nivel joja ulei, 1cm peste max
![]() ![]() ![]() |
nivel joja ulei, 1cm peste max
Ciponnescus |
![]()
|
||
![]() E bine sa fi multumit cu ceea ce ai, dar nu cu ceea ce esti. Group: Members Posts: 84 Joined: 23 June 10 From: Near ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia Combi
2002 1.9TDI ALH 90cp (noua) Elegance
- B Diplomatia este arta de a spune: “Cutu, cutu …”,pana ce apuci sa pui mana pe o piatra…
|
|||
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
In manual scrie ca se pun 2,9 l. In plus, uleiul vechi nu avea cum sa se scurga tot, deci de-aia este nivelul peste maxim. Poti sa mai dai afara daca iti faci probleme din cauza asta
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
in cel mai rau caz ti-l poate da afara pe la semeringul de la distributie.si eu tot asa am facut mai demult cand am schimbat uleiul, am pus 3litri si surplusul l-a aruncat pe la acel semering.cand nivelul a ajuns la normal nu a mai aruncat deloc pe acolo.
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
Eu cand fac schimbul de ulei pun numai cate 3 L si nu am avut niciodata probleme , deci nu cred ca se intampla nimic .
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O seringa de uz veterinar (adica mai mare), un furtun d-ala de la instalatia de stropit parbrizu, bagi furtunul pe la koja si scoti cit vrei, ca sa stai linistit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
nuuuuu...dai drumul la buson sa ajunga uleiul pina la nivelul maxim pe joja...de regula cu 2 mm sub nivelul maxim pe joja sa stea...
10 Oct 2010, 15:37: si inca ceva la care sa te uiti...desfaci fluturele de la cutia de viteze si verifici uleiul si din cutie...daca nu mai este adica sa dea pe afara completezi...imi este tare frica sa nu fi dat drumul la uleiul din cutie si sa iti fi pus ulei in motor peste cel vechi...s-a mai intimplat meseriasilor de mecanici... This post has been edited by ramsen: 10 Oct 2010, 15:37 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Daca punea 3l de ulei in plus, doar cu 1 cm crestea nivelul?
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Ciponnescus |
![]()
|
![]() E bine sa fi multumit cu ceea ce ai, dar nu cu ceea ce esti. Group: Members Posts: 84 Joined: 23 June 10 From: Near ![]() |
multumesc pentru informatii si promptitudine colegilor, s-a rezolvat prin absorbtie cu pompa de vid a intregii cantitati de ulei (3.1l) si apoi prin umplerea corespunzatoare, ca idee mare grija cand faceti schimbul sa fie uniform ridicata pe elevator, cred ca asta a fost problema la mine.se poate inchide
|
--------------------
Skoda
Octavia Combi
2002 1.9TDI ALH 90cp (noua) Elegance
- B Diplomatia este arta de a spune: “Cutu, cutu …”,pana ce apuci sa pui mana pe o piatra…
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:16 |