DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ploua ...o alta problema

Alex4u
post 9 Oct 2010, 15:54
Post #1

Ultima scursura' umana

Group: Members
From: Scursureștii de Campie

Incep prin a cere scuze daca mai exista un topic asemanator..eu nu am gasit...prin sherch wacko.gif problema este urmatoarea ...pe langa faptul ca avand aeroterma exterioara si nu baga caldura si inghet "maxim am spus" in masina...si geamurile aburesc atata de rau ...ca trebuie sa stau cu prosopul in mana..ma gandesc acum cand vine iarna...cu rascleta..ca ingheata aburul...tot gaseam apa in partea stanga si dreapta la picioare...am schimbat chederele de la usi si gaseam din ce in ce mai multa...astazi pentru ca ploua am fost si am demontat grila dintre bord si parbriz..si am observat ca imi curge apa pe langa chederu de la parbriz in 2-3 locuri dry.gif acum intervine problema...vreau sa ma sfatuiti cum dau parbrizul jos..si cum schimb chederul..vreau sa pun unu modelul mai lat...astept numai bine icon_mrgreen.gif

--------------------
EX:DACIA BERLINA TX 1987
Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ghitza
post 9 Oct 2010, 16:14
Post #2

Membru autentic

From: ARAD

pai il dai jos invers decat cum il pui ,ori cu metoda cu ata(sau cablu) sau cu surubelnita dar sa iua grija dar daca zici ca schimbi chederu nui stres sa il ocrotesti,cu o surubelnita mai lata daca ai din interior dai buza inspre afara incet sa nu il crapi

--------------------
Dacia/BMW 316i an 99 1310 li 2003 Berlina - Ar-07-GIB/BG
+
CT 06 LVN
post 9 Oct 2010, 16:31
Post #3

Membru incepator

Si metoda cu ata cum e? Ca am intampinat probleme la masina prietenului meu, o berlina din 99 si ii este cam frica sa il dea jos, din cauza ca nu stie sa il puna. Poti fi mai explicit ghita?
Multumesc mult

--------------------
Dacia SuperNova 2001
Life's a race, so drive it!
+
ghitza
post 9 Oct 2010, 16:55
Post #4

Membru autentic

pai cu ata cum il pui?.deci ,vrei sa il dai jos da?bagi ata dupa (buza) ce da peste caroserie ce se vede in interior incepi de sus sa bagi si sa iti ramana jos varfurile de la ata sau unde iti pica tie bine si mai un amic impinge in timp de tu tragi de ata dar nu de amandoua capetele odata.Adica iei un capat de unde il lasi tu si tragi de ea ,ea fiind dupa buza o cracaneaza de caroserie si amicul tau impinge pe cum tragi tu si asa incet l-ai jos si nici riscul de a se sparge nu e ca si in cazul cu surubelnite sau alte instrumente.sper sa fi inteles daca nu iti mai zic,bafta

--------------------
+
Alex4u
post 9 Oct 2010, 18:41
Post #5

Ultima scursura' umana

From: Scursureștii de Campie

oricum vreau sa schimb si parbrizul ca il am foarte foarte zgariat ..cand este vorba de soare sau de lumini noaptea nu vad nimic.in mare am inteles ghita ms frumos dar faza cu sfoara nu am inteles-o din 2 motive..eu am cheder de 1300 dala cu inima pe mijloc:-? nu trebuie scos ce e pe mijloc?? deci din interiorul masinii eu bag sfoara pe lungul geamului..dar nu merge cracanat si cu mana?? decat cu sfoara?? cand il pun trebuie lipit??

--------------------
EX:DACIA BERLINA TX 1987
Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
daniel93
post 10 Oct 2010, 21:24
Post #6

Membru cu serie mare

From: Vatra Dornei

eu am aceeasi problema.. si am cheder mult mai lat decat cel din fabrica, in stare foarte buna (a fost pus nou pe masina) si tot imi ajunge apa, prin colturile de sus.. nu ma chinui sa-l dau jos, iau un tub de silicon si un prieten, eu ridic chederul usor (merge si cu mana) si el trece si "impusca" cu silicon sanitar...sper ca o sa mearga...

--------------------
Dacia 1300/1310 TLX 1976/1988
Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI
Logan 1.4 mpi

Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare
+
ghitza
post 11 Oct 2010, 19:37
Post #7

Membru autentic

Alex4u:merge si cu mana eu am zis metoda mai usoara ,faci cum iti pica tie mai bine,iar cand il pui nu trebuie lipit nimic decat daca vrei tu sa bagi silicon dar doar daca vrei

--------------------
+
livacana
post 14 Oct 2010, 19:38
Post #8

Membru incepator

am avut si eu aceiasi problema si am bagat un varf de cutit inclinat,intre cheder si geam dar cu atentie sa nu dai gaura in jos spe habitaclu si apa o sa se scurga afara,nu mai ai probleme ever.daca nu ai inteles o sa incerc sa fiu la explicit

--------------------
dacia 1310 break 1993
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 13:35
Forum Renault