor avea ca rezultat lipsa eficientei rovignetei electronice
|
--------------------
0.00
%
|
|
corbex |
![]()
|
Sint sigur ca militienii or sa se uite la camerele alea mai ceva ca la OTV.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
Inseamna ca o vor gasi pe Elodia.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si acum tre sa-mi iau si eu rovigneta. Cand ma duceam la tara cu rabla n-aveam stres ca ma va opri cineva vreodata pe autostrada.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Richelieu |
![]()
|
Stai linistit ca nici acum nu te vor opri! Eventual iti dai cu niste crema de pantofi pe fata si garantat te lasa in pace.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Oricum am numerele de Timisoara inca.
![]() Dar nu-s genu' care sa bage un alt om in rahat aiurea. Zilele astea poate fac si eu identificarea si-mi iau talon si numere. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
corbex |
![]()
|
Mai bine da cu crema pe numere
![]() This post has been edited by corbex: 30 Sep 2010, 18:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
~120 RON rovigneta pe an..... 3 lei/10zile -> 10 lei/30zile....
Nu voi plati nimic... oricum ies foarte rar din localitate.Doar in cazuri cand ma departez la peste 50km de oras ma voi incumeta sa iau rovigneta pe 7 zile(3 EURO)! Pentru mine e mai rentabil asa... ![]() In plus de asta, de fiecare data cand voi reusii sa pacalesc sistemul voi avea satisfactie, voi fi implinit. ![]() This post has been edited by bylexus: 30 Sep 2010, 18:22 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Richelieu |
![]()
|
Asa. Si?
![]() This post has been edited by Richelieu: 30 Sep 2010, 18:17 |
--------------------
0.00
%
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(bylexus @ 30 Sep 2010, 19:16) ~120 RON rovigneta pe an..... 3 lei/10zile -> 10 lei/30zile.... Nu voi platii nimic... oricum ies foarte rar din localitate.Doar in cazuri cand ma departez la peste 50km de oras ma voi incumeta sa iau rovigneta pe 7 zile(3 EURO)! Pentru mine e mai rentabil asa... ![]() In plus de asta, de fiecare data cand voi reusii sa pacalesc sistemul voi avea satisfactie, voi fi implinit. ![]() Dupa ce te implinesti cu rovigneta (sa nu exagerezi, ca sa te vezi obligat sa mai dai o gaura la curea), incearca sa te implinesti si in alte directii. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Eu ies foarte des, dar inspre Bucuresti plecam oricand cu ochii inchisi si fara frica ca voi fi oprit, iar inspre cealalta "tara" merg si acum fara stres doar pe drumuri judetene, ca-s refacute recent si mai bune decat alea nationale.
Pentru celelalte drumuri pe care le-am mai facut, de exemplu cel spre Ranca, am cumparat pe sapte zile. Cand o sa fiu cu masina pe numele meu o sa iau pe tot anul ca sa stau linistit. Plus ca e cel mai rentabil. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
Anul asta am avut rovigneta, anul celalalt, nu! Mi-am cumparat fix cu o saptamina inainte sa ma opreasca un echipaj care, printre altele, a verificat si chestia asta
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 30 Sep 2010, 18:50) Cu ajutorul unor camere speciale amplasate pe autostrazi, sunt scanate numerele de inmatriculare, si apoi cu ajutorul unei baze de date ( la care are acces si politia) se poate vedea ce masina are rovinieta, ce masina nu are rovinieta, si chiar si ce masina este furata. bă, mă leși? ce-i aici, startrek în balcani? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
De parca e si foarte greu de realizat o astfel de baza de date. Parca vad ca si asta costa de 100 de ori valoarea reala. Tara de cenzurat.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Am trecut si io azi prin razia ma(s)i-ului ,io cei drept vroiam sa intru la wc ca ma pishuiam pe mine si cand dau de coloana pff .
Am intrat acolo am iesit din coloana langa Wc, am parcat in fata lui si am fugit innauntru. Cand am iesit am plecat linistit fara sa mai ma controleze nimeni ![]() This post has been edited by C@talin: 30 Sep 2010, 19:55 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DMP @ 30 Sep 2010, 12:59) Asta cu banii de salarii, printre alti bani ![]() Ridica cei de la sector 6 intr-o veselie. Cum prind o masina parcata neregulamentar cum apare platforma si baietii se misca cu talent pe langa masina. vinieta o platesc doar cand am treaba in afara localitatii, o platesc pe o luna si nu lipesc nimic in geam, dar merge lipita vinieta asta a noastra pe bielete ? cand dau jos bileta odata cu vinieta ? DMP stai sa ii vezi pe baietii cu platformele din 4 cum stau la panda pe bulevarde (Brancoveanu, Obregia, Berceni, Oltenita etc.) |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
corbex |
![]()
|
Pe bicicleta, cred.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:20 |