dacia supernova vs alte masini
![]() ![]() ![]() |
dacia supernova vs alte masini
pulbur |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|||
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Am pus "" de rigoare,daca aveai chef de caterinca de ce ai mai intrebat?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Din partea mea poate sa faca ce vrea cu banii,doar sunt ai lui...ai parintilor nu asta este important,important este sa nu isi cumpere o coaja de masina in care sa mai bage inca atatia bani,cum ar fi......
<span class='edit'>8 Oct 2010, 10:36:</span> L.e:Dupa cum am mai zis,se pare ca aici pe forum circula un fel de ...nici nu stiu cum sa ii zic,un fel de "virus" care se i`a foarte rapid,cum ca masina proprie(si aici nu ma refe la amea) este mult mai buna,mai intretinuta,mai frumoasa,bineinteles ca merge mult mai repede decat oricare alta,nepunanduse la socoteala consuml mult mai mic...Deci cum zic...ai n`ai mingea dai la poarta This post has been edited by B_i_t_z_a: 8 Oct 2010, 10:37 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Bitza pe mine m-a amuzat faptul ca tu mai crezi inca ca o SN buna mai valoreaza MINIM 2500 ( euroi sper).
Sa dai 2500 de euro pe vremurile astea pe o masina care nu are nici macar servo directie, probabil ploua si in ea, taba e infecta si as mai continua... mi se pare o mare prostie. Daca te referi la mine iti spun ca am nova si stiu ce vorbesc. 90% caroseria SN seamana cu a Novei, ca s-a montat un motor si o cutie destul de ok, da, e adevarat. E adevarat si faptul ca s-au mai rezolvat din bubele pe care le avea Nova ( ma refer la caroserie ), dar au mai ramas destule si grave. This post has been edited by Neagu Ionut: 8 Oct 2010, 10:46 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
D`aia zic ca am specificat sa fie in stare perfecta,nu stiu ce intelegi tu aici prin stare perfecta(sa merge manelele) sau ce stiu eu ce.Daca vrei iti spun cu liniuta la fiecare!Ca la gradi
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Ce dracu ma perfecta, ca aia nu a iesit perfecta nici din fabrica.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cu 2500 cumperi solenza clima. Hai sa nu exageram cu super nova la 2500 de euro... Poate sa fie si clima, si cu km putini, si din 2003 si cu revizii la zi si tot nu face 2500 de euro. Cand era noua a fost 5500.... ce naibii!
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
nu cred ca exista supernova care sa mai valoreze 2500 poate sa aiba 20km parcursi si sa fie tinuta in conditi incat sa nu rugineasca deloc si nu face 2500euro sa fim seriosi, valoarea reala a unei supernova este intre 1000 si 1500 euro exceptie fac climele sau una care sa nu aiba gram de rugina sa fie tinuta in garaj si sa nu fi fost vopsita pt ca la ce tabla are sn daca ai mai pus si autogenu sau alt tip de sudura pe ia plus vopsire oricum in 2 ani iese rugina afara, si astea maxim 1800 nu au cum sa treaca adica nu as da mai mult de atata dupa ce in 4 ani de sn si forum daciaclub i stiu toate fitele, si cate probleme poate sa aiba.
si ca sa fiu ontopic am votat si eu supernova pt ca la buget maxim 1500 e gasesti una cat de cat buna. This post has been edited by quick: 8 Oct 2010, 10:56 |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
[Oameni buni,cum naiba sa dai pe o masina care se contorsioneaza in curbe,interiorul e din cele mai proaste materiale vazute vreodata de om...si ca sa pun capacul,PLOUA IN EA !! si mai si rugineste de ii sar amortizoarele dupa cativa ani. Cum naiba sa dai 1500 de un asemenea jeg ?
Dupa cati ani sar amortizoarele? Sa stiu si eu sa ma pregatesc ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
Maskatu |
![]()
|
La a ta nu sar ca-i din 2003 si are tabla mai buna.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Da si mosul ala a mai tinut-o si in garaj pfff apropo mai are una alba la vreo 63 mii km tot rapsodie parca stare perfecta nelovita intretinuta tinuta numai la garaj (pt ca are 2 garaje) doar ca tine un pic la bani poate intereseaza pe cineva.
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Eu daca ar fi sa o vand,desi nu o sa fac asta in urmatorii 2,3 ani sincer sa fiu cam atat m`as astepta sa primesc,Decat sa imi vand masina cu 1800 de euro....
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
caphonne |
![]()
|
Nu o vinzi o bagi la garaj o intreti si pe la 40-45 de ani iesi cu ea la parada ca masina de epoca cum sunt cate unii acum cu Dacii 1300 de salivezi langa ele.
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
G I M |
![]()
|
Trebuie sa te obisnuiesti cu gandu, asta este situatia. Dar cum ai zis si tu mai bine o pastrezi
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Pffuuuu,nu ar fi o idee rea!Dar in ultimul an nu prea a mai stat in garaj,din pacate
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
pulbur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
QUOTE(caphonne @ 8 Oct 2010, 10:53) [Oameni buni,cum naiba sa dai pe o masina care se contorsioneaza in curbe,interiorul e din cele mai proaste materiale vazute vreodata de om...si ca sa pun capacul,PLOUA IN EA !! si mai si rugineste de ii sar amortizoarele dupa cativa ani. Cum naiba sa dai 1500 de un asemenea jeg ? Dupa cati ani sar amortizoarele? Sa stiu si eu sa ma pregatesc ![]() La prima ploaie ! |
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|
caphonne |
![]()
|
Asta este piata am vazut Logan ala chel la 33 mii km in stare foarte buna la 3000-3500 de euro pana mea asta este.
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(caphonne @ 8 Oct 2010, 12:03) Nu o vinzi o bagi la garaj o intreti si pe la 40-45 de ani iesi cu ea la parada ca masina de epoca cum sunt cate unii acum cu Dacii 1300 de salivezi langa ele. Anul 2035 Iote maica prima dacie cu aer conditionat! Pe vremea aia nu oricine isi permitea asa masina. Echiparea full avea jante de aliaj, eleron, tetiere, 4 difuzoare, lumina in portbagaj, 2 plafoniere si bricheta! Ehh... vremuri bune maica! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Decat logan chel,mai bine abonament la Rabt sau cum ii zice in Bucuresti
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ratb...
![]() This post has been edited by Maskatu: 8 Oct 2010, 11:16 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Ratb
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Daca vrei putere, iti recomand un tractor.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Da,da ...sa nu imi zici ca iti place mai mult decat o supernova?Lasa ca mai rugineste si loganul asa cate umpic....ca sa nu uiti ca e Dacia!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
Maskatu |
![]()
|
Deci nu ai mai mers cu logan... cased closed! Iti dai cu parerea despre ceva ce ai vazut doar din exterior. Loganul este o masina mult mai capabila decat super nova. Nu ploua in el, nu se rupe cadrul motor, nu pica caseta de directie si axul dupa 60.000 km, nu bate si nu se muleaza caroseria la fiecare dambulet, nu rugineste la oale, nu ii sar oalele prin portbagaj... mai continui sau este suficient? Plus de asta un logan de generatie noua are multe lucruri esentiale, cum ar fi abs, airbag-uri, mai multe stele la euro ncap, si alte dotari de bun simt din fabrica... geamuri electrice, servo, aer conditionat care chiar functioneaza,etc.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
E totusi bine ca incerci sa ma convingi ca nu am condus un logan....
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
caphonne |
![]()
|
Bitza esti fantastic au taximetristi Logane chele in Bucuresti gramezi le-au alergat de le-a venit rau si nu au mai nimic.Varumiu a fost cu el pana in Italia a taiat tara in lung si in lat il are pe ala din primele loturi nu a avut mai nimic la el pana mea daca si Loganul o masina cat de cat accesibila nu este ok atunci care?
Ce nu imi place mie la el este ca amandoua conduse (1.4 si 1.6 16 v) au fugit de cur cand le-am fortat in curbe. ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(B_i_t_z_a @ 8 Oct 2010, 09:54) este supraevaluat, in mare parte datorita taxei de poluare, daca n'ar fi taxa o SUpernova s-ar vinde cu 500 de euro, ai idee ce masini iei dincolo intr-o mie de euro?! si toate sunt peste Supernova din toate punctele de vedere. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Bineinteles ca merge ca doar d`asta se vrea masina,nu inteleg abordarea asta....am fost si pana in Maciu Piciu cu loganul si nu are nimic,normal ca ai fost ca doar d`aia e masina sa de duca si sa te si aduca,cel mai important e cum ai calatorit pana acolo,te rog frumos sa ma crezi pe cuvant cand iti spun sa la drum lung e mult mai comfortabila supernova decat loganul chel ,cel despre care vorbim...nu cu abs airbag`uri geamuri electrice si Ac si toata minunile
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
Maskatu |
![]()
|
Toate cazanele si cosciugele pe care le arunca europenii ar veni in romania... asta s-ar intampla daca nu ar fi taxa.
In ce sens este mai confortabila o super nova clima fata de un logan chel? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Maskatu: 8 Oct 2010, 11:37 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 01:59 |