Rog ajutor, am problema la caseta de servodirectie si vreau sa
![]() ![]() ![]() |
Rog ajutor, am problema la caseta de servodirectie si vreau sa
adicorbos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
pana la urma ce sa inteleg, se potriveste sau nu?
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Vorbeste cu vladd... din cate vad, el are montata caseta de pe clio...
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2309781 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici nu sunt mai multe tipuri de casete de clio....
This post has been edited by einstein1984: 11 Oct 2010, 14:27 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Maskatu |
![]()
|
De clio nu or fi mai multe modele. Intrebarea era daca este aceeasi cu cea montata pe solenza, sau injinerii lu peste de la dacia au conceput una "noua" special pentru solenza (desi ma cam indoiesc). Avand in vedere ca au preluat motorul mot-a-mot, banuiesc ca au preluat si toate cele... bidonas servo, instalatie servo, cutie servo,etc. Doar ac-ul difera, ca era cam greu sa se potriveasca la fix tevile, tubulatura, radiatorul, gmv-ul, aeroterma, etc.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
adicorbos |
![]()
|
de la vladd am cumparat caseta, maine vad daca merge montata pe solenza
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Deci eu anul trecut cand mi-am montat caseta de pe clio a trebuit decat sa-i inlocuiesc suportii de aluminiu care ajuta la prinderea ei pe jug.Puteam si cu suportii de clio dar trebuia sa dau jugul jos sa fac in asa fel incat gaurile din jug sa fie una sub alta dar ma complicam prea rau si asa mi-am luat suportii de solenza.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
vitamina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 4 January 10 ![]() |
Salut!
Am si eu o intrebare care poate parea prosteasca dar imi doresc sa stiu:la caseta cu servo la impingator se mai pune vaselina sau daca il desfaci curge lichidul de la servo-directie? Multumesc! |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
nu curge nici un lichid , e chiar indicat sa i pui vaselina din cand in cand!!!numeri turele cand il desfaci , apoi strangi la loc un pic de tot mai mult.ca sa nu aibe joc.
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Sunt si eu de aceiasi parare cu Ovidiu.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
adicorbos |
![]()
|
am montat astazi caseta de la vladd, se potriveste perfect, mai putin suportii
acum sper sa nu curga numai bine |
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 13:25 |