Propuneri, pentru un forum mai bun
![]() ![]() ![]() |
Propuneri, pentru un forum mai bun
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
S-a mai discutat, foloseste functia search
|
--------------------
M
M
1
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu te ia lumea in serios decit cind il citezi pe Marty. Epigonule !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
propuns schimbarea numelui forumului
alcoolclub ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Imi place chestionarul !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Adunatura de betivi.`Rea-ti ai dracu` vreti sa beti fara mine.Io pen`ca sunt mai hodorog tre` sa am prioritate la butoi ca nu mai am mult timp sa beau. Voi astia tineri mai in in spate ca aveti timp.
![]() Cooorbeeex. Tu tot o amani cu butelca aia ca speri ca unu` din noi doi da coltzul si scapi de datorie. ![]() This post has been edited by bion: 8 Oct 2010, 16:15 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Datoriile nu se mostenesc de copii?
![]() This post has been edited by bmwh548: 8 Oct 2010, 16:35 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ba da dar la corbex nu e cazul. De cand e fan base a fost repudiat de familie.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
si traieste într-o solentsa galbena
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am facut exact ce am zis ca n-o sa fac.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
My car is my castle, so, my castle is my home.
(Wow, ce-am putut sa produc!) |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bion |
![]()
|
@ markos As` vara se retrasese ca partizanii, in munti acu cred ca a coborat dupa provizii( visache)
This post has been edited by bion: 8 Oct 2010, 18:41 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Merced |
![]()
|
Topicu' asta n-are succesul celui cu Sfatul Batranilor.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
Pai ceva ce e perfect nu se mai poate imbunatati.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
Partizanii au fript tot ce-au prins si-au coborit toti pe la casile lor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
aici se manaca paine cu sare,dincolo era ospat cu miel si mititei
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bion @ 8 Oct 2010, 18:44) download.jpg ( Size: 30.03k ) Number of downloads: 223 ![]() QUOTE(Merced @ 8 Oct 2010, 18:46) Da-mi voie sa-ti reimprospatez memoria nikita.jpg This post has been edited by Marty: 8 Oct 2010, 18:58 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 8 Oct 2010, 00:52) 5. Folosirea unor expresii de jargon numai într-o forma civilizata. Exemplu: "deplaseaza-te catre excremente" (asa e bine adica) sau se poate folosi acest simbol care expune totu pe fata Attached thumbnail(s) qr1.png ( Size: 285bytes ) Number of downloads: 223 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
Ma nene, nu te-ai saturat sa-ti tot iei ban? Se zice "Ai mictionat in elevator"!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Si abia ce ne-a expus codul de buna conduita forumoasa! This post has been edited by corbex: 8 Oct 2010, 18:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Recunosc, am mictionat si in elevator, asta acum muulti ani. A fost tare caci se intampla la mezanin, pe acel perete, iar cand am apucat sa cobor, la doua-trei secunde a ajuns si el jos si probabil ca a picurat in capui urmatorului pasager.
Cu Nikita am pus poza, eu alta nu mai stiu, nu recunosc orice martism la comanda, asa... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 12:09 |