Asigurari
![]() ![]() ![]() |
Asigurari
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|||
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Mi se pare o escrocherie faptul ca nu iti spun de la inceput asta, ca se poate sa mai platesti un pic ca s-o anulezi mai iti zic! tre sa fi un pic atent! Oricum daca citesti contraktu te lamuresti singur. |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, dupa ce am citit m-am lamurit. Insa na, mi-a fost lene sa citesc alea 8 pagini de la bun inceput, nu-s avocat si ma irita teribil sa citesc astfel de chestii.
![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
bakunin9 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare legata de fransiza: am asigurare CASCO la Asiban, cu masina luata in rate, deci e facuta de banca. Pot sa-mi scot fransiza in acel mod, platind ceva extra?
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- B-18-XML
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Am si eu o intrebare legata de fransiza: am asigurare CASCO la Asiban, cu masina luata in rate, deci e facuta de banca. Pot sa-mi scot fransiza in acel mod, platind ceva extra? da! te duci la asibanu de sector (sectoru de domiciliu) si iti da un supliment de asigurare. platesti si se renunta la franshiza ![]() |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Nu sectorul de domiciliu :? Dupa cate am inteles ... sectorul care ti-a emis politza initial (cu care a lucrat banca).
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
bakunin9 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Hmm ... ok o sa ma uit pe acte. Merci. Daca as fi stiu scuteam un milion si ceva toamna trecuta ... deh ... lipsa de informare.
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- B-18-XML
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca are legatura cu vreun sector! eu am sunat la Ag. de pe Bd. Mihalache, am intrebat de un anume agent (cu care au mai lucrat astia de la servici) si gata. S-a rezolvat! Puneti mana pe telefon!
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Sigur are! Ca pe mine m-a trimis Aviasol dupa cai verzi pe pereti (
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
aviasol |
![]()
|
QUOTE Sigur are! Ca pe mine m-a trimis Aviasol dupa cai verzi pe pereti ( ) ... la Asiban-ul de pe Eminescu. ii faci omului un bine si uite........ ![]() |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
ashu |
![]()
|
QUOTE Sigur are! Ca pe mine m-a trimis Aviasol dupa cai verzi pe pereti ( ![]() Da, da, are, certific si io ca tocma am facut asta. Este exact cum spune Wolfmark, trebe facuta chestia asta cu anularea fransizei la sucursala care a emis contractul de asigurare, care sucursala e de obicei cea din sectorul in care e situata sucursala bancii care a dat creditu. Spor! |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
Zoloft |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Ideea e ca daca nu te iei in gura cu cei de la sigurari/casco nu o sa obtii nimic. Sau o sa obtii doar 1/2 din ce trebuie.
Normal: ei sunt pusi sa-ti ia banii nu sa tii dea. Amenintatii ca ii dati in judecata si o sa va dea banii. Daca nu: faceti-o. Nu pierdeti nimic. Instantele de judecata stiu de smecheriile de la asigurari si o sa va dea dreptate + cheltuieli de judecata + daune morale + ii rupeti la ficati ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 06:36 |