Targ Vitan, Detalii
![]() ![]() ![]() |
Targ Vitan, Detalii
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Closti poti pune in amandoua
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
wtf is closti??...clotze??
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
să
This post has been edited by iulian'71: 7 Oct 2010, 15:51 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Duminica ma duc in Vitan ,ma duc sa arunc o privire ,chiar daca nu iau nimic incai sa zic si eu ca am vazut faimosul targ sau cine stie poate poate ......daca iau masina de pe net am cateva conditii majore:
-sa fie proprietar -daca e cum zice el (km reali ,IMPECABILA etc)si accepta orice test ,vine cu ea la mine in oras mergem la reprezentanta dam testul ,trece testul( adica e cum a zis el si cum vreau eu ) pleaca cu trenul acasa ,minte sau nu e masina in regula vine degeaba si se intoarce cu masina acasa ......Oamenii seriosi si siguri pe masina fac drumul ,daca nu sunt siguri pe masina nu fac drumul sau daca sunt samsari .....fac asta pentru ca am un prieten care acum 3 saptamani si-a luat un golf5 si dupa aceeasi metoda a nimerit una buna ....prima masina care a venit era manarita ,avea in bord vreo 75 000km ,pe tester la reprezentanta vreo 300 000 ,a doua a cumparat-o tocmai de la Piatra Neamt a venit omul ,deci s-ar parea ca merge ....trebuie sa gasesc ceva bun in cateva saptamani ,azi au venit banii in cont deci oficial am dat startul .La logan as ajunge in ultimul moment daca chiar nu gasesc nimic OK ....urati-mi bafta ! si desigur daca auziti de o masina buna postati This post has been edited by vallyyy: 7 Oct 2010, 19:45 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu au nici o obligatie sa vina le tine si sa se intoarca cu trenul, tu de duci la ei.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
de obicei cel ce cumpara merge la vanzator, dar daca el (valy) gaseste pe cineva dispus sa se deplaseze la cumparator, de ce nu?
This post has been edited by 2xGI: 7 Oct 2010, 19:56 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca e asa ma apuc sa chem lumea sa vina prin Pitesti, ca le cumpar eu masinile. Cum sa vina ma de la mama dracu' pentru un strain? Pe incredere oarba? Nu cred.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 7 Oct 2010, 20:43) -sa fie proprietar -daca e cum zice el (km reali ,IMPECABILA etc)si accepta orice test ,vine cu ea la mine in oras mergem la reprezentanta dam testul ,trece testul( adica e cum a zis el si cum vreau eu ) pleaca cu trenul acasa , bre pe sistemul asta iti dau eu un Ford Fiesta, 4 ani si 23000km la bord....te costa 5500 euro.... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
e criza...e posibil sa vina ala pana la tine sa faca testul...dar poate ii platesti tu drumul sau benzina de 'drum inapoi'. Oricum Vitan e faimos si pentru samsarii din el
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 7 Oct 2010, 12:58) QUOTE(iulian'71 @ 7 Oct 2010, 15:57) http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2647750 ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
"Ce haioase-s glumele mele, ia sa rid un pic!!!"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
legat de targ ..gasesc si eu un set de capace de clio pe 14''?
pana la ce ora ii gasesc pe aia in targ? |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Te duci duminica, vin tot felul de insi cu tot felul de chestii. Cam intre 8-14, plus/minus ceva.
Ce au capacele de Clio special? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sunt de Clio, nu-i de ajuns?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
M-as duce si eu sa caut capace de Eutherpe.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Ma, mai degraba cauti la Cotroceni, ca doar e neam cu Zeus
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Acolo-s mai mult otrepe...
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
corbex |
![]()
|
Si ce daca? dupa capacele de placaj, urmeaza cele de cirpa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
sa fie pe 14'' nu conteaza ca sunt de clio sau altceva
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 7 Oct 2010, 20:43) Duminica ma duc in Vitan ,ma duc sa arunc o privire ,chiar daca nu iau nimic incai sa zic si eu ca am vazut faimosul targ sau cine stie poate poate ......daca iau masina de pe net am cateva conditii majore: -sa fie proprietar -daca e cum zice el (km reali ,IMPECABILA etc)si accepta orice test ,vine cu ea la mine in oras mergem la reprezentanta dam testul ,trece testul( adica e cum a zis el si cum vreau eu ) pleaca cu trenul acasa ,minte sau nu e masina in regula vine degeaba si se intoarce cu masina acasa ......Oamenii seriosi si siguri pe masina fac drumul ,daca nu sunt siguri pe masina nu fac drumul sau daca sunt samsari .....fac asta pentru ca am un prieten care acum 3 saptamani si-a luat un golf5 si dupa aceeasi metoda a nimerit una buna ....prima masina care a venit era manarita ,avea in bord vreo 75 000km ,pe tester la reprezentanta vreo 300 000 ,a doua a cumparat-o tocmai de la Piatra Neamt a venit omul ,deci s-ar parea ca merge ....trebuie sa gasesc ceva bun in cateva saptamani ,azi au venit banii in cont deci oficial am dat startul .La logan as ajunge in ultimul moment daca chiar nu gasesc nimic OK ....urati-mi bafta ! si desigur daca auziti de o masina buna postati In primul rand nu-ti recomand targul Vitan. Majoritatea (ca sa nu zic toti ca o mai scapa si cate un "om de bine") sunt samsari, iar masinile pe care la vand ei numai de incredere nu sunt. In al doilea rand, dupa cum ti s-a mai spus, n-o sa vina nimeni la tine "pe moca". Nu de alta, dar n-are nici o garantie ca esti serios si cumperi masina. Eventual ii platesti in avans combustibilul dus intors si dupa aia i-l scazi din pretul de achizitie. Oricum ideea de a-l trimite cu trenul inapoi numai ok nu e. Tu daca ai vinde o masina si ai lua pe ea 8000 Euro spre exemplu, te-ai incumeta sa pleci cu trenul inapoi cu o asemenea suma asupra ta ? This post has been edited by clr: 8 Oct 2010, 12:19 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Eu m-as duce pana la Pitesti sa vada Valy masina, desi pun pariu ca e genul carcotas. As lua banii, i-as pune in cont la prima banca, si gata, pastrez 100 ron de drum si pa paaaa.
Te duci in targ, vezi cu cine stai de vorba, ii ceri CI sa vezi si tu ca el e proprietarul, ti se pare suspect ii zici pa, la revedere. Duminica asta va fi frig deci ai sanse sa vina mai putini clienti iar vanzatorii sa fie dispusi sa dea mai ieftin. Ce atata tura-vura?!!! This post has been edited by dizzy: 8 Oct 2010, 13:28 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
S-a rezolvat, se poate inchide.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Daca vrea sa o vanda vine ....mergem la sigur DOAR DACA E CUM ZICE EL .....eu il intreb direct la telefon detalii despre masina ,lovita ,defecte etc ,daca el baga mana in foc ca nu are si ii zic clar daca gasesc defecte nu o iau ,ramane la latitudinea lui ce sa faca .....stiu doua cazuri clare , unu a venit din Dambovita si ala din Piatra Neamt ,daca esti sigur pe masina vii .....am gasit una
http://autovit.ro/opel-astra-C15555863.html M-ar tenta sa fac eu drumul pana la Craiova si sa o duc acolo pe tester |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 14:07 |