Sorin Tiganu', aka Perversu' de pe Tg Ocna
![]() ![]() ![]() |
Sorin Tiganu', aka Perversu' de pe Tg Ocna
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
dfghj
This post has been edited by Muttley: 1 Oct 2010, 20:05 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Muttley @ 1 Oct 2010, 09:59) Nu, e ok, putem discuta. Contributia mea la discutie: - un golan de duzina, ca toti golanii care sufoca tara asta; adevarat - n-are scoala, face dezacorduri, vocabular limitat; adevarat - a cunsoscut o fata pe net, i-a turnat 2 copii, acum arunca cu rahat in ea si sterge cu ea pe jos. Vesti bune, specia golanului de duzina e departe de a fi pe cale de disparitie; adevarat - bate pe toata lumea si sta pe strazi pana la 3 dimineata. adevarat Altii vad in el un baiat cu potential, un baiat destept. Ce bine. Acei altii sunt niste dobitoci! Ca sa dezbati un subiect, sa discuti pe marginea lui, sa-ti dai cu parerea, trebuie sa cunosti acel subiect! Fie ca e muc sau nu! Nu am afirmat nici o clipa ca-mi place individu', dar faptul ca m-am uitat la clipurile alea nu cred ca ma transforma intr-un ingramadit! M-am uitat doar ca sa pot sa-mi dau cu parerea! Corect Argoane? This post has been edited by kum: 1 Oct 2010, 10:38 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
dfghj
This post has been edited by Muttley: 1 Oct 2010, 20:06 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Nu face umbra degeaba, n-auzi ca spala masini 12 ore pe zi ?
era mai bine daca era in gara la furat ? ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Muttley |
![]()
|
dfghj
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo', pe Taraf az'noapte a dansat una-n pisda goala
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 1 Oct 2010, 10:59) Contributia mea la discutie: - [...] - [...] - a cunsoscut o fata pe net, i-a turnat 2 copii, acum arunca cu rahat in ea si sterge cu ea pe jos. Vesti bune, specia golanului de duzina e departe de a fi pe cale de disparitie; - bate pe toata lumea si sta pe strazi pana la 3 dimineata. tu chiar ai pus botu' la tot ce turna ala pe acolo?... ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Muttley |
![]()
|
dfghj
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Auzi bai, Prutene... Astia apar ca ciupercile si dispar asijderea. Cei care ii tin mai mult pe firmament sunt cei ca tine. Lasa-ne sa ne amuzam o zi, doua... o saptamana si sa uitam de ei. Atata filozofie pt nimic...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
Amuza-te.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
teoX |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 54 Joined: 15 May 09 From: Iasi ![]() |
De mult nu ma mai minunez de nimic.
Ma "uit" doar la "valorile" si oamenii scosi in fata. VAX cultura, VAX nou, VAX creativitate, VAX albina lucratoare. Singurul lucrul care se poate aprecia este adapatarea la societatea contemporana. Cu ale sale scari de valori tumefiate. 'net-ul la indemina oricui... mijloc de promovare a nulului in care oricine poate fi vedeta fara a face nimic pentru cei din jur. Ridem, glumim,... din pacate copii vostri si ai mei vor plati tributul. ![]() EDIT @vis-a-vis Si eu ma amuz de astia dar in privat. Nu consider ca merita nici macar o aluzie. This post has been edited by teoX: 1 Oct 2010, 21:02 |
--------------------
ex-Dacia
1300
1982
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Asa este la noi in ROMANIA promovam numai analfabeti iar adevaratele talente nici nu le bagam in seama.
|
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu nu înțeleg înverșunarea voastră. De fiecare dată când apare câte un guguștiuc din ăsta, apar și sirenele să facă gât că de ce, că plm......sunteți invidioși? Vedeți-vă fraților de sărăcia voastră că ”toate trece”, cu atât mai mult bondarii ăștia.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
teoX |
![]()
|
@Lostboy
Cind ai sa ai 10+ ani de bbs-uri, IRC, liste de discutii, forumuri, etc... ai sa intelegi ![]() |
--------------------
ex-Dacia
1300
1982
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
O da preafrumoasă zână!
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cei 7 ani de forum
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
auzi bai ..tu te-ai nascut cu forumul in lista ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
teoX |
![]()
|
@ l@u
Primul © pe un site (personal) pe net il am din 2000. (Sunt constient ca acest lucru nu conteaza. Si ca cei 7 ANI de ACASA sunt mai importanti. Fac caz de ei doar... doar... or tine mai mult cont.) This post has been edited by teoX: 1 Oct 2010, 22:45 |
--------------------
ex-Dacia
1300
1982
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:10 |