Stiri pe scurt, -auto-
![]() ![]() ![]() |
Stiri pe scurt, -auto-
Highwayman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) NYIAS_2015_Sitzprobe_Chevorlet_Malibu_1200x800_3d4643215f08ee40.jpg ( Size: 236.11k ) Number of downloads: 748 |
||
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la fluense e diferit?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.753 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Da-le in colo de balamale. Este mochetat cu material tare, protejat cu plastic in partea de jos, butoane de rabatare din portbagaj. Mai nasolae sunt difuzoarele care taie din inaltimea portbagajului. Si sunt cu magnet ieftin si mare, cand puteau sa treaca la neodymium.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
butonul ala de rabatere e obligatoriu in state la limuzine.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
ala-i altu', fosforescent, care deschide portbagajul. Ala sigur e obligatoriu la ei, pentru motivul mentionat mai sus.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Apropo de angajamente, chiar și de 1 aprilie…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
QUOTE(m3st_tce @ 2 Apr 2015, 12:11) Pai daca noi europenii suntem nevertebrate si nu protestam, asa ne trebuie! + ca un stat care se respecta, ii obliga sa ramana pe piata. Nu voiau, interzicea si restul marcilor GM pe respectiva piata. De ce credeti ca n-au avut curaj sa se retraga din tari ca Rusia, Ucraina, etc.? Tocmai pentru ca acolo aia nu stiu multe si dau cu ei de pamant daca nu se comporta cum trebuie cu clientii! Cum vine asta, te bagi pe o piata, ii faci pe oameni sa-si cumpere niste masini, si cand nu-ti mai place tie te retragi? Asta e bataie de joc maxima! Si motivul pentru care EU n-o sa-mi mai iau urmatoarea masina de la GM, desi sunt masini foarte bune, chiar cele mai bune din lume, dupa parerea mea, dar trebuie sa-i pedepsesc cumva! Pacat, mare pacat ca in prezent la conducerea GM sunt niste CRETINI care au putut decide asa ceva. Chevrolet-ul lanseaza exact in perioada asta masini superbe, una si una: volt 2016 cruze 2016 aveo 2016 Sa se tavaleasca in chinuri! ![]() |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Cum adica sa-i oblige statul sa ramana pe piata? Cine plateste pierderile? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Nu exista nici o pierdere.
Reprezentantele erau comune cu cele Opel. Nu existau nici un fel de costuri in plus - aceiasi mecanici, aceiasi reprezentanti vanzari, acelasi spatiu showroom. This post has been edited by balanel: 6 Apr 2015, 21:53 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci aia care decid strategia la GM/Opel sunt cu totii niste prosti, au scos Chevrolet de pe piata din Europa ca sa piarda bani
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Niste prosti!
![]() Fanele, tu nu stii ca ce zice balanel e litera de lege? Iti dai seama dupa hidoseniile alea de carute de-i plac ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
pe langa ultimele realizari reno de tip fluense, flatitude chiar sunt frumoase.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
balanel |
![]()
|
QUOTE(St @ 7 Apr 2015, 11:18) Deci aia care decid strategia la GM/Opel sunt cu totii niste prosti, au scos Chevrolet de pe piata din Europa ca sa piarda bani ![]() E putin mai complicat de atat. Au sperat ca vor avea in felul asta o pierdere pe termen scurt dar un castig pe termen lung. Marca Opel era in pericol de faliment datorita faptului ca Chevrolet se vindea foarte bine. Ei aveau 2 posibilitati: sa faca marca Opel competitiva, si cu un target de clienti diferita fata de Chevrolet, sa zicem clienti mai pretentiosi. Asta era calea corecta si mai dificila. Au ales insa calea mai usoara la prima vedere, dar gresita pe termen lung dupa parerea mea: scotand Chevroletul de pe piata, au sperat ca fostii clienti Chevrolet se vor indrepta spre Opel. Care astfel isi va reveni in vanzari. Eu cred ca nu se va intampla asa, si marca Opel, ca sa supravietuiasca, va trebui sa faca masini competitive. Timpul va spune daca am avut sau nu dreptate. Insa la ce gama au acum, si la ce vad ca scot, sincer nu ii vad bine pe cei de la Opel. De exemplu, noua Corsa, este absolut groaznica la design, zici ca au facut-o la misto'. Ca tehnica este foarte buna, avand aceeasi platforma cu Aveo. Insa daca e respingatoare ca design, nu o va cumpara nimeni. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
|
St |
![]()
|
QUOTE Going forward, we will continue to market Holden-brand vehicles in Australia, and we will focus on Opel and Vauxhall in Europe. As hard as it is to pull back, acting now will free up resources that we can invest in other parts of the business where the risk-reward equation is better. QUOTE During the year, we delivered a record 9.7 million vehicles around the world and more than $155 billion in revenue. We saw record sales in China, the world’s largest market; higher retail share in the United States; and Opel/Vauxhall’s first market share increase in Europe in 14 years. Sursa: http://www.gm.com/annualreport/downloads/2...nual_Report.pdf Raportul pentru 2014 o sa apara la finalul lunii aprilie. Eu nu am reusit sa gasesc rezultate financiare pentru fiecare marca in parte, cum stii ca Opel e in pericol de faliment si Chevrolet merge foarte bine in Europa? Sursa pentru Chevrolet care se vinde foarte bine? Eu am gasit asta: http://www.best-selling-cars.com/europe/20...-manufacturers/ . Nu prea reiese de aici ca chevrolet se vinde foarte bine, 885,372 opel/vauxhall in 2014 si 38,560 chevrolet. Daca zici ca asta e biased pentru ca deja decisesera sa retraga chevrolet, poti sa te uiti la 2013: 824,787 opel/vauxhall si 143,274 Chevrolet. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
balanel |
![]()
|
Din pacate pentru mine e prea tarziu ca sa mai pot crede rapoartele "oficiale". Vorba lui Mircea Badea: deja am trecut de clasa a 3-a.
Daca ai fi mers cu cativa ani in urma intr-o reprezentanta Opel/ Chevrolet ai fi vazut cu ochii tai la care din cele 2 marci era plin de clienti si la care era pustiu. O discutie cu consultantii de vanzari te-ar fi lamurit pe deplin. Degeaba cauti raportul pe 2014. De la inceputul acelui an, Chevrolet-ul a fost retras de pe piata. 99.9% din reprezentantele din Europa au renuntat la aceasta marca, desi retragerea oficiala e de-abia la sfarsitul anului in curs, probabil datorita faptului ca au primit vreo compensatie financiara consistenta. Ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este faptul ca eu nu pot acum sa cumpar un Chevrolet nou de la reprezentanta, nici macar la comanda, cu avans de 10% din costul masinii. Asta in situatia in care cei de la Opel importa modelul Mokka exact de la acea fabrica din Coreea unde se fabrica si modelele Chevrolet. Deci nu ar fi mare efort pentru ei, dar, ce sa-i faci asa sunt oamenii. Ma intreb daca as avea bani multi, ceea ce nu am, dar daca as avea, si i-as spune consilierului de vanzari ca daca imi aduce un Aveo nou i-as da un bonus personal de 5000 de euro, daca s-ar razgandi sau nu. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE In urma initierii procedurii de executare a sumei de aproximativ 95 milioane lei datorata de Astra catre CNADNR, cu titlu de garantie, conform deciziei Curtii de Apel Bucuresti in dosarul Romstrade, administratorul special al Astra, KPMG Advisory, a inaintat catre executorul judecatoresc o propunere de esalonare la plata a sumei, care ar permite societatii sa-si continue activitatea si sa plateasca daunele, au anuntat joi oficialii KPMG. Administratorul special al Astra asteapta acum ca executorul judecatoresc sa revina cu un raspuns in urma consultarii cu reprezentantii CNADNR. Astra Asigurari se afla pe locul trei in piata asigurarilor din Romania, dupa Allianz-Tiriac si Omniasig VIG, cu venituri de 777,2 milioane lei in 2014. http://economie.hotnews.ro/stiri-pensii_pr...activitatea.htm Bine ca nu mai am asigurarea la ei... |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.229 Joined: 13 October 06 ![]() |
Hai ca deja o dam in diverse. Opel si Chevrolet erau complementare pe piata europeana, chevy fiind cam ca skoda pentru vw, o masina mai ieftina, care ofera mai multa masina la mai putini bani.
Era de asteptat ca odata cu plecarea chevrolet, opel sa nu poata capitaliza decat o parte a vanzarilor. Ar fi interesant sa vedem unde au migrat clientii chevrolet. Eu as miza pe hyundai / kia, dar in lipsa unor date clare, raman cu curiozitatea. Nici eu nu am inteles de ce au renuntat americanii, dar probabil ca si-au facut socotelile si nu le-a placut ce-a iesit. PS: M-am saturat sa vad pe strazi numai Ford, Opel, Reno, VW&Co. Alte masini chiar nu mai exista ? |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte curios sa te plangi de asta din postura de apropitar a doua masini facute de unu' din cele 4 branduri.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Au spus clar de ce au renuntat. Vanzarile nu erau extraordinare, si trebuiau sa se concentreze pe salvarea Opel. Pana la urma, in Europa, Chevrolet nu inseamna nimic, si nici n-a insemnat vreodata, in schimb Opel are o traditie si era, la un moment dat, in topul vanzarilor.
A fost o aberatie totala sa incerci sa vii cu coreencele alea rebranduite drept masini americane, incercand sa aduni vanzari si cheltuind resurse, in timp ce marca ta principala din Europa folosea motoare vechi de 20 de ani, platforme tehnice depasite, un design prafuit si practic nu avea cum sa lupte contra VW si Renault, basca a mai fost si cresterea puternica a coreenilor pe fondul crizei. Chevrolet tocmai rolul asta trebuia sa il aiba, sa concureze cu Kia/Hyundai, dar n-au reusit sa faca niste masini nici macar la nivelul ala de calitate...asa ca nu cred ca e de regretat ca au disparut. Opel in schimb pare sa isi revina, lanseaza motoare noi, vin cu tehnologii mai apropiate de zilele noastre, au inceput sa aiba un limbaj de design coerent...daca reusesc sa faca si mai usoare masinile, au perspective bune de revenire. Se vede alocarea de resurse, asta e clar. |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
balanel |
![]()
|
QUOTE(mircea_aq @ 9 Apr 2015, 13:15) Hai ca deja o dam in diverse. Opel si Chevrolet erau complementare pe piata europeana, chevy fiind cam ca skoda pentru vw, o masina mai ieftina, care ofera mai multa masina la mai putini bani. Era de asteptat ca odata cu plecarea chevrolet, opel sa nu poata capitaliza decat o parte a vanzarilor. Ar fi interesant sa vedem unde au migrat clientii chevrolet. Eu as miza pe hyundai / kia, dar in lipsa unor date clare, raman cu curiozitatea. ![]() Parca Kia se incadreaza in acelasi target de clienti, tinand cont si de stilul de design. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Synyster @ 9 Apr 2015, 12:29) Chevrolet tocmai rolul asta trebuia sa il aiba, sa concureze cu Kia/Hyundai, dar n-au reusit sa faca niste masini nici macar la nivelul ala de calitate... Kia/Hyundai a depasit calitativ si prestatii/pret Renault. Chevrolet avea alta concurenta. Gen Fiat ...This post has been edited by IRONICK: 9 Apr 2015, 13:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Nu stiu ce sa zic cu depasitul Renault. Eu inca n-am condus masina coreeana care sa se conduca cum trebuie. Recunosc, pentru mine asta e criteriul numarul unu in alegerea unei masini, dar coreenii nu mi se pare ca au ajuns la nivelul europenilor, din punctul asta de vedere. Macar la Renault e o chestie clara, sunt masini orientate spre confort, nu dinamism, si asta le iese destul de bine. In schimb, Hyundai si Kia reusesc sa fie si slabe dinamic, si nici foarte confortabile. Cel putin actuala Ceed e exact genul asta de masina. Mai departe, dpdv tehnologic, nu stiu...posibil sa fie chiar atat de grozave, dar eu unul nu sunt convins ca sunt peste Reno in momentul asta. Bine, nici in urma n-as putea spune ca mai sunt, ca acum 10 ani. Fiat nu mai are nevoie de concurenta, aia au reusit sa se puna singuri in cap, pana acum cel putin
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
St |
![]()
|
QUOTE(balanel @ 9 Apr 2015, 10:25) Din pacate pentru mine e prea tarziu ca sa mai pot crede rapoartele "oficiale". Vorba lui Mircea Badea: deja am trecut de clasa a 3-a. Daca ai fi mers cu cativa ani in urma intr-o reprezentanta Opel/ Chevrolet ai fi vazut cu ochii tai la care din cele 2 marci era plin de clienti si la care era pustiu. O discutie cu consultantii de vanzari te-ar fi lamurit pe deplin. Ok, inteleg argumentul tau. Dar de vanzarile din 2013 in Europa ce parere ai? Ceea ce spui tu nu prea se potriveste cu cifrele oficiale privind vanzarile. Sau si acolo GM minte? (desi cred ca sursa privind numarul de masini vandute/inmatriculate nici macar nu este GM) Inca ceva, apropo de rapoartele anuale, GM este o companie listata la bursa din US, nu vrei sa stii ce amenzi aplica SEC (un fel de ASF in US) pentru informatii care se dovedesc a fi inselatoare sau false. Asta ca nu prea vad cum GM si-ar permite sa minta in rapoartele oficiale. This post has been edited by St: 9 Apr 2015, 20:17 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
balanel |
![]()
|
Atunci poate s-au vandut bine doar in Europa de Est si slab in cea de Vest.
Am o cunostinta in Slovenia care la fel mi-a confirmat ca si la ei s-a vandut foarte bine. Chiar si asa, nu sunt de acord cu retragerea lor, din 2 motive: 1. Nu trebuiau sa bage toate tarile din Europa in aceeasi oala ci sa le judece aparte; 2. Consider ca trebuia aplicat principiul "mai multe undite in apa, mai multe sanse de a prinde un peste". Acest al 2-lea rationament a fost si este aplicat de cei de la grupul VAG, care mentin foarte multe marci, cu baza tehnica comuna. Desi multi i-au criticat la inceput, spunand ca marcile vor concura intre ele, iata ca au succes in acest mod. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
|
b76bgaarh |
![]()
|
cand e vorba de gm primesc subventie de la stat, nu amenda.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Synyster @ 9 Apr 2015, 13:04) Nu stiu ce sa zic cu depasitul Renault. [...] Macar la Renault e o chestie clara, sunt masini orientate spre confort, nu dinamism, si asta le iese destul de bine. In schimb, Hyundai si Kia reusesc sa fie si slabe dinamic, si nici foarte confortabile. Nu stiu ce sa zic, le-am condus toata gama si sunt OK. Daca tu prin confort intelegi doar suspensie moale si ai condus doar i30/i40, atunci nu are loc comparatia din pct. tau de vedere. Nu ca io mi-as lua Hyundai vreodata, dar nu preferentele personale le discutam. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE Guvernul francez schimba macazul si va acorda o subventie de pana la 10.000 de euro celor care renunta la o masina diesel in favoarea uneia electrice. O subventie de pana la 10.000 de euro vor primi detinatorii de masini diesel vechi din Franta daca isi schimba masina cu un model electric. Guvernul francez a anuntat in decembrie ca intentioneaza sa reduca numarul de masini diesel printr-o schimbare a modului de taxare, dar si prin oferirea de stimulente pentru achizitionarea unui automobil electric. http://www.auto-bild.ro/stiri/subventie-re...esel-51695.html |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(balanel @ 7 Apr 2015, 13:39) Insa la ce gama au acum, si la ce vad ca scot, sincer nu ii vad bine pe cei de la Opel. De exemplu, noua Corsa, este absolut groaznica la design, zici ca au facut-o la misto'. Ca tehnica este foarte buna, avand aceeasi platforma cu Aveo. Insa daca e respingatoare ca design, nu o va cumpara nimeni. Nu știu, n-aș fi atît de sigur. Mașini precum Smart, Fiat Multipla și Megane 2 hatchback s-au vîndut foarte bine, deci estetica pare să nu prea stea în calea cumpărătorilor. ![]() QUOTE(balanel @ 9 Apr 2015, 10:25) Ma intreb daca as avea bani multi, ceea ce nu am, dar daca as avea, si i-as spune consilierului de vanzari ca daca imi aduce un Aveo nou i-as da un bonus personal de 5000 de euro, daca s-ar razgandi sau nu. Nu cred. Interdicția de a mai importa oficial modele Chevrolet nu-i aparține lui. N-ar putea să comande mașina de capul lui. Iar dacă totuși ar încerca s-o facă, și-ar risca locul de muncă. Nu cred că s-ar băga nimeni pentru cinci mii de euri. ![]() Și-apoi, dacă ai avea bani mulți te-ai uita la mașini adevărate, nu la coreene mediocre rebrănduite. ![]() QUOTE(mircea_aq @ 9 Apr 2015, 13:15) Ba cum să nu: Mercedes și BMW. Sînt destule. Plus coreenele, sînt pline străzile de ele. ![]() Iar dacă vrei ceva mai exotic, pe gustul lui Clarkson, vezi în Mamaia. ![]() This post has been edited by VladSoare: 10 Apr 2015, 11:37 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
STIRI PE SCURT!!!
FARA COMENTARII!! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 01:16 |