M-am scos, din foame
![]() ![]() ![]() |
M-am scos, din foame
catarrrr |
![]()
|
||
![]() RC Group: Members Posts: 73 Joined: 29 July 10 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2002 comfort
- BR 03 MAW Drumurile noastre sunt de ra*at!!!!!Si masinile cam la fel!!!!!!!!!
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ba ejti nebun...........................grec......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
garlic_dog |
![]() ![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
m-am scos si io. am primit SMS:
QUOTE Nokia celebrate 40yrs. Your Mobile Number has won 600,000 pounds in the Nokia Awards. claimcode: EMAJN. To claim your prize send email to nokia.claims49@live.com sper sa se rezolve cu premiul ala repede! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Super voilucra 2 ore pe zi de trei ori pe saptamana si voi primi 4.500 EURO lunar + 5% comision...
Hello. We require representatives in Ireland/UK for customer service/administrative job. No special knowledge in computer/it required! No relocation from Ireland/UK required, you will operate from your current location. EU citizens are also welcome to apply. Job schedule is mostly in the morning or in the afternoon, 2-3 hours a day. Active Data Solutions LLC operates in USA and develops web-products (databases, c++ applications, mysql) for customers from Ireland/UK. Our clients have to pay with bank payments due to the contracts. We do not have representative office in Ireland/UK. So, we cannot accept payments by bank transfer inside the country. Job duties are: to receive invoice payments from our Ireland/UK customers, 3 times a week, process it and resend to our main office. You are paid 5 percent commission from each payment + 4500 EURO base salary a month + all travel fees, bank charges and taxes. You can use your own bank account for this job, or open new one. It doesn't matter for us and is for your convenience. We don't ask any secure details and never ask any money to start job, we are serious company and the job is 100 percent legal. You are paid commission instantly 3 times a week and based salary at the end of every month. No relocation required, you can do the job in your area. Please, confirm if you accept the job, I will send you further details and application form. Send confirmation in format: I, “name”, accept this job, “date”. Thanks Monica Carrol Absolute Investments LTD 20021 Inkster Road Livonia, MI 48152-2412 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Uita ca si io am iesit din saracie:
QUOTE Buna ziua, Numele meu este Stefan Marian si sunt din Romania. Partenerul meu in aceasta afacere este Steve Smith, Directorul Executiv si Fondatorul Prelaunch Malaysia situata in Marea Britanie. Ma bucur ca esti pregatit sa ocupi o pozitie de TOP cu MSG (deoarece ai fost printre primii care ai raspuns invitatiei de aderare la Prelunch Malaysia), astfel te vei afla inaintea primului val de persoane care se vor inscrie. Dar pentru asta trebuie sa ne grabim ca pierdem "trenul" (eu a trebuit sa dau raspuns in 24 ore ca sa nu-mi pierd pozitia in top). Sunt sigur ca stii ca in aceasta industrie, a fi in TOP inseamna sa te afli acolo unde se fac BANII ADEVARATI. Iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi. Daca ai vreo problema trimite-mi un e-mail sau suna-ma. 1. Cumpara licenta Exlusive Worldwide Genie, ![]() http://www.globalhorizonsmsg.com/mercur . Da click pe UK Opportunity . Treci prin site pana la pagina 15 (ultima pagina) . Apasa pe butonul STEP 1 Completeaza toate spatiile din formular si vei primi un e-mail de la MSG care iti va comunica un numar exclusiv de ID IMPORTANT, te rog sa-mi trimiti un e-mail cu acest numar cat de curind posibil, avem nevoie de acest numar. 2. Urmatorul pas este sa instalezi aplicatia GRATUITA Genie in computerul tau ca sa ii vezi puterea, pentru aceasta: . Apasa pe butonul STEP 2 3. La sfirsit primesti versiunea GRATUITA a acestui site. Acest site va fi personalizat pentru tine si va fi o unealta foarte puternica pentru a te ajuta sa-ti construiesti afacerea in toata lumea. . Apasa pe butonul STEP 3 4. Apoi du-te in back office-ul din My Shopping Genie, logheaza-te si fa doua lucruri: a. In partea stinga sint 9 butoane mai mici. Apasa pe MANAGE MONTHLY SUBSCRIPTION si activeaza-ti abonamentul lunar ( pe care nu-l platesti decat din a doua luna ) b. Apoi apasa pe butonul MAINTENANCE si cand se deschide du-te la ACTIVATE YOUR GENIE si seteaza-l. Si asta e tot... acum ai totul aranjat si putem incepe sa lucram impreuna ca sa construim o afacere Globala. Daca ai vreo nelamurire sau vreo problema... suna-ma, scrie-mi un e-mail, apeleaza-ma pe Skype. Sunt aici ca sa te sprijin 100% Indata ce imi trimiti numarul tau exclusiv Genie ID pot sa-ti trimit primele e-mail-uri de training. Bine-ai venit la bord! Toate cele bune Stefan Marian Mobile: +40371065062 Skype ID: marian.stefan56 e-mail: prelunchmalaysia@rocketmail.com IATA MESAJUL PRIMIT DE LA FONDATOR: ...blablablabla... ![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 22 Feb 2011, 15:12 |
--------------------
...
...
...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si nu mai intri sa ne
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ageana |
![]() ![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
'mi-as buldozeru' in casa aluia care a scris porcaria asta.
Vreo 15 secunde nu am respirat, deja ma vedeam din nou prin Battery Park. S-au dat de gol ciumpalaii cu biletul gratis (nu se da asa ceva), si cu faptul ca mi-au scris pe adresa de yahoo, pe care nu prea o folosesc in probleme oficiale. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Aia ti-o sarit in ochi, dar usafis . org < usafis_com @ post . com > nu?
Ca sa nu mai pomenim adresa de post . com . |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Probabil biletul ala e smecheria, urmau sa-ti ceara taxe de aeroport
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ageana |
![]()
|
Astept cu interes sa vad ce va contine urmatorul mail.
![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La ala n-o sa respiri 30 de secunde samd pana te fac baietii
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
biletul......bineinteles
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ageana, dar n-ai vazut ca semneaza echipa de "Costumer service"?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci ageana nu vine la Voineasa...
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ageana |
![]()
|
Mai entelegentilor, am vazut si eu ca nu se pupa unele lucruri (adresa de mail, semnatura, biletul, etc etc). Dar cateva secunde m-au facut.
Mai ales ca imi verificasem statusul pe site-ul oficial acum cateva luni si aparea ca "not selected for further processing". |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
corbex |
![]()
|
Deci astia stiu ca te-ai cerut in state.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
costeniuc |
![]()
|
![]() handi-man Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ageana @ 22 Feb 2011, 12:51) 'mi-as buldozeru' in casa aluia care a scris porcaria asta. Vreo 15 secunde nu am respirat, deja ma vedeam din nou prin Battery Park. S-au dat de gol ciumpalaii cu biletul gratis (nu se da asa ceva), si cu faptul ca mi-au scris pe adresa de yahoo, pe care nu prea o folosesc in probleme oficiale. cam asta urma... ![]() This post has been edited by costeniuc: 24 Feb 2011, 09:47 |
--------------------
DACIA
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- B xx XXX Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
@kum
Treaba cu exif-ul pozelor e Ok,in schimb aia cu IP-urile e apa de ploaie daca foloseste un ip dinamic! ![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti a avertizat joi, din nou, cu privire la escrocheriile legate de Loteria Vizelor, dupa ce Sectia Consulara a misiunii diplomatice a fost informata ca multi cetateni romani si din alte parti ale lumii au primit e-mailuri nesolicitate de la diverse adrese care ii instiinteaza ca au fost inclusi in program si vor deveni rezidenti pe teritoriul american, dar cu conditia sa plateasca o taxa de procesare. Potrivit Ambasadei SUA, intre aceste adrese se afla unele care includ usa.com (gov.usa.states@usa.com; states.gov.usa@usa.com; us.a.states@usa.com; us.state@usa.com; dv.states.gov@usa.com; states.us.gov@usa.com) ori post.com (usafis.com@post.com; usafis.orgn@post.com). "E-mailurile ii informeaza pe destinatari ca, in urma unei selectii aleatorii, au fost inregistrati in programul Loteria Vizelor si vor primi un permis de rezident permanent sau alte beneficii dupa achitarea unor sume de bani. Li se cere apoi sa plateasca o taxa de procesare cuprinsa intre 400 si 800 de dolari prin Western Union pe numele unui individ despre care se pretinde ca lucreaza la Ambasada SUA din Londra, la adresa Grosvenor Square, nr. 24. Acest anunt, precum si alte variante asemanatoare sunt escrocherii", sustine misiunea diplomatica americana. "Sunteti victima unei escrocherii si daca ati primit un e-mail prin care sunteti anuntati ca cererea dumneavoastra de participare la programul Loteria Vizelor a fost acceptata si, pentru continuarea procesarii, vi se solicita sa trimiteti bani prin Western Union unei anumite persoane de la Ambasada SUA", precizeaza ambasada. Misiunea diplomatica reaminteste ca "Guvernul SUA nu va solicita sa ii trimiteti bani sau sa trimiteti bani vreunei ambasade a SUA prin posta sau prin alte servicii precum Western Union! Nicio alta organizatie sau companie privata nu este autorizata de catre Departamentul de Stat sa-i instiinteze pe cei care se inscriu in programul Loteria Vizelor ca au fost selectati sau sa ii informeze care sunt urmatorii pasi ce trebuie facuti in demersul de obtinere a vizei". http://www.hotnews.ro/stiri-esential-83344...ria-vizelor.htm |
--------------------
...
...
...
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
macar asta nu mai abureste cu nimic, cere de-a dreptul adresa si numarul de telefon:
QUOTE Flag this message Reply me soon Thursday, February 24, 2011 6:51 PM From: "tanderson005@virgilio.it" <tanderson005@virgilio.it> Add sender to Contacts To: undisclosed-recipients My name is MR. TONY ANDERSON, a staff in the Scotland Ministry Here in England. I have a business Deal to share with you please signal your interest with your phone # and contact for more information. Regards, Tony H. Anderson |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
nu stiu daca postez unde trebuie.. dar...
am primit un telefon de la niste baieti (dupa voce/vorba erau de etnie colorata) si ma puneau sa merg la o banca sa transfer niste bani intr-un cont si castig 3000 de euro de la Antena1 (nu cred ca era Badea...) M-au sunat de pe nr. 0767422729... cand i-am luat la intrebari, au inchis... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
corbex |
![]()
|
Te-a vazut mai familist.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(skija @ 7 Mar 2011, 23:22) Asta-i maruntis... Nici n-a inceput bine saptamana si am castigat loteria internetului ($500.000.000), Deja ii a patra oara de la inceputul anului, de data asta cred ca ma si duc sa-mi ridic premiul. Si se mai pare ca un nefericit din Congo a murit fara sa lase urmasi, si o sa impart $25.000.000 cu un bancher de pe-acolo. Sper sa nu vrea sa ma duc pana in congo pentru bani, ca la ce linii aeriene au aia, in fiecare luna mor macar doi trei milionari de-astia singuratici. Da' am o lene in glanda de nu-i drept si adevarat. Asa ca iti fac o super oferta: pentru aia 3000 de euro de la antene, iti dau tie mail-ul castigator la loteria internetului. Considera oferta asta un cadou intarzaiat de nunta ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Lacomule! Puteai sa-i ceri doar 1500. Cistiga si el restul de 1500, bani adevarati. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
nu e frate.. nu merg pe combinatii... prefer sa pastrez eu astia 3000... ca aia 500.000.000$ sunt din aia de valoreaza 5$ americani...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
ageana |
![]()
|
Iar am luat viza
![]() Chestia e ca astia au si numarul meu de telefon. ![]() This post has been edited by ageana: 10 Mar 2011, 09:48 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
corbex |
![]()
|
Daca l-ai pus pe feisbuc!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:49 |