Care va pricepeti la renovat suprafete..., ...lemnoase?
![]() ![]() ![]() |
Care va pricepeti la renovat suprafete..., ...lemnoase?
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Ake @ 11 Oct 2010, 15:28) Mai pui un cearceaf la uscat in curte, trintesti doua sezlonguri cu doua undite legate de ele, te-ntinzi pe sezlong c-o beren mina si c-o sapca d-aia de la semafor, de scrie KAPTAIN in cap si urlii cit te tin bojocii: "Foaie verde barabula/ Am yacht si ma doare-n ..." (n-am gasit alta rima ![]() This post has been edited by Marty: 11 Oct 2010, 15:36 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Râma...... aaaa rima era in apa, stim.
This post has been edited by Ake: 11 Oct 2010, 16:04 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
QUOTE(dacia_slk @ 10 Oct 2010, 16:26) Sal'tare! Vreau sa reconditionez suprafata unui gard a carui arie bate undeva pe la vreo 30mp. As dori ca culoarea sa ramana cat mai apropiata de cea naturala. Banuiesc ca va trebui smirgheluit bine, apoi dat (unul sau mai multe - cate?) straturi de ceva chimicale protectoare. Intrucat n-am mai facut niciodata o chestie asemanatoare, va cer ajutorul: cum se procedeaza si ce chimicale trebuie cumparate? Mentionez ca am auzit de lac si bait dar habar n-am ce insemana fiecare. ![]() Banuiesc ca lacul e chestia aia de pe mobile care le face lucioase. Multumesc. Fara chemicals. Try, miere de albine. In varii variante, de lacuri nontoxice, puse la indemana de gubiernul astriac. Sau daca nu diclesti, incearca sa diluezi orice compound apicol cu apa si sa-l dai pe lemn. Nu vei regreta. In this case, you need some heat. This post has been edited by garlic_dog: 11 Oct 2010, 20:24 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Ake |
![]()
|
Ca tot mi-a adus aminte garlic_dog. Pentru cine vrea sa salveze planeta, Tibetul, balenele si pinguinii, stiu o firma americana care a inceput de vreun an sa aduca aici tot felul de vopseluri/lacuri etc. 100% naturale. Costa cam de 2 ori decat echivalentul cu chimicale iar calitatea e impecabila.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Ake @ 11 Oct 2010, 22:09) Pentru cine vrea sa salveze planeta, Tibetul, balenele si pinguinii pinguinii sa crape toti, mai da-i în plm ![]() This post has been edited by Markos: 11 Oct 2010, 21:11 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ake |
![]()
|
Ai ceva cu toti, sau numai cu unul anume?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cu unul, da' nu vreau sa risc.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ake |
![]()
|
Mai bine. Sunt simpaticipeng.jpg ( Size: 37.09k )
Number of downloads: 175
dar pot fi periculosi:wall_268_500x500.jpg ( Size: 77.05k ) Number of downloads: 178 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E facatura. Boc e mai mic si o are mai lunga. Au pus fatza lui pe hoitul lu' Antonescu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
garlic_dog |
![]() ![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Mie-mi plac bocancii. Si coada din kevlar de la coasa.
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(2xGI @ 10 Oct 2010, 17:37) ala de espero e prea gras........ sa ia de dacie ca e mai subtire si se intinde mai bine ![]() app... pilif cand face schimbul? daca il face...... De ce nu mi-ai spus, ca abia am facut schimbul de ulei la cutie. Pt. ulei de motor mai trebuie sa astepti... pana mai fac vreo 2-3000 km. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Adica inca 2-3 ani?
![]() In alta ordine de idei, eu intelesesem ca-i deja interzis sa folosesti ulei ars pe asemenea suprafete. In plus, nu ca vreau sa-l contrazic pe Arhi, dar nu cred ca va prinde prea bine pe acest gard, pentru ca, din ce vad in poze, a avut un strat de lac aplicat, candva. Uleiul ars "prinde" mult mai bine pe un lemn nelacuit care il poate absorbi dupa bunul plac. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 11:23 |