Softul de diagnosticare injectie
![]() ![]() ![]() |
Softul de diagnosticare injectie
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
pai ca sa te aduc in prezent
![]() 1.Exista softul de diagnosticare Dacia dar nu avem intefata care e pe USB si nu stie nimeni ce are aia inauntru ... 2. Stefan a creat el singur un soft de diagnosticare si are si interfata (diferita de a celor de la Dacia) ... si chiar merge ..... ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]()
|
|
Bun, Liviu, inseamna ca sintem pe drumul cel bun. Spune-mi cum pot sa fac si eu rost de softurile astea, si cel original ( unde il gasesc ) si cel al lui Stefan - daca ni-l da si noua ? Ma gindesc ca un cablu USB original se poate ' invirti ' de pe la un service de catre un mecanic ' uns ' bine cu ceva malai si tarie ...
|
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Softul de la dacia ti-l pot da eu de exemplu (e o versiune mai veche .. evident ... dar merge) cat despre restul ... hmmm .. va trebui sa vorbesti personal cu Stefan caci nu cred ca o sa iti dea softul pe mana doar asa ... ca chestie (a muncit ceva pentru a-l aduce in stadiul de functionare).
Asa ca daca ne vedem diseara putem sta de vorba ... (dar sa stii ca nu am kitu' la mine) ![]() Bafta |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ligrivis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 348 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cite am auzit softul nu este big deal se poate face rost dar interfata este greu,chiar imposibil de reprodus deoarece face transformarea impulsurilor electrice de la diferiti senzori ai DSN in semnal digital. O astfel de interfata pentru mine la nova GTI costa 5000 $,deci la Renault e mult mai scumpa. Cel ce mi-a dat informatia este tipul care mi-a verificat injectia si mi-a spus ca daca ar fi fost asa simplu era primul care se isi facea un tester injectie,dar investitia este prea masiva.
|
--------------------
Megane 3 Duster 3
1.6 DCI
2012 2024
|
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu e chiar asa de grav. Semnalele de la senzori sunt deja digitale acolo unde citeste aparatul. Priza de diagnosticare are semnal serial si interfateaza cu calculatorul, nu cu senzorii direct. Asta cel putin din cate am vazut. Am mai vazut si ca nu este imposibil de construit interfata, piesa cel mai dificil de obtinut fiind chiar conectorul.
Softul in schimb chiar este destul de important, dat fiind ca Renault nu respecta standardele. |
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
![]()
|
|
Din cite am vazut eu in service se foloseste un laptop cuplat pe USB cu un cablu cu trei fire la priza aia din torpedou. Cele trei fire sint linia K linia L ( notatia lor ) si masa, liniile K si L vin direct din calculator, laptop-ul nu are nici o treaba cu senzorii. El doar comunica cu calculatorul de injectie, soft-ul e f. important, si interfata USB asemenea.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 23:59 |