Custom Paint, Astept pareri
![]() ![]() ![]() |
Custom Paint, Astept pareri
Pasare23 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 February 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
- IF23PAS
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Rugina are aceeasi culoare, indiferent cum o vopsesti.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
De ce esti sarcastic d-le Catalin?
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
vitamina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 4 January 10 ![]() |
Am mai vazut autoturisme cu capota,pavilionul si portbagajul de alta culoare decat restul masinii.Cred ca este necesar sa fie trecut in talon ca masina este din doua culori,de ex.alb + negru.Altfel ai probleme cu politia,daca te opreste RAR-ul sau ARR-ul nu mai stiu care se ocupa cu asta.Si inclusiv la ITP.Colegul de servici are un papuc de culoare rosie si suprastructura alba si o are trecut in talon rosu +alb.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(tataiedaciotul @ 2 Feb 2011, 08:36) asa face el tot timpul...se leaga de toti de parca el ar fi buricul pamintului... Pasare23...sa nu depasesti 40% din caroserie...cel mai bine dute la taximetristi si intreabai pe ei cit la % te lasa sa o vopsesti in alta culoare... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mai e o varianta: decat sa vopsesti alte elemente in negru, mai bine o mai lovesti odata in zonele albe...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Pasare23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 February 11 ![]() |
Catalin , in primul rand nu are ce rugina sa fie pentru ca am schimbat capota , dublura de sub bara , bara , far . Am schimbat tot ( piese din magazin ) in afara de aripa care era lovita foarte putin asa ca te rog abtine-te de la comentarii rautacioase . Pe mine ma intereseaza daca e legal . Am intrebat aici la politie la mine si mi-a spus ca nu e nici o problema
![]() va multumesc ! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
- IF23PAS
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Mie-mi place cum o spoiala data pe 3 table a ajuns sa se numeasca "custom paint".
![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
211CFL |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 147 Joined: 21 November 10 From: bucuresti ![]() |
decat sa o faci zebra mai bine o singura culoare.daca tot vrei sa ai masina curcubeu las-o doar cu capota neagra,nu mai vopsi si alte parti...o sa iasa un kitsch
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
- B-211-CFL sofer din nou :)
Vand roata sandero |
|
A539 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 22 April 09 ![]() |
uite eu am capota si plafonul negru lucios...imi place asa cum e ..nu a trebuit trecut in talon uite poze...
bine acum nu mai am semnalele de langa faruri negre...unu din ele sa desfacut colantul si...l-am dat jos si pe celalalt... Attached thumbnail(s) P1190110.JPG ( Size: 2.36mb ) Number of downloads: 653 P1190113.JPG ( Size: 2.33mb ) Number of downloads: 731 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-97-LFG
|
|
wheelman2011 |
![]()
|
traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 11 From: Bucuresti ![]() |
parerea mea sincera e ca nu prea o sa arate bine cu masca, capota, plafon si haion negre indiferent ca e negru lucios sau mat, cel mult poate sa ii faci plafonul negru si masca, iar daca te gandesti ca nu mai vopsesti capota si o lasi asa cu grundul ala pe ea sa sti ca nu prea e bine si va ruginii 100%.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 CLIMA 1.4 MPI Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
A539: Inca mai ai Matadoarele????
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
A539 |
![]()
|
dap
![]() eu am avut capota si negru mat dar e foarte stresant si daca pica un picut de apa pe ea ramane patata!e foarte foarte pretentios negrul mat. mentionez ca negru mat a fost colantata si acum este vopsita. This post has been edited by A539: 7 Feb 2011, 22:16 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-97-LFG
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Inteleg doar capota neagra, dar de e si plafonul? Daca mai faceai si hayonul mai era cum era dar asa pare neterminata. Si cu galbenul ei din fabrica sare in ochi rau de tot.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
X@by |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 8 June 08 From: Tg Mures ![]() |
Omul daca vrea sa se pise pe banii lui, se pisa pe banii lui. Comentarile de genul asta nu ar trebui sa aiba loc!
|
--------------------
DACIA
LOGAN/SOLENZA
2008,Preference 1.5DCI 90CP/2003,Clima 1.4MPI GOD IS MY CO-PILOT!
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(A539 @ 7 Feb 2011, 16:51) uite eu am capota si plafonul negru lucios...imi place asa cum e ..nu a trebuit trecut in talon uite poze... bine acum nu mai am semnalele de langa faruri negre...unu din ele sa desfacut colantul si...l-am dat jos si pe celalalt... masina arata foarte frumos...in primul rind trebuie sa iti placa tie si dupa noua...parerea mea este ca la culoarea asta galbena si la negrul ala de pe capota si pavilion punei frate si un set de jante c-am in genul alor mele...ii schimba fata la masina si arata si ea mai bestiala...stiu ca nu sint bani ca este criza dar romanul face bani din orice daca isi doreste un lucru...SUCCES |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
A539 |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 8 Feb 2011, 09:30) Nu te supara ca-ti spun... dar de banii care i-ai dat pe vopsit / colantat iti luai dracu 2 caucioace mai de doamne ajuta ![]() imi pare rau de tine dar daca ai descarca poza ai vedea ca acele cauciucuri sunt 90% carne anvelopele au 7000 km ...asa ca daca te-ai luat dupa faptul ca sunt aceiasi firma cu originalele te-ai inselat si lasa-ma sa iti spun ca prin faptul ca tu nu esti in stare sa iti aranjezi masina dai in altii care mai baga banuti in masina lor decat sa spui o prostie mai bine MARS!!!(mai de doamne ajuta omu crede ca are ferrari si ii trebuiesc cauciucuri de 3 milioane bucata ....io nu inteleg pe el ce il freaca daca eu sunt multumit de aceasta marca si continui sa cumpar aceasta marca)\ Si am pus aici o descriere a anvelopelor care nu sunt de doamne ajuta : "Anvelope ieftine cu indice mare de viteza, fabricate in Slovacia sub licenta Continental,canelurile circumferentiale au rolul de a elimina apa de sub pata de contact si de a impiedica acvaplanarea.Cauciucuri cu un grad ridicat de confort, stabilitate si rezistenta la franari bruste, de asemanea au fost imbunatatite confortul acustic si rezistenta scazuta la rulaj." Desteptaciunea ta ai auzit de CONTINENTAL ??? L.E : nu imi vine sa cred cum sunt unii de prosti cred ca daca am cumparat aceiasi firma de anvelope cu care a venit masina sunt alea de la inceput...vai!!! daia e basescu presedinte. On topic : nu fac si portbagajul pentru ca masina e terminata brusc are portbagajul in unghi drept si ar parea hidoasa! This post has been edited by A539: 9 Feb 2011, 00:34 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-97-LFG
|
|
Iulikk |
![]()
|
QUOTE(A539 @ 9 Feb 2011, 00:25) Desteptaciunea ta ai auzit de CONTINENTAL ??? L.E : nu imi vine sa cred cum sunt unii de prosti cred ca daca am cumparat aceiasi firma de anvelope cu care a venit masina sunt alea de la inceput...vai!!! daia e basescu presedinte. Si Dacia 1300 a fost sub licenta Renault 12 si ce a iesit din ele (din Dacii), au fost niste masini bune, nu? "Desteptaciunea ta, ai auzit de RENAULT?" PS: eu nu te-am jignit cu nimic.... nici pe privat nici public. PS2: te-am bagat la ignore, nu am ce discuta cu oameni ca tine ![]() Ce sa aranjez la o masina pe care oricum in 2 ani de acum incolo o manaca rugina (cu sau fara autocolant pe ea)? Prefer sa am grija sa bag ulei bun, anvelope de calitate, frane, lumini, directie. Parerea mea. Punct ![]() ![]() <span class='edit'>9 Feb 2011, 07:43:</span> Adaugare de dimineata: Custom paint inseamna ceva unicat, custom... ceva ce nu are nimeni, pe cand niste autocolant pe capota si plafon vezi pe toate strazile, la toti baietasii cu "ciuningu'-n" cap ![]() This post has been edited by Iulikk: 9 Feb 2011, 07:43 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ce s-au mai incins spiritele pe aici. Avand in vedere ca amandoi ati cam dat-o in flame-uri puteti sa va considerati chit, si nu primeste nici unul "warn". Data viitoare incercati sa va exprimati ideile mai diplomatic, fara sa "atacati persoana".
bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:13 |