topic sters k asa ii sa sculat cuiva !, buey nene nu e posibil asa ceva !
![]() ![]() ![]() |
topic sters k asa ii sa sculat cuiva !, buey nene nu e posibil asa ceva !
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, si la mine se intampla la fel.
Daca nu intru 3 zile pe forum ma trezesc la usa cu Alba-ca-zapada in genunchi si cu lacrimi in ochi implorandu-ma sa intru. Daca ma las greu e dispusa sa-mi faca si o felatie, doar-doar ma razgandesc. Iar cand e treaba grava apare la usa si Frumoasa. Daca nu ma las incep amenintarile ca-mi trimite Bestia sa ma motiveze... PS: personajele respective sunt cele de poveste, nu au nici o legatura cu userii de pe forum. Sa n-avem vorbe la proces! This post has been edited by klaus: 4 Oct 2010, 12:40 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(O_neil1987 @ 4 Oct 2010, 10:56) eu zic ca au prea multa rabdare...si rau fac.... nu se sta la discutii cu cineva care greseste si apoi face topic la ''probleme..etc''...vad ca mai nou asa se poarta... ai gresit..esti sanctionat...faci topic nejustificat pe urma...3 luni pauza... curatenia de toamna.. ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Una peste alta care e problema ta cand si ce mi se scoala mie?!
Ori respecti regulile, ori te cari! M-am saturat de toti neferictii care nu-s in stare sa citeasca 3 randuri, dar dup-aia sar cu scandalur ca nu-si mai gasesc threadul! klaus s-a abtinut, si n-a zis nesimtire, dar o s-o spun eu - E NESIMTIRE! 32 de posturi pentru ca nu esti tu in stare sa citesti si sa respecti 3 randuri de regulament! This post has been edited by R19/16v: 4 Oct 2010, 12:53 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(klaus @ 4 Oct 2010, 13:38) Daca nu intru 3 zile pe forum ma trezesc la usa cu Alba-ca-zapada in genunchi si cu lacrimi in ochi implorandu-ma sa intru. Daca ma las greu e dispusa sa-mi faca si o felatie, doar-doar ma razgandesc. Iar cand e treaba grava apare la usa si Frumoasa. Daca nu ma las incep amenintarile ca-mi trimite Bestia sa ma motiveze... Ai patit si tu asta?! ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu eram în parcare la Billa.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie in parcare la Billa mi-au blocat roata la caruta ca am lasat-o vreo 12 ore acolo.
Cred ca am parcat in afara zonei de actiune a Albei ca zapada si a Frumoasei. ![]() @Muttley: Omu' incurca forumurile de la care primeste mail. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
O_neil1987 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 December 09 ![]() |
puteti sa inchideti acest topic m-am lamurit! v-am dat subiect de barfa! sunteti ca niste tzatze care o sa barfeasca 3 luni de acum incolo de ce sa intamplat, ca sa trezit un idiot sa intrebe de ce draq ii sa sters postu!
Si nu aberez...daca nu intri o saptamana pe forum primesti mesaj de la dacia forum ... de si nu vad care e ideea de va stresati atata ! This post has been edited by O_neil1987: 4 Oct 2010, 13:36 |
--------------------
Dacia Logan
1.6 16v
2008 Prestige
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
dacia forum=forum dacia logan=loganclub?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(O_neil1987 @ 4 Oct 2010, 14:35) Vreau sa depun plangere. Cand am fost plecat doua saptamani in concediu, si nu am intrat deloc pe net, nu mi-a scris forumul ca ii este dor de mine. tot in regulament se specifica faptul ca nu sunt permise discriminarile, si am vaga impresie ca sunt discriminat. Pana cand sa se trimita mail-uri doar proprietarilor de Logan? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Acel mail se primeste pe logan club. Am primit si eu de acolo mail cum ca nu am mai intrat de x zile. De pe dacia club nu am primit niciodata mail, cu toate ca am lipsit si 6-7 zile.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Onil, d-aia-mi place mie daciaclub, si d-aia nu ma duc pe patrutuningi sau alte rahaturi. Ca daciaclub pune la zid p-astia ca tine. Daca tie nu-ti place, poti pleca pe forumurile "de oameni normali".
QUOTE(O_neil1987 @ 4 Oct 2010, 14:35) Dupa ce i-ati explicat tot nu poate. Intrebarea mea ar fi alta - de ce nu-l banati p-asta pentru incalcare VOITA a regulamentului? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.375 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce vreti si voi ... omul atata vinde peste tot .. de nici nu mai stie de unde primeste mail.... si mai zice ca a citit tot forumul .... sectiunea Bursa poate ... dar nici aia bine .... ca regulamentul tot nu-l stie ....
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 4 Oct 2010, 14:58) Onil, d-aia-mi place mie daciaclub, si d-aia nu ma duc pe patrutuningi sau alte rahaturi. Ca daciaclub pune la zid p-astia ca tine. Daca tie nu-ti place, poti pleca pe forumurile "de oameni normali". Dupa ce i-ati explicat tot nu poate. Intrebarea mea ar fi alta - de ce nu-l banati p-asta pentru incalcare VOITA a regulamentului? +1 . Nici eu nu pricep de ce nu este banat.. Din pacate apar tot mai multi semi-analfabeti pe forum. Si pe langa faptul ca aproape orice post al lor iti poate provoca grave leziuni pe retina mai sunt si plini de tupeu... De nesimtire nu mai vorbesc.. vine ca dotare standard. Dovada clara este topicul acesta... E-mail de tip "milogeala" am primit de la Logan Club... De la DaciaClub niciodata. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Este banat - 3 zile.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
R19/16v |
![]()
|
Ups, am uitat sa-i dau ban-ul
![]() |
--------------------
DS
5H
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
mai lasati-l umpic!!! e mai misto aici decat la cafenea
![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Multimea cere:
"BAN FOR LIFE!" "GO PLANET!" "LA REVEDERE! DRUM BUN!" |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Gata ... are vreo 3 ani la dispozitie sa invete sa scrie. Din pacate am inteles ca neuronii nu se regenereaza.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(O_neil1987 @ 4 Oct 2010, 10:22) ....genul acesta de oameni fac tara asta sa se duca de rapa ! Te-ai uitat in oglinda, este? Acu' serios: NU STII/NU VREI sa scrii corect? Cărelu'! Te-a luat cineva de pe strada si te-a pus sa-ti faci cont aici? Nu! Cand te duci la cineva acasa, daca acolo nu se fumeaza pai nu fumezi tati! Cand ti-ai facut cont aici, ai dat cu bifa peste tot? Ai dat! Ai citit peste tot? Ai citit o p..a! Este? Ca daca citeai vedeai ca nu este permis limbajul de tip IRC (printre altele). Concluzie: .... Intreaba-l pe Marty unde sa mergi si conformeaza-te! Pupici! This post has been edited by kum: 4 Oct 2010, 16:31 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Stai ca nu stii tot, i-a dat Liviu supliment. A scapat usor, a luat numa' o mie de zile
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Muttley |
![]()
|
3 ani?????
Nu mi-am pus problema, da' m-asteptam la vreo luna maxim totusi... Ori nu i-am citit eu atent postarile si a comis-o p-undeva grav? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 00:09 |