DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Angajari in sanatate 2010. Seiunea de toamna, Deblocarea posturilor de catre ministerul sanatatii

Laurentziu83
post 10 Oct 2010, 22:14
Post #61

Membru autentic

Group: Members

Sa ma mut in alt oras, bre Markos. tongue.gif
Nu ma tine absolut nimic in Galati, n-am nimic pe numele meu, doar datorii. tongue.gif

This post has been edited by Laurentziu83: 10 Oct 2010, 22:15

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2xGI
post 10 Oct 2010, 22:16
Post #62

Membru autentic

From: Bucuresti

laurentiu.... de ce nu te muti in chisinau? ajungi imediat pa bicla.........

--------------------
ex. Dacia 1300 - momentan Treanta 2 1978
niciodata sa nu spui niciodata
+
iulian'71
post 10 Oct 2010, 22:19
Post #63

membru uneori batut in cap

Pe vremea PSD si PNL se dadeau examene pentru posturi, acestia avand mandat de 4 ani dupa care se dadea din nou examen si titularul avea voie sa candideze din nou impreuna cu ceilalti. Asa se pastra o oarecare continuitate si macar cei din conducerea institutiei respective aveau habar de ce se intampla acolo. Acum numitii politic nu stiu ce vor decat daca intreaba pe seful lor de la B. de exemplu, care e si el numit politic si care are o droaie de consilieri pe diferite domenii numai pe cetrebuie sa faca nu. Asa sa ajuns ca pe unele posturi sa fie 2 pana la 4 directori care sunt platiti de la buget, deoarece au fost demisi abuziv si instanta le-a dar dreptate. Dar sa pui politic un avocat, un inginer agricol sau alta specialitate intr-un post care necesita alta pregatire e una din culmile portocalii. Cel mai tare e Funeriu de la educatie care abia acum si-a inceput cartea de munca si are aproape 40 de ani. Ce a facut el pana acum?

--------------------
Renault Megane sedan/ Kadjar - GL-07-*** Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet.
+
C a t a l i n
post 10 Oct 2010, 22:32
Post #64

E pe naiba o culme portocalie... Ce, ailalti au avut oameni "de meserie" in functiile de ministrii? Aiurea... Pana la urma sunt multi oameni care au studii intr-un domeniu, si au reusit in viata in cu totul alta "zona vocationala". Nu asta e important. Ce se pare ca nu s-a inteles e ca niciun om inteligent, priceput, nu se baga si / sau nu e lasat sa ajunga intr-o functie din care ar putea face ceva constructiv. Si asta indiferent de ce culoare e la putere, ca nici asta nu conteaza, sunt toti vopsiti cameleon.

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
Laurentziu83
post 10 Oct 2010, 22:40
Post #65

Membru autentic

QUOTE(2xGI @ 10 Oct 2010, 23:16)
laurentiu.... de ce nu te muti in chisinau? ajungi imediat pa bicla.........
*

Nu multumesc, am trecut de suficiente ori granita la moldoveni si am vazut ce praf e totul pe acolo, e un fel de romanie mai pulbere decat ce avem noi. Dar la Kiev nu m-ar deranja, daca as sti rusa.

--------------------
. . .
+
Ake
post 11 Oct 2010, 13:26
Post #66

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

@iulian 71
In revista Medica de luna asta este un articol in care se spune ca lista e publicata pe site-ul www.ms.gov.ro. mai mult nu te pot ajuta.
Toti medicii pe care ii cunosc au demisionat de la stat sau sunt in curs de a face asta in urmatoarea luna. Nu cunosc niciunul care ar vrea sa se angajeze.

PS. NU te lua dupa ce s-a scris mai sus. NU se da spaga la angajare. In primul rand ca nu sunt candidati . Nu mai vrea nimeni sa lucreze la stat. Singurele care se mai uita dupa o cafea, dupa o ciocolata, sunt cucoanele alea de la minister care se ocupa de hartoage si care neunse, manifesta un apetit exacerbat dupa tot felul de copii xerox.
PS 2
In caz ca ai vre-un gand ca poti sa scoti un ban in plus ca medic luandu-te dupa ce zice lumea pe aici ca "medicii iau spaga"... forget it! Astia in general sunt barosani cu > 20 ani vechime in sistem.

This post has been edited by Ake: 11 Oct 2010, 13:56

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
iulian'71
post 11 Oct 2010, 13:46
Post #67

membru uneori batut in cap

Ake iti multumesc mult si stiu de lista numai ca posturile la nivel local sunt tot blocate.
Sunt destul de copt ca sa mai inghit glumele bune sau mai putin bune, dar ieri a plouat si baietii nu au putut iesi la pastrama sau iarba verde.
Postul nu e pentru mine caci eu am o cariera bine cladita in peste 17 ani si nu pot fi disponibilizat in nici un fel, e pentru cineva din familie si am incercat si aici ca poate au vesti mai bune din alte judete ca la noi totul se misca mai incet ca melcul de frica posturilor calde pe care le poseda.
Cred ca asteapta inca unda verde de la MS.

--------------------
Renault Megane sedan/ Kadjar - GL-07-*** Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet.
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 17:47
Forum Renault