Evaluari masini, pareri
![]() ![]() ![]() |
Evaluari masini, pareri
Anto |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Despre evaluari...pai cu banii de pe matizu' ala cu 4700 iti iei cielo! Sa o stapaneasca sanatos!
Nu pot decat sa zic ca la 100 mil cat am dat pe dsn-ul meu, ma pot considera norocos...Cand am fost in targ sa imi pun alea 2 cauciuce, am fost abordat de 2 samasari, care imi ofereau 3500 si 3700 euroi...of course ca nu am dat-o...dar ca idee sa stiti cam cat face o dsn clima... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Propunere: am putea face topicul asta "sticky"? Pentru ca este un subiect care este destul de cerut. In plus din calculele mele mai sunt cel putin alte 2 topicuri pe aceiasi tema (1 l-am facut chiar eu
![]() Si facem un mini regulament: se raspunde doar ontopic cu specificarea postului (numarului pe care il are postul, ex: #34) pentru care se da raspunsul la evaluare. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
- B-65-xxx
exLeon, exDSN BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot suntem la evaluari. Dacie Berlina 2003 35000km, alarma, inchidere, casetofon, 4 boxe, masina merge destul de bine, am nimerit un lot bun.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:15 |