Gigi il da afara pe Zenga, Il mai rabda pamantul pe dang-dang?
![]() ![]() ![]() |
Gigi il da afara pe Zenga, Il mai rabda pamantul pe dang-dang?
CosminM |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place ca mai sunt unii idealisti pe aici care raman surprinsi cand vad cum arata suporterii unei echipe. Pai voi ce credeati mai baieti, ca aia sunt toti baieti cu obraz, finuti si manierati, care vor dreptate si spectacol fotbalistic? Ce naiba ma, suporterii din galerie, la orice echipa, sunt niste ratati, niste infractori, niste idioti fanatici pusi tot timpul pe scandal si bataie pentru mirobolantul motiv ca altcineva tine cu o alta echipa. Oribil.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hmm, eu am fost pe aici pe la TM la citeva meciuri, da' galeria parca nu-i violenta! Nu i-am vazut sa faca scandal, sa-si huiduiasca propria echipa!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(ashu @ 20 May 2005, 09:56) Ce naiba ma, suporterii din galerie, la orice echipa, sunt niste ratati, niste infractori, niste idioti fanatici pusi tot timpul pe scandal si bataie pentru mirobolantul motiv ca altcineva tine cu o alta echipa. Oribil. Da ai spus bine suporterii din galerie.Este o mare diferenta intre ei si SUPORTERI(oameni cu bun simt si 7 ani de acasa)) care au un cu totul alt comportament. This post has been edited by CosminM: 20 May 2005, 10:12 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"Situația din Ghencea scapă de sub control din toate punctele de vedere. După declarațiile incendiare ale lui Gigi Becali, după ieșirea lui Mihai Stoica, după scandalul suporterilor de după meciul cu Național, un alt episod se consumă acolo unde se credea a fi oaza liniștii din campionatul românesc. Atmosfera din vestiarul roș-albaștrilor e una care dă fiori oricărui om normal. Sub protecția anonimatului, cîțiva fotbaliști ai Stelei le-au spus spectatorilor care îi înjurau că “patronul vine după fiecare meci la noi în vestiar și ne înjură, iar pe Baciu, după meciul de la Galați, l-a și scuipat. Nici măcar Zenga nu se mai poate impune”. Florentin Dumitru, unul dintre cei trei antrenori secunzi proclamați de patronul Stelei, a fost și cel mai pesimist dintre cei care au stat de vorbă cu fanii roș-albaștrilor. “Nu cred că mai cîștigăm campionatul. Nu mai avem forță să-l luăm”. Această declarație vine să sprijine supoziția care spune că în vestiarul Stelei domnește deznădejdea". Prosport
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Jucatorii n-ar trebui sa fie deznadajduiti. Sunt inca pe locul 1. Ar trebuie sa lupte pt. ei, nu bentru Jiji, nu pt. bani sau pentru turma aia de oameni care se cred suporteri. Multi uita ca e doar un sport si nu intotdeauna poti castiga.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
Cred ca-s off topic da' nu rezist. Eu i-as bate si pe MM si pe suporter si pe jiji. D'al d...u am scris cu litera mica. Eu zic ca MM i-a tras-o lu' analfabetu' ala in nume personal nu al echipei. Ca, pe undeva se suprapun caracterizarile, e si asta adevarat. Sa ma-njure unu' din tribuna pe mine si sa vezi atunci macel. Da' de unde daca esti suporter iti bagi si-ti scoti in mine iar eu baiat umil s-accept cu stoicism rauri de injurii. Nu-ti place nu mai vii, nu te mai uiti, da' nu ma-njuri iar eu ma fac ca nu te aud. Poate-s idealist - cer de unde nu e. Oricum, concepe o forma de protest care sa te recomande si sa ma determine la responsabilizare. Daca esti om, daca esti in piele de vita iti crap teasta, nu pumnul ala anemic a lu' MM. Oof, ce m-am incins.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Bolt ai perfecta dreptate. Acuma calm down! Easy boy, easy!
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
costi |
![]()
|
Nu mai este de mult doar un sport; daca afara e o industrie la noi e un IMM destul de prosper; si face bine si la imagine.
Pt ca o echipa sa fie mare e nevoie atit de jucatori si antrenori buni cit si de un management corespunzator la toate nivelele clubului. La Steaua sint putini fotbalisti de valoare (cam tot ce a fost mai bun a fost dat afara) antrenor nici atit (nici Zenga nu a fost un antrenor grozav, in ciuda rezultatelor din upa UEFA) iar despre management ce sa mai vorbim. Isi merita toti soarta si parca-mi pare bine sa nu ia campionatul. Pacat ca-l ia Dinamo. Acolo-i alta cloaca de mafioti si cind il vad pe Borcea ......... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bolt |
![]()
|
Ok, ok m-am mai linistit.
![]() Manca-l-ar boala d'analfabet, auzi tu la el - cel mai mediatizat om din Romania. Razboinicu' luminii, auzi tu la el, maca-si-ar coeliu de cretinoid. Aaa, nu, ca i-ar m-a luat... ![]() This post has been edited by bolt: 20 May 2005, 14:52 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
QUOTE(bolt @ 20 May 2005, 15:38) ... Da' stii ce nu-mi da pace ? Faptul c-asemenea lichele demne de Sing Sing apar atat de des la TV, iar sacalii din media abia asteapta sa-i dea pe sticla.... Perfect de acord tine! Parca de fiecare data cand ma uit la TV la stirile sportive si nu numai vad un "Jerry Springer Show" cotidian in care intotdeauna sunt aceiasi invitati.. ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
costi |
![]()
|
Haideti ca nu apare decit la OTV si la Nasu' (mai rar); se termina campionatul si pina la anticipate o sa-i duceti doru'.
Mai ales bolt ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Uite care e treaba: daca eu sunt presedinde de club sau presedintele Romaniei sau primul-ministru si ma injura unul intr-una, nu se cade sa ma duc la el s-ai trag una in mecla. Daca ai decenta si respect pt. propria persoana si functie nu faci asa ceva. E urat indiferent de motive si-ti strici imaginea. La persoanele publice imaginea conteaza f. mult. Mai bine trimiti jandarmii sau politisti langa el, cand injura pot sa-l salte, sa-i dea amenda, adica niste chesti civilizate, conform legilor.
Oricum dupa cate am auzit acel suporteri il injura pe Dica nu pe Stoica. Daca eu as fi sef de televiziune as introduce un embargou total la numele si imaginea lui MM Stoica. Nu are de ce sa mai fie vazut si auzit si mai mult, pomenit. This post has been edited by BAC: 20 May 2005, 15:16 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
bolt |
![]()
|
Asa e BAC, da' parca nu prea-s congruenti termenii astia : presedinte de club (si-nca cine - Stoica - asa ca intelect si caracter, nu ca altceva), presedinte de stat si prim ministru. Pai ce astia doi din urma stau in ambianta primului ? Acolo-si (pe stadion) permit, se urca unii pe altii. Ca daca la desfasurarea meciului (in tribuna oficiala) ar fi ceva de soi sigur c-as trimite jandarmii sa-l controleze de unghiute si batistuta da' acolo sunt cam sac si petic. Adica merge cu pumnu' ca altfel n-o faceau. Pe mine m-a deranjat tevatura facuta si asteptarile unora ca cica-i condamnabil. Pai da, e condamnabil da' uite ce cui ceri. Condamnabila e si mintea suporterului si cea a lui Stoica. Sunt chit baietii, ce mai la deal la vale. Pt. "ancal" Stoica banutu conteaza, nu altceva. Imaginea-i pt. politichisti da' tot pt. ca finalitatea-i banu, nu de alta. Imaginea e pt. oameni de onoare. Ti se pare ca aia indeplinesc o astfel de conditie ? Cat despre "persoana publica" pt. mine nu primesti acest calificativ doar pt. c-apari des pe sticla, ci daca esti om cultivat, civilizat, principial si contribui cu ceva bun in lumea asta. Adica ai ce apara, ce confirma. In nici un caz bun de ala "jiji-arian", "stoichian" etc.
This post has been edited by bolt: 20 May 2005, 16:18 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() Eram eliptic: una e ciorba echipelor (i.e. jucatori imbecili, cu o bruma de talent ridicata in slavi, vedete de o zi, geniali de o ora, tupeisti, increzuti si lenesi), si alta e ciorba proprietarilor si presedintilor de cluburi, care sunt toti o apa si un pamant - asta e ciorba facuta de-alde Becali, Copos, Stefan, Borcea, samd. ps. ![]() ![]() RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! ![]() nu mai mai uit la nici unpost tv romanesc doua luni. jur! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Exact asta vroiam sa zic si eu acuma
![]() ![]() Replica a la Becali, dupa ce il intreaba Tanase de ce tipa: "Pai ce ba, voi sunteti doi, eu sunt unul, trebuie sa tip ca sa ma aud!"!!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
deja nea gigi asta prea se crede tare!ce declaratii face el!poate ramane pe stadion doar cu echi pa si MM in curand!!!!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
costi |
![]()
|
show mare diseara pe Prima la Fanatik: Becali si Borcea moderati de F.Calinescu
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
BAC |
![]()
|
Si ce, o sa-mi creasca intelectul daca ma uit la asa ceva? Mai degraba se va accelera rata mortalitatii neuronilor!!
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
si a fost o lula..Becali si Calinescu moderati de ala...malacu ala..
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
S-a insurat Zenga si nu i-au trimis un buchet de flori !
Noroc cu aia citiva fani. Frumosul si bestia (atac) Attached thumbnail(s) 02_0002.jpg ( Size: 10.95k ) Number of downloads: 34 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
mai dureaza pana valorile vor fi apreciate in tara asta... profesori, ingineri...au niste salarii mizerabile, taranu Gigi e mare barosan...asta e...trebuie sa ne impacam cu ideea ca pe toata durata comunismului au fost apreciati toti analfabetii...de la militianu de rand pana la generali si presedinte.
PRESA E VINOVATA, unii ca Becali, Netoiu, Dinel, etc....n-au ce sa caute in ziare si la tv...ei sunt patroni, n-au ce sa spuna. Nu Becali antreneaza, nu Becali joaca, exista oameni in masura sa dea interviuri pentru ce se intampla la echipe. Evident, patronii astia fiind niste mahalagii, presei ii convine, creste ratingul. Ironia face ca acesti mascarici sunt copiati. |
--------------------
-
-
-
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
Virusul Pipera
Cristian Geambașu (gazet sp) Steliștii au lipsit de la cununia lui Zenga. Un gest oribil și un act de slugărnicie față de patron Zenga a spus "Da", steliștii au spus "Nu". Da-ul lui era pentru Raluca, nu-ul lor exprimat prin absență în bloc era pentru a-i cînta în strun(g)ă patronului. Încă o dată, bunele maniere au suferit o usturătoare înfrîngere în fața mitocăniei, capitol la care roș-albaștrii conduc detașat în clasament, urmînd a cîștiga titlul fără probleme. Indiferent de rezultatele ultimelor două etape. Cununia lui Zenga cu fosta domnișoară Rebedea n-a fost doar încă un eveniment monden în oceanul de sindrofii dîmbovițene. Ea, rochie Jean Paul Gaultier, 4000 de euro, el, costum Richmond, 2500 de euro. Inelele, alte 2000. Totuși, căsătoria italianului cu o româncă însemna printre accesorii de firmă și o formă de atașament față de țara unde el și-a găsit de lucru într-o perioadă cînd patria-mamă îl repudiase. Fusese tratat ca un galoș spart într-o mare cizmă. Ca să nu se lase mai prejos, foștii elevi, colaboratori, șefi și nepoți de șefi l-au tratat cu indiferență. Putem spune de asemenea că au făcut-o de oaie. Absența steliștilor de la cununia fostului antrenor a fost un gest oribil, însă perfect normal după canoanele eticii tip stînă instaurate acolo. Aflăm că rapidiștii suferă de ciudatul virus Chlamydia, care afectează transaminazele. Desocializarea și abrutizarea sînt simptomele în contrapartidă propuse din Ghencea. Virusul Pipera. Transaminazele rămîn intacte, în schimb obrazul se îngroașă, devenind imun la noțiuni precum politețea, gentilețea, altruismul, recunoștința, bunacuviință. Paradoxal, pacientul se simte excelent în pielea lui, avînd certitudinea că planetele gravitează în jurul său. Zenga va supraviețui ingratitudinii cu damf de telemea legionară, mai ales că, spre deosebire de secțiile Wu Shu și Phu Thu Wă'n Cap, suporterii nu l-au uitat. Pentru fotbalul românesc, este interesantă viitoarea destinație a lui Walter. Și nu ne gîndim la călătoria de nuntă. Pînă la o ofertă tentantă de afară, ni se pare mai palpabilă propunerea Timișoarei. Olăroiu știe că are ce discuta în materie de fotbal cu Walter, italianul are la rîndu-i nevoie de un punct de stabilitate. Nu întîmplător, mîna prietenească întinsă lui Zenga vine de la Timișoara, un spațiu necucerit încă de violența agresivă travestită în arhanghelul dreptății. S-a spus că fotbalul românesc nu își poate permite să-l piardă pe Zenga. Ba poate, dar e păcat. Mofturos și neliniar, el a adus în campionatul nostru alt aer. Este aerul pe care l-am fi respirat și noi dacă părăseam Dacia o dată cu legiunile romane și nu rămîneam să facem blaturi prin peșterile Carpaților. |
-------------------- |
|
CosminM |
![]()
|
Cat de curand pe ecrane "Intoarcerea lui ... ZENGA".
![]() Gigi Becali: „Părerea mea este că Zenga va fi iar antrenorul Stelei” În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi la sediul FC Steaua de la hotelul Marriott, patronul echipei, Gigi Becali a declarat: „Este posibil ca Zenga să fie noul antrenor. Nu este sută la sută, dar părerea mea este că el va fi antrenorul Stelei. L-am sunat noaptea trecută, la orele 2.00-3.00, după ce Hagi a refuzat, dar nu l-am găsit. Am vorbit cu Pedrazzini și l-am întrebat ce părere are, iar el mi-a zis: «Steaua este în inima lui și nu cred că o să refuze».Cu asta se face și dreptate, și o reparație morală. Este normal ca el să asigure continuitatea în Liga Campionilor, deoarece este și munca lui. Șocul schimbării s-a dovedit benefic pentru că am luat campionatul, dar acum să vină să-și continue munca. Probabil că Zenga o să spună că vine la București să discute cu mine, dar eu zic că va veni la București pentru a prelua echipa”. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
cata incredere o mai fi avand si Zenga? nu i-o fi ajuns pana acum atata Becali?
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 01:05 |