filtru benzina unica folosinta, help
![]() ![]() ![]() |
filtru benzina unica folosinta, help
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Daca nu vrea sa iasa aerul, inseamna ca vrea sa stea acolo. Nu are nimic.
Normal ca il pui inainte, ca doar nu vrei sa iti infunzi pompa Dupa 200KM mizerie? Mai schimba unu, si daca e tot asa, curata rezervorul Bai....ce probleme aveti unii. Auzi....aer la filtru |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu aerul era problema..ci mizeria..deci concluzia e ca e rezervorul de vina..trebuie spalat..mersi
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DodoBird |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 572 Joined: 15 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sandman @ 24 May 2005, 08:01) Exista mai multe tipuri de filtre de benzina care functie de fabricant (respectiv tehnologie), desi arata la fel, unele se umplu imediat altele stau asa cum sta al tau de un deget.E foate bine el asa functioneaza ! Mie imi par astea de un deget" cele mai bune ! parca "filtron" sau asa ceva esra marca. Dar rezervorul totusi ar trebui curatat asa cum zice driverx. |
--------------------
Dacia
Berlina 1300 cmc
2005 Alba
- B-54-WEG
|
|
argon |
![]()
|
oare dc schimb filtrul din 200 in 200 de km nu se curata singur? ca nu ma atrage idea de a-l demonta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(sandman @ 24 May 2005, 09:15) oare dc schimb filtrul din 200 in 200 de km nu se curata singur? ca nu ma atrage idea de a-l demonta ![]() Ba da. Teoretic. Un filtru parca e 30 mii lei. Vei schimba probabil zeci catre 100 sa faci un rezervor mai curat (nu curat). Do the math. si mai ia in calcul si cat timp va trebui sa stai cu filtrele de rezerva in buzunare. Ti-a venit cheful? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu va recomand filtre de benzina produse de firme cunoscute(romcarbon,mann...)se schimba de obicei cam la 20.000km dar daca masina este veche si rezervorul nu a fost curatit si are depuneri cam 10.000 km !pai eu recomand sa montaTI UN FILTRU decantor in amonte de pompa de benzina si un filtru micronic in aval!asa am eu de cand a fost dacia noua si nu am avut nici o pb cu alimentarea cu benzina!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
eu folosesc filtru de oltcit,de unica folosinta....
e mai mare si costa vreo 50k.... il schimb cam rar..... e cu hartie de aia....nu imi vine in minte |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am un filtru decantor inainte de pompa si unul de unica folosiinta inainte de carb. Si curat carbul o data la 5000 km mai mult de moft.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:08 |