Gigi il da afara pe Zenga, Il mai rabda pamantul pe dang-dang?
![]() ![]() ![]() |
Gigi il da afara pe Zenga, Il mai rabda pamantul pe dang-dang?
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
O fi Steaua in inima lui, dar nu cred ca se mai intoarce..
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
Zenga i-a facut-o lui Jiji. Cred ca s-a cam terminat si subiectul asta...Oricum ramane in discutie JIJI cu a lui oaste.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Jiji il are oricum la indemana pe scouterul Titi Dumitriu care a si recunoscut ca nu s-ar da inapoi de la a antrena Steaua si pe mai departe, nu are nimic impotriva ca patronul sa-i dicteze echipa, probabil nu are nici pretentii financiare exagerate - ce mai, antrenorul ideal pentru Becali. Ii mai are prin apropiere si pe MM si pe Argaseala pe post de "curieri" care sa transmita dispozitile catre antrenor si gata stafful tehnic. Ce nevoie mai are el de Zenga sau de Hagi?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:23 |