capat de bara
![]() ![]() ![]() |
capat de bara
razvanarghius |
![]()
|
||
![]() satanic dacia Group: Members Posts: 150 Joined: 25 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacie
dacia 1310
1987 tx
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Tii zdravan cu o cheie franceza sau un mops de surubul ala de care zici tu (de fapt e surubul care leaga bieleta de directie de capatul de cremaliera) si strangi piulita. Dupa strangere, surubul trebuie sa fie orizontal.
Totusi de ce ai desfacut piulita ??? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
mircea.a |
![]()
|
![]() Posesor Dacia din 1987 Group: Members Posts: 295 Joined: 9 June 07 ![]() |
Eu cred ca te referi la bieleta de directie, la pivotul care intra in fuzeta. Pentru asta trebuie sa faci rost de o ranga pe care o sprjini in gaura din contraaripa prin care trece bieleta si cu ea presezi bieleta pe fuzeta ca sa se blocheze pivotul, apoi strangi sau desfaci piulita respectiva. Este bine sa-i cureti filetul cu o perie de sarma inainte de a-l desface.
|
--------------------
Dacia
Logan Kissfm
1.5 dCi 85 cp. 2008
- B-83-WUF Dacia Logan KissFM 1.5 dCi 85cp B-83-WUF
|
|
Kiraly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 921 Joined: 21 May 10 ![]() |
cate ture tre sa dau la cap de bara? 21si inca jumate?
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- BH 90 PUP sufli in jigler pui o sarma si gata!!!
|
|
besche |
![]()
|
![]() Besche Group: Members Posts: 227 Joined: 14 March 10 From: Constanta ![]() |
Cate ai desfacut,atatea strangi la loc. Nu la toate sunt aceleasi nr de filete
|
--------------------
Renault
Clio
2005 Authentique
- CT - 31-AIS Tunez tunuri
|
|
Kiraly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 921 Joined: 21 May 10 ![]() |
bine dar am schimbato pe
noua ...la cea veche am desfacut 21 si jumate This post has been edited by Kiraly: 4 Oct 2010, 11:45 |
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- BH 90 PUP sufli in jigler pui o sarma si gata!!!
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Teoretic tot acelasi numar de spire infiletezi la loc.Spun teoretic pentru ca la ce jafuri de piese se fabrica, s-ar putea sa ai surpriza ca distanta dintre centrul gaurii si capatul tijei filetate sa nu fie aceeasi.
Oricum, o verificare de unghiuri n-ar strica dupa. |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 20:38 |