DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Asigurari

ashu
post 29 Sep 2003, 14:31
Post #31

Membru erectil

Group: Members
From: Bucuresti

La Asiban fransiza e din suma asigurata. Cum eu am asigurat 250 mil ... rezulta ca fransiza e de 2.5 mil (1%) pentru orice paguba. Bine, pentru anul asta am 0% ca am platit un supliment...

Mi-am scos si io polita de la naftalina, tot la Asiban, si aveti dreptate. Ce nemernici, nu mi-au zis ca e 1% din valoarea masinii, m-au lasat sa cred ca e din dauna. Asa ca m-am dus si io sa platesc suplimentar pentru anularea fransizei. M-a costat 177.000 pe un an. Sunt convins ca oricui ii convine sa mai dea 200 de mii ca sa nu trebuiasca sa scoata 1 mil juma la orice dauna. Mi se pare o escrocherie faptul ca nu iti spun de la inceput asta, ca se poate sa mai platesti un pic ca s-o anulezi. Pe mine m-a intrebat aia de la Asiban cand am dat telefon ca de unde am aflat ca se poate, ca e chiar curioasa smile.gif Asa ca mersi mult ma baieti ca mi-ati zis, noroc ca n-am avut nevoie pana acum ca m-as fi enervat la greu daca mi-ar fi rupt unu oglinda de exemplu si m-as fi trezit ca nu vad nici un ban.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aviasol
post 29 Sep 2003, 14:35
Post #32

Membru autentic

Mi se pare o escrocherie faptul ca nu iti spun de la inceput asta, ca se poate sa mai platesti un pic ca s-o anulezi

mai iti zic! tre sa fi un pic atent! Oricum daca citesti contraktu te lamuresti singur.

--------------------
VW GOLF V 1.9 TDI 2006 - WTX
galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional !
+
ashu
post 29 Sep 2003, 14:41
Post #33

Membru erectil

Da, dupa ce am citit m-am lamurit. Insa na, mi-a fost lene sa citesc alea 8 pagini de la bun inceput, nu-s avocat si ma irita teribil sa citesc astfel de chestii. icon_twisted.gif icon_twisted.gif Noroc cu voi...

--------------------
+
bakunin9
post 30 Sep 2003, 11:14
Post #34

Membru incepator

Am si eu o intrebare legata de fransiza: am asigurare CASCO la Asiban, cu masina luata in rate, deci e facuta de banca. Pot sa-mi scot fransiza in acel mod, platind ceva extra?

--------------------
Dacia Supernova Confort - B-18-XML
+
aviasol
post 30 Sep 2003, 11:18
Post #35

Membru autentic

Am si eu o intrebare legata de fransiza: am asigurare CASCO la Asiban, cu masina luata in rate, deci e facuta de banca. Pot sa-mi scot fransiza in acel mod, platind ceva extra?

da! te duci la asibanu de sector (sectoru de domiciliu) si iti da un supliment de asigurare. platesti si se renunta la franshiza laugh.gif

--------------------
+
Wolfmark
post 30 Sep 2003, 11:33
Post #36

Membru autentic

Nu sectorul de domiciliu :? Dupa cate am inteles ... sectorul care ti-a emis politza initial (cu care a lucrat banca).

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
bakunin9
post 30 Sep 2003, 11:38
Post #37

Membru incepator

Hmm ... ok o sa ma uit pe acte. Merci. Daca as fi stiu scuteam un milion si ceva toamna trecuta ... deh ... lipsa de informare.

--------------------
Dacia Supernova Confort - B-18-XML
+
sstanescu
post 30 Sep 2003, 12:15
Post #38

Membru autentic

Nu cred ca are legatura cu vreun sector! eu am sunat la Ag. de pe Bd. Mihalache, am intrebat de un anume agent (cu care au mai lucrat astia de la servici) si gata. S-a rezolvat! Puneti mana pe telefon!

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
Wolfmark
post 30 Sep 2003, 12:50
Post #39

Membru autentic

Sigur are! Ca pe mine m-a trimis Aviasol dupa cai verzi pe pereti ( 022.gif ) ... la Asiban-ul de pe Eminescu. Care m-au trimis urgent la sucursala care a creat/emis contractul de asigurare...

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
aviasol
post 30 Sep 2003, 12:53
Post #40

Membru autentic

Sigur are! Ca pe mine m-a trimis Aviasol dupa cai verzi pe pereti (  ) ... la Asiban-ul de pe Eminescu.

ii faci omului un bine si uite........ 166.gif

--------------------
+
ashu
post 30 Sep 2003, 14:17
Post #41

Membru erectil

Sigur are! Ca pe mine m-a trimis Aviasol dupa cai verzi pe pereti ( 022.gif )  ... la Asiban-ul de pe Eminescu. Care m-au trimis urgent la sucursala care a creat/emis contractul de asigurare...

Da, da, are, certific si io ca tocma am facut asta. Este exact cum spune Wolfmark, trebe facuta chestia asta cu anularea fransizei la sucursala care a emis contractul de asigurare, care sucursala e de obicei cea din sectorul in care e situata sucursala bancii care a dat creditu. Spor!

--------------------
+
Zoloft
post 8 Oct 2003, 18:04
Post #42

Membru incepator

Ideea e ca daca nu te iei in gura cu cei de la sigurari/casco nu o sa obtii nimic. Sau o sa obtii doar 1/2 din ce trebuie.
Normal: ei sunt pusi sa-ti ia banii nu sa tii dea.
Amenintatii ca ii dati in judecata si o sa va dea banii. Daca nu: faceti-o. Nu pierdeti nimic.
Instantele de judecata stiu de smecheriile de la asigurari si o sa va dea dreptate + cheltuieli de judecata + daune morale + ii rupeti la ficati icon_twisted.gif

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 06:36
Forum Renault